mandag 14. september 2009

Hvem vil vinne en spesiallaget advendtskalender??

Det slår ikke feil, jeg kommer ekstremt tidlig i julemodus.
Det jeg liker allerbest med jul er nemlig tiden FØR jul.
Jeg liker å tenke ut hva jeg skal kjøpe, hva jeg kan lage av gaver, hvordan jeg skal pynte, hva for kaker jeg har lyst å lage.
Jeg elsker å bla i hobbyjulemagasin, ikke fordi jeg er flink til å lage gaver selv, men det skaper en slags gledestemning bare ved å se i de bladene. Slik har jeg vært siden jeg var liten.
Hvert år lager jeg adventskalender til mine barn, 6 stykker i alt og da er det selvfølgelig små gaver hver dag. Galskap når det da blir 144 gaver. Men moro er det!!
Mannen i huset får også sin egen; 24 ulike ølflasker i en ølkasse. Like populært hvert år.
MEN ingen LAGER TIL MEG.
I fjor gikk jeg derfor til mitt yndlingsforum hobbyboden og laget en egen byttejulegavekalendersirkel.
Det var utrolig morsomt å få sin egen kalender med bare ting jeg ønsket meg og det synes vi nok alle som fikk være med

Nå er vi i gang med ny runde på hobbyboden. I den anledning går jeg ut med muligheter for alle å vinne en egen julegavekalender fra meg. En kalender som vil inneholde 24 små gaver som jeg håper kan være hyggelig for akkurat deg. Grunnen er at jeg har kommet over 10000 besøkende og har hatt over 100 innlegg uten vidre feiring. Derfor blir min feiring og premie til dere som leser min blogg en egen julegavekalender til en heldig vinner.

For å delta og få lodd ( muligheten for mange lodd:)

1. Legge igjen en hyggelig kommentar ( 1 lodd)

2. Legge igjen en hyggelig kommentar og skrive litt hvorfor du ønsker deg en julegavekalender 1 ekstra lodd

3. Bli en følger av bloggen min ( 3 lodd) ( De som allerede er en vennefølger av min blogg og legger igjen en kommentar ovenfor får selvfølgelig også 3 lodd, man svikter jo ikke sine gamle venner!!)

4. Reklamere for bloggen min og dette innlegget i din blogg ( 5 lodd)

Fristen for å være med på denne muligheten er 24.septemeber, 25 september trekker jeg en heldig vinner.

Den spesiallagede julegavekalender skal vinneren få innen 27.november.

Det er veldig viktig at jeg finner deg så du må ha en bloggadresse jeg kan spore opp, det blir vanskelig med anonyme innlegg hvis jeg ikke har muligheten til å spore deg opp:)

189 kommentarer:

 1. Så spennende premie du har laget. Gratulerer med høyt besøkstall:)

  SvarSlett
 2. Jeg kjenner meg igjen. Tagg om julekalender ett år.. x-gubben giddet å kjøpe tre gaver, så "glemte" han resten. Så nå ønsker jeg virkelig en kalender kun for meg.

  Bra initativ og grattis med høyt besøkstall. Jeg har deg på favorittblogglista mi og får med meg alle oppdateringene dine. Teller det?

  SvarSlett
 3. Dette hørtes morsommt ut. :) Det er hyggelig med førjulstiden og allt småtteriet man kan pusle med da. :) Jeg ønsker meg en julekalender helt enkelt fordi det er en herlig førjlstradisjon. :)

  (Og jeg har nettopp blitt en følger. Håper på tre lodd nå gitt. :D)

  SvarSlett
 4. For en kjempemessig bloggcandy, Brit! Jeg har laget et innlegg om bloggen din, blitt følger av bloggen din, lagt igjen en koslig hilsen, også følger det en liten begrunnelse for hvorfor jeg ønsker meg en kalender rett nedenfor her.

  Jeg ønsker meg en kalender fordi jeg trenger en gulerot å se frem til i eksamensperioden. Dette er det siste semesteret mitt med eksamner på masteren min, og jeg er veldig lei, men kan jo ikke gi opp nå. Så jeg trenger alt jeg kan få av motivasjon.

