torsdag 12. mars 2009

Mammutsalg er en GOD ting:)

Jeg har handlet på mammutsalg via nettet på Haugen bokandel. Fant mye jeg ønsket meg og mye kjøpte jeg fordi jeg aldri kjøper slike ting til vanlig.

Mest fornøyd med at jeg fikk tak i myk design for den ble utsolgt ganske fort på nettet, men finnes kanskje i de lokale bokhandlerne ennå.
Urter i hagen er mer en oppslagsbok derm an kan lære litt mer om de ulike urtene. Ok for meg som skal så litt urter i år.
Bake synes jeg også er gøy og det liker barna mine også. Litt nye ideer her er alltid artig å finne.
For alle med småbarn anbefaler jeg bursdagsboken, utrolig mange gode tips til temabursager, bl.a Harry potter.

Jeg er i gang med å endre livstil og har derfor spesielt vært ute etter livstilendringsbøker og akkurat DET kan man finne MYE av på mammutsalg.
Jeg har starta på Grete Roede kurs via nettet og vet at det fungerer, men man kan jo likevel finne gode råd i andre bøker og opplegg også.
Jeg har nesten lest ferdig boken Gå ned i vekt av Lisbeth Stahre og DEN anbefaler jeg veldig for de som VIRKELIG må inn å endre livstil og skal gå ned mange kilo. For OSS er det ikke bare nok å endre kosthold , veldig mye av det ligger på det mentale planet. Denne boken synes jeg ga noen gode arbeidsmetoder på hvordan jobbe med HODET samtidig som en endrer KOSTHOLD.
Løp å kjøp, det er enda TO dager igjen av Mammutsalget.
Man finner også mange " rare" livendringsbøker. Mulig mange av disse havner på loppemarked etterhvert. Men både Du bestemmer og hopp i det ga noen gode oppvekkere:D
Bruk muligheten til å gjøre gode varp på mammut enten i din lokale bokhandel eller via nettet.
Jeg har også kjøpt en del andre bøker til mine barn og min mann + en del lydbøker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar