lørdag 25. september 2010

Vi leker godterikiosk.

Sist vi hadde besøkshelg av 6 flotte barn i tilegg til våre 6 og vi for en gang skyld hadde bugnede skap av godteri kjøpt i svergie, på taxfree og på supersalg på butikken ble løsningen å lage godterikiosk. Når man har 12 barn og skal dele ut godteri er det faktisk en stor utfordring for ingen har lik smak derfor synes vi dette var genialt.
Hvert barn og ungdom fikk 25 lekepenger og dette var en rar kiosk for de måtte bruke ALLE pengene med en gang. Det var bare mulig å handle en gang i denne kiosken. Det var utrolig morro å se barna telle og velge med omhu hva de skulle ha, og de ble like opptatt av å se hvordan de andre handlet.

Alle var storfornøyd med godterikiosken og dette kan være et tips til barnebursdag for barn fra 5 -10 gjerne med noen store søsken sammen med dem.

For å ha noe sunt oppi alt dette usunne kan jeg anbefale denne pølsegryta laget etter oppskrift fra grete roede sin grunnbok. Den ble en stor sukse her i heimen da vi prøvde den ut denne uka.
Oppskriften finner du HER

6 kommentarer:

 1. Herlig med så mange barn rundt seg & en flott måte å gjøre det på.
  Ha en flott lørdag & kos deg!
  Klem Christina

  SvarSlett
 2. 12 unger på en qang! Det hørtes veldig trivelig ut :) Vet ikke sist jeg var sammen med så mange. Savner det, kjenner jeg.

  SvarSlett
 3. Den pølsegryta så nammis ut :D Så smart med godterikiosk :D du finner på så mye smart Brit :D

  SvarSlett
 4. Takk for supre tips. Dette er sikkert morro. Og gryta ser jo så god ut.

  SvarSlett
 5. Så god ide med godterikiosk. Det skal jeg skrive meg bak øret. planlegger bursdagsselskap i skogen for 14 åtte-åringer til torsdag med bål og natursti. Kanskje vi må ha en butikk????

  SvarSlett
 6. Så utrolig smart med godterikiosk :) Har aldri hørt om eller sett noe slikt før! :)

  SvarSlett