  SvarSlett
 5. Dette må da være den gjeveste bloggcandyen jeg noen gang har sett, wow. Jeg kunne vel gjerne ha tatt en photoshop seanse med deg jeg, bare hyggelig det. Det er ikke så mye kunnskap som skal til før man får til litt der inne. Det er bare å rope ut om og når du har lyst.
  Jeg har kjempelyst på kalender, men siden jeg er av de heldige som fortsatt får pakkekalender av mamman min skal jeg være snill å la de andre få muligheten til å vinne denne. Ser for meg at dette blir utrolig koselig. På mitt forum www.blokksberg.com har vi hvert år julegavering som også er veldig populært. Men jeg skal reklamere for deg og kalenderen inne hos meg, for dette er det nok mange som vil være med på. Må bare til Hellesvik å se en miniputtkamp før jeg blogger.
  Å du, hadde vært gøy med et lodd eller to da *fnis*
  Som sakt, jeg gleder meg til jul :))

  SvarSlett
 6. Hei.Gratulerer med 10000 besøkende.Vil gjerne være med.Har aldrig hatt kallender sia jeg var lita.Bare FLAKS kallender.Legger meg til som følger på din fine blogg.Ha en riktig fin Mandagskveld.Bodil

  SvarSlett
 7. Hei på deg..
  gratulere med besøkstallet..
  ønsker og vinne denne kalenderen, for jeg elsker slike kalendere..
  ønsker og være med på HB sin... skal nok følge med her også for og se hvem som er den heldige vinner inne hos deg..

  SvarSlett
 8. Herregud, er det mulig???
  Her i huset har elle 3 barna + far kalender. Men ikke mor...
  Det hadde vært kjempegøy med denne, særlig siden den er fra noen jeg ikke kjenner.
  Jeg linker og følger videre:)
  Vet ikke helt hvor mange lodd dette ble...

  Klem

  SvarSlett
 9. Hei!
  Dette er første gang jeg er på besøk i bloggen din, og jeg likte meg veldig godt!
  Koselig blogg du har!!Her kommer jeg gjerne igjen.
  Gratulerer med så mange besøkende, det tyder på at flere enn meg fant bloggen din veldig hyggelig..
  Jeg vil gjerne få legge meg til som følger av bloggen din, og hvis du kommer på besøk i min blogg, ser du at jeg har skrevet om deg og konkurransen din, og linket til bloggen din.
  Og at man i tillegg kan være med i en julekalender-trekning er jo helt supert!!
  JA!!!Jeg vil gjerne være i trekningen,grunnen er den at jeg lager fire julekalendere selv hvert år,og nå har jeg kjempelyst på en selv..Jeg er en "kjempe-julete"person,og begynner tidlig med juleforberedelsene.Er allerede ferdig med en av de fire julekalenderne her i huset...
  Lykke til med trekningen, og med videre blogging!Hilsen fra sør!

  SvarSlett
 10. Kjære vene så flott og så spennende:) jeg er gjerne med! lagt meg som følger også!

  SvarSlett
 11. Snakk om å lokke barna inn i honningkrukka :) Her i huset er det bare yngste barnet som fortsatt har kalender, men akkurat nå pønsket jeg på hvorfor jeg ikke hadde min egen..
  Jeg bruker aldri å vinne noe, men kan selvfølgelig ikke sjansen på lodd gå fra meg i den gjeveste BlogCandyen jeg har sett på lenge...

  SvarSlett
 12. Oj, så spennende!! Jeg vil gjerne være med. Og den adventskalenderen du "lager" til mannen din, den tror jeg nesten jeg må stjele. Da vet jeg om en som hadde blitt fornøyd :-) Fantastisk søt hund dere har fått!! Jeg er sikker på hun blir en god gjeterhund. Det er fryktelig trist å miste hundene, en blir jo så glad i de. Vi har en flat på 9 1/2 år, kvir meg allerede til den dagen kommer her i huset.

  SvarSlett
 13. Så kjempekul bloggcandy :D
  Gratulerer med høyt besøkstall.

  Jeg har reklamert på bloggen min
  HER
  . Har lagt meg til som følger, og skriver nå denne kommentareren.

  Jeg skulle gjerne vinne, da jeg er alt for vimsete til å klare å ordne en kalender selv ;P

  SvarSlett
 14. Så gøy da. Jammen en god ide du hadde der gitt, for oss andre.
  Klart det hadde vert gøy med en kalender bare til meg fylt med knapper og blonder og nøster og alt slikt vi hobbydamer liker.

  Dataidiot som jeg er så forstår jeg meg ikke på å legge til lister etc. Følger ivertfall bloggen din nøye.

