onsdag 10. februar 2010

ol strikk

I morgen starter OL !! Jeg må bare innrømme at jeg er litt mer enn vanlig sportshekta når det gjelder vinteridrett på tv. Spesielt skøyte, skiskyting, langrenn, hopp, kombinert, curlig... ja egentlig det meste... På hobbyboden har vi som er kanskje mer enn litt mer vanlig interessert ordnet oss med ol strikk så får vi gjort noe nyttig også mens vi heier oss hese på heltene våre. Ta dere gjerne en tur innom bloggen etterhvert som ol produktene blir lagt inn.
Mine planlagte produkter er en strikka kjole fra Rauma. Kjøpte garnet på fabrikken oktober 2008 og nå skal endelig kjolen bli en virkelighet.

Når det blir alt for intenst kan jeg bytte om til et enkelt baktusskjerf.
Startskuddet går selvfølgelig ikke før 00.01 12.02.


På den tiden er jeg kommet meg ned til Asker for i helga blir det også skole mellom OL aktivitetene. Disse dagene framover blir det nemelig Grete Roede skolen del 1 for nye kursledere. GLEDER MEG:)

9 kommentarer:

 1. Ja nå skal vi benke oss rundt skjermen i to uker ! Jeg gleder meg;) Da må vi ha noe å henge fingerne i! Klem og god OL for de norske farvene !! Selvsagt uten doping;))

  SvarSlett
 2. Hei.Ja nå braker det i løs med ol.Da blir det strikking og skiskyting.Det liker jeg veldig godt.Heia Norge.Ha en kjempe fin Torsdag.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 3. Så koselig at du også er med på OL-alongen:-) Da får vi samstrikke i et par uker nå - det blir gøy:-) Jeg skal snart blogge mine prosjekter, håper jeg ikke har tatt meg vann over hodet...
  Ønsker deg en flott dag! Og hvil deg godt, etter kl 24 i natt kan vi starte! :-D

  SvarSlett
 4. Blir spennende å se produktene etterhvert som de nermer seg ferdig :)
  Blir nok til å benke meg litt jeg og ... Mellom noe som nå begynner å bli en hektisk timeplan :)
  Ha ei hærlig torsdag
  Klem fra Siv

  SvarSlett
 5. WOW! Den kjolen var fin. Blir spennende å se når den blir ferdig :)

  SvarSlett
 6. Jepp nå er det bare å hvesse pinnene og ikke la noe garn komme unna....Gleder meg til å se kjolen ferdig...Den ligger i "to-do" kurven min også..Kos deg masse med strikkingen og OL.God helg!

  SvarSlett
 7. Tunikaen ser kjempe flott ut, har lyst til å strikke meg noe lignende men har ikke orket å sette igang.
  Siden jeg ikke er med får jeg vel være ol-strikk heiagjeng.

  SvarSlett
 8. Hei igjen - jeg kommer rett fra slankebloggen din, og må legge meg til som følger her også, ser jeg. Er veldig sportsintressert jeg, også. Ikke gått så bra (sett med norske øyne) hittil, men vi gir ikke opp, gullet kommer! Jeg legger meg til som følger her også, og legger deg til på blogglisten min. Fin dag!

  SvarSlett
 9. Hei igjen - jeg kommer rett fra slankebloggen din, og må legge meg til som følger her også, ser jeg. Er veldig sportsintressert jeg, også. Ikke gått så bra (sett med norske øyne) hittil, men vi gir ikke opp, gullet kommer! Jeg legger meg til som følger her også, og legger deg til på blogglisten min. Fin dag!

  SvarSlett