


Dypt konsentrert om begge oppgavene.
De smakte forøvig kjempe godt og kommer til å bli en ny klassiker i
Nerklubben`s bakereportuar.
Ellers anbefaler jeg ALLE å gå på besøk til Gry`s kjøkkenskriveri blogg - utrolig mange fristelser og aller best VELDIG GODT FORKLART med både tekst og bilder.
I dag er det oppskrift på påskeharebakst:)
Vi skal jamme det prøve ut de vi også i løpet av påska.

Jeg ligger veldig etter når det gjelder lesing denne vinteren og det har derfor vært
utrolig deilig å bare kunne lese litt
ustoppelig noen dager.
Derimot har det blitt lite strikking...
Så søte de bakte påskekyllingene var, smart ide :D Jeg må bare si Brit at jeg er helt overveldet over den fantastiske påskekalenderen du har laget til meg, det er en fryd å stå opp hver morgen å se hva som gjemmer seg bak gråpapiret :D Har veldig sansen for at pakkene er innpakket i gråpapir, for da kan det resirkuleres :D og de nydelige båndene tar jeg vare på :D
SvarSlettSå søt Påskekyllingene ble.
SvarSlettOg så flink prins du har.
Fortsatt God Påske til dere.
: )
Skjønner det med lesing,-) Etter en travel ettervinter var det pause i gag og ei bok ; Steinhuggern ble unnagjort ,-)
SvarSlett