torsdag 18. juni 2009

Nytt epleprodukt grunnet nye mål nådd verry soon:)

Garncupen er inni i sin 4 runde. Denne gangen skulle vi ta før og etterbilde. Og grunnen var at vi skulle tove produktene. I tilegg skulle fargene rosa og grønt være med., Jeg har laget en epleveske med rosa epler , en veldig sjelden sort. Grunnen er jo min epleprodukt laging for premiering av vekttap. Selv om jeg ikke er helt i mål med ny vektterskel gir jeg meg selv veska:), mangler 0.3 på mistet 20 kg siden 25.februar i år. Veldig fornøyd med det.

Veska er strikket med garnet Cortina, med pinner 8 og egenkomponert mønster:)
Jeg har med vilje strikket eplemønsteret med litt stramme tråder for oppnå en tredimmensjonell effekt og ble ganske fornøyd med resultatet.
Veska ble strikket på tur -retur til Møre for å avlevere lille prinsen til mormor. I helga skal huset`s voksne være med på arr sangerstevne for koret vårt:)

4 kommentarer:

 1. Stilig epleveske.......og jammen har du vore flink.....med vektreduksjonen.....det vitnar om stor viljestyrke..(og uthaldenheit).
  Imponerande!!!

  SvarSlett
 2. Utrolig stilig veske du har laget. Ha ei fin helg!

  SvarSlett
 3. Så tøff den veska ble! Og du har vært kjempeflink som har gått ned så mye siden februar. Og klukkakjolen ble også kjempefin, hørtes fint ut med strikketreff.
  Det ligger en award til deg på bloggen min.Ha en god sommer!

  SvarSlett