Når julen nærmere seg er det tid for leverposteilaging i Nerklubben.
I år fikk jeg hjelp av barnas eget super kokkelag!
Først oppskjæring av spekk
Deretter selve villsauleveren
Uttalelse fra kokkene:
Nå er vi veldig MODIG som tørs å skjærra i dette her!!!!!
I tilegg skjærer vi opp løk og har i ansjos
Som vi da stamper og kverner til en deigmasse
Vi tilsetter egg, melk, mel, allehånde, pepper, nellik og salt.
Steker i brødformer i vannbad i ovnen
og VIPS
så får vi verdens beste leverpostei.
Ingen sak for superkokkene
og bondekonen fikk unna et punkt på må gjøre før jul lista!!
TUSEN TAKK TIL DERE!
Så flinke då! Og den leverposteien må smake suverent;) Viktig å ta vare på tradisjonar.
SvarSlettSe her, ja! Flinke unger!
SvarSlettNam! Høres knallgodt ut. Og så er det jo så fint å gjøre noe i lag.
SvarSlettPludrehanneklem