  SvarSlett
 15. Måtte jo innom deg igjen når jeg fant en så koselig hilsen i bloggen min, har jo vært innom her men dårlig på å legge igjen kommentar.

  Kalender høres kjempe spennende ut, og veldig gavmildt av deg! Jeg og mannen har laget kalender til hverandre hver jul siden vi giftet oss, 12 gaver hver og jeg synes det er sååå koselig med pakker.

  SvarSlett
 16. Gratulere med så mange besøkende. Skjønner at folk følger med her. Du legger ut så mye fint!
  Grunnen til jeg ønsker meg adventskalenderen er at jeg ikke har råd til det selv. Er ikke lett å ha råd til alt når man er student. Pengene rekker til gaver til de nærmeste, så jeg og sambo gir ikke noe til hverandre.
  Har lagt deg til som venn og har reklamert om deg på bloggen min :)

  SvarSlett
 17. Hei, du har komt på ein kjempekoesleg måte å feire over 10000 besøk og 100 innlegg, eg vil gjerne vere mef\d på julekalendertreknkinga, eg har heller ingen som lagar kalender til meg. Eg har lagt meg til som følgjar av bloggen din og lagar ei lenkje til deg på høgrsida på bloggen min:) Det blir vel ei mengde lodd, vel?

  SvarSlett
 18. Så koselig blogg du har. Jeg har sittet og bladd meg nedover og tittet en lang stund. Jeg tror det er første gang jeg er her.Da føler jeg meg litt frekk som melder meg på om å vinne den flotte kalendergaven din. Jeg har også laget kalender til ungene helt til de flyttet ut, men ingen har laget kalender til meg. Gratulerer med 10000 besøkende! Jeg legger meg til som følger og lager en link på bloggen min.

  SvarSlett
 19. En liten rettelse til kommentaren min, visst har jeg vært her før, da jeg bladet meg langt nok ned kjente jeg meg igjen!

  SvarSlett
 20. Å du herligheten , dette er slikt jeg kommer på dagen før første advent det...takk for at du minte meg på dette nå;) HIhi

  Takk for koselige kommentarer, trivelig og så flott en heading du har av blånissen i den andre bloggen !

  ha ei flott uke der ute ved havet!

  SvarSlett
 21. "Når nettene blir lange og kulda setter i...."

  JEPP eg begynner definitivt å komme i JULEMODUS!!! JUHUUUU like herlige vært år, påstår at eg gleder meg MER enn ungene!! Og gleder meg vanvittig til å lage kalender til en HB venn! Hvorfor eg bør vinne din kalender?? HMMM ja si det,fordi eg er så skjønn?? Nei, det blir for dumt hehe, eg elsker å lage kalender for ungene og i fjor hadde eg for første gang selv siden eg var liten, min egen kalender og det var knall kjekt! Så en kalender fra deg hadde vært supRT!

  Har lagt meg til som FØLGER på bloggen din og skal linke til deg i neste bloggoppdatering!

  Kos deg masse! ;))

  Klem Vibbedille ;))

  SvarSlett
 22. Alltid stas med konkurranser!! Så det er jeg glatt med på! Og julekalender fikk jeg alltid før, men så fant visst mamma ut at jeg var blitt for gammel til å få... Skamme seg! Hehe! Men så er jeg visst blitt over 30 og da, så egentlig forstår jeg henne! Skrev litt om det på bloggen min!

  Veldig kjekt at du har hatt så høyt besøkstall da! Er nok en stund til jeg har like mange gjester, men teller i vei så ser hva som skjer!!

  ha en strålende dag videre!

  SvarSlett
 23. Hei :-)

  Tusen takk for koselig hilsen på bloggen min :-)

  KOsleig blogg du har :-)

  Blir gjerne med i trekningen jeg :-)
  For er ingen som lager kalender til meg her i huset ...så det hadde vært koselig ¨å fått :-)

  Ha en god natt :-)

  SvarSlett
 24. Så koselig, du erkommet litt lenger i juleforberedelsene enn meg, men jeg har begynt å tenke, må fordele julegavene over flere lønninger....

  Lurt med en byttering, for det er jo ofte slik at den som tenker på andre og lager til alle, ikke får noe selv...kanskje både barna og mannen i huset skulle laget hver sin til deg i år....det hadde vært noe!

