søndag 19. oktober 2014

Sausankingstid

 BÆÆÆÆ ikke ta mæ, ta heller han som
 kommer ette mæ, han e mye større!!
JA slik er det in natura nå i Nerklubben,
det er nemlig tid for sausanking og slakting
 Da er det bare ta sats å få tak i en fin vær som skal avgårde.
Vi er heldig å har et lite arbeidslag i helga.
To som fanger , to som fører de inn i vogna + Hund
 Og en som bare skal stå ved siden av enden og
være STOR og SKUMMEL så ingen stikker av.
  DER TOK Æ DÆ
 Dermed ble det siste reist for denne karen...
Denne gjengen drar til DALPRO og kan bli til
 prisbelønte spekepølser, fenalår eller Pinnekjøtt.
 Noe tar vi selv,
da er det greit med et nytt arbeidslag som tar for seg innpakkingen.
Det er ganske kult å kunne pakke det inn akkurat slik som det ser ut på butikken.
Vi har igjen fylt fryseren med deilig års villsau lår, boger, fårikål , koteletter
og noe blir til Pinnekjøtt og Fenalår.
 Det føles bra å være bo på en bondegård
og kunne høste inn til vinterens matforråd:) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar