søndag 24. november 2013

Heimlaga leverpostei!

 Når julen nærmere seg er det tid for leverposteilaging i Nerklubben.
 I år fikk jeg hjelp av barnas eget super kokkelag!
 Først oppskjæring av spekk
 Deretter selve villsauleveren
Uttalelse fra kokkene:
Nå er vi veldig MODIG som tørs å skjærra i dette her!!!!!
I tilegg skjærer vi opp løk og har i ansjos
 Som vi da stamper og kverner til en deigmasse
 Vi tilsetter egg, melk, mel, allehånde, pepper, nellik og salt.
Steker i brødformer i vannbad i ovnen
og VIPS
så får vi verdens beste leverpostei.
 Ingen sak for superkokkene
 og bondekonen fikk unna et punkt på må gjøre før jul lista!!
TUSEN TAKK TIL DERE!

3 kommentarer:

  1. Så flinke då! Og den leverposteien må smake suverent;) Viktig å ta vare på tradisjonar.

    SvarSlett
  2. Nam! Høres knallgodt ut. Og så er det jo så fint å gjøre noe i lag.
    Pludrehanneklem

    SvarSlett