  SvarSlett
 25. Gratulerer med høgt besøkstal om mange innlegg! Eg vil sjølsagt vera med i trekninga om julekalender, og har lagt meg til som følger, og har skreve eit innlegg i bloggen min. Grunnen til at eg ynskjer å vinne kalenderen er at eg har aldri hatt nokon heimelaga julekalender før, så det hadde jo vore veldig spennande å fått ein no. :-)

  SvarSlett
 26. Oj, dette hørtes jo spennende ut. Jeg får slenge meg med ;)

  Ha en riktig fin dag ;)

  SvarSlett
 27. Ja, jeg vil veldig gjerne være med på trekningen, og jeg har allerede lagt deg til i mine bokmerker:) Men skal legge deg til i lenkelisten også etterhvert, men hvis ikke du ser bloggen din på lista mi, så er det kanskje fordi jeg ikke har tatt meg tid til å blogge.

  Pleier å gjøre alle bloggeting samtidig, det er vel derfor:)

  Dette var en god idè! Jeg ønsker å vinne fordi det er ingen som lager/kjøper julegaver til meg med mindre jeg ber folk om det, og tilogmed gir dem penger for å overraske meg! Det høres kanskje litt rart ut, men det er kanskje fordi de fleste jeg bor sammen med, er studenter, og de har egne familier. Og joda, jeg bor i et kollektiv, så det kan bli så som så med julegaver.

  Jeg kommer til å titte innom bloggen din fra og med nå av, og jeg fant deg hos The single girl, som sikkert også har lagt igjen en kommentar her hos deg:) Morsomt med slike konkurranser, og jeg håper at jeg kan bli den heldige vinneren, men uansett så håper jeg at den personen som vinner, virkelig fortjener det. Dette var gøy!

  Jeg skal prøve å huske å skrive litt om konkurransen inne på min egen blogg, men det hender at jeg glemmer det bort, så jeg får titte innom her igjen og huske på det da:)

  Jeg synes du er utroooolig snill som lager julekalender hvert år til barna dine:) Ikke mange som orker eller tar seg tid til det, og jeg husker min første julekalender, jeg også:) Da var jeg tenåring, og fikk julekalender laget av en venninne av meg:) Hver dag åpnet jeg en kalender, og ble like glad for det jeg fikk:) Og det var dessverre både første og siste gangen jeg noengang fikk en kalender, noe jeg synes er kjedelig. Men kanskje jeg skal melde meg inn i det hobbyforumet som du snakket om i innlegget ditt? Sikkert morsomt, det også:)

  Egentlig så kunne jeg jo ha tatt initiativet selv, og laget noe fint og morsomt til en eller annen som fortjener det, men ikke så lett med et stramt budsjett. Men nå ble jeg uansett inspirert, så jeg tror jeg skal PRØVE allikevel. Men nå har jeg skrevet for mye igjen, så jeg tror jeg skal avslutte, jeg.

  Gleder meg til å finne ut hvem som har vunnet! Alltid morsomt:)

  Klem til deg, og en riktig fin tirsdag!

  SvarSlett
 28. ÅHHHH! Jeg vil være med og jeg ønsker meg såååååå en kalender, for jeg lager til alle men får ingen selv!! Elsker å drive med hobbylering så det hadde vært midt i blinken for meg! Krysser fingrene for at jeg vinner!! VIL vinne! Nå skal jeg kose meg videre i bloggen din, legger meg som følger og skal reklamere for deg, ved neste mulighet!! KLem

  SvarSlett
 29. Spennende, spennende...
  Jeg vil gjerne være med i trekningen :)

  SvarSlett
 30. Hei!

  Gratulrer med så mange besøkende!!

  Jeg kunne veldg godt tenkt meg slik en fin pakkekalender, rett og slett fordi at jeg ikke tror det er noen andre som lager det til meg i år! Kjæresten min er mest interessert i at han selv skal få, og dette pilsforslaget ditt var jammen ikke dumt! Takk

  Har lagt meg til som følger(første gang jeg besøkte deg i dag) og linket fra min blogg! Håper at det holder til 5 lodd!!

  Jeg har konkurranse på min blogg om du har lyst til å delta.

  Klem Pink Lady

  SvarSlett
 31. Oi, for en fantastisk gavmildhet. Det hørtes koselig ut.

  Jeg ønsker meg en gavekalender fra deg fordi det høres herlig ut å få en sånn gave fra noen man ikke kjenner. En måte å bli kjent på, kan du si. Et år bodde jeg i utlandet før jul, og gleden var stor da jeg fikk en håndlaget julekalender av min søster i posten, helt uventet. Det er jeg gjerne med på igjen.

  SvarSlett
 32. Så koselig med kalender!

  Da jeg var liten ønska jeg meg alltid gavekalender, men mamma og pappa sa nei. Vi måtte klare oss med sjokoladekalender! Men så skulle vi sy på symaskin i forminga på barneskolen og problemet løste seg. Jeg sydde nemlig en gavekalender, og da kunne jo ikke mamma og pappa si nei lenger! =D

  Koselig blogg forresten! Jeg er nå definitivt en følger :)

  SvarSlett
 33. Hei:)
  Jeg vil gjerne vinne adventskalender for det er det noe av kjekkeste jeg vet!
  Flott bogg, så flink du er å endre livsstil! jeg tar 3 lodd:)
  Mvh, Tonje

  SvarSlett
 34. Hei, nå følger jeg deg og jeg har skrevet om deg på bloggen min (og jeg har stjålet et bilde fra deg - gi beskjed hvis det ikke var lov). Du har en flott blogg - så jeg gleder meg til å følge deg videre.

  Jeg vil gjerne ha en kalender bare for meg selv - midt i alt julestresset (og kaoset) og ungene nyter sine kalender bør jo mor også ha noe... eller...

  Yvonne
  www.fjellvang.no/quilt

  SvarSlett
 35. Fin tirsdag:-)

  For en spennende premie:-)
  Jeg elsker julen, og alt som hører julen med.
  Jeg elsker å lage julekalender til mine 3 håpefulle, men det hadde nå vært stas med en kalender til meg selv og da;-) Jeg blir som barn flest når jeg får gaver, helt i hundre:-) Tenk å ha det slik i hele desember....LYKKE:-)

  Ha en strålende uke, og førjulstid;-) litt i tidligste laget da, men kunne ikke dy meg:-D

  Vennlig hilsen
  Nina fra Stavanger
  dessverre uten blogg

  SvarSlett
 36. I read your blog some time now. Well...read is not correct, because I don't understand Norwegian very well :) But sometimes Iuse google translator.
  I love your photos and crafts.
  Hope that timebeforeChristmas is full of happiness
  new follower Egater from Estonia

  SvarSlett
 37. Gratulerer med jubileum og gratulerer med en mektig vektnedgang.

  Julekalendergaver er koselig å lage. Jeg er så glad du har fått i gang julekalendervenn på Hobbyboden. Det er heller ingen som gir meg noen julekalender. Pleier å kjøpe en til meg selv hvert år fra Flax.

  Tja, hva som gjør at jeg fortjener en julekalender fra deg, nei, jeg vet ikke helt.En liten premie for at jeg har klart å slutte og røyke kanskje? Veldig stolt av det og denne gangen har jeg en veldig god følelse på at dettte skal gå bra.

  Jeg skal legge inn link til denne konkuransen fra bloggen min.

  SvarSlett
 38. Dette er jo helt vilt gjort av deg,du er da for snill.....!! Jeg vil så klart være med:-)
  Jeg er akkurat så julete som du høres ut som...elsker all planleggingen og har alltid mål å være ferdig med de fleste gavene før 1.desember. For i adventsmåneden skal vi jo bare KOSE oss:-)
  Jeg skal lage reklame for konkuranssen din,for den er jo spesielt flott!! Gratulerer med høyt besøkstall!!
  Stor klem fra Anette

  SvarSlett
 39. ..da blir det vel 5 gyldne muligheter:-)

  SvarSlett
 40. Så flott gave du har laget til:) gratulerer med høye besøkstall, har fulgt med i bloggen din litt.

  Julekalender er kjempe spennende, men MANGE år siden jeg har hatt det. Hadde aldri fått min mann til å lage det til meg. Så er helt utrolig at du har laget en kalender som "en fremmed" kan vinne:) skulle virkelig likt å vunnet den :)

  SvarSlett
 41. Gratulerer med mange besøkende.Er ca 100 dager til julaften og for første gang på mange år ser jeg frem til julen !!
  Livslysten og selvfølelsen stiger for hver mnd etter noen år med h... og da hadde en hjemmelaget adventskalender BARE TIL MEG vært helt topp !!
  Nå er jeg følger av din blogg, reklamert for din blogg i min blogg og ønsker ALLE ei produktiv førjulstid !!

  SvarSlett
 42. Jeg lager kalender til mine barn ennå...men nå er sønnen min på 26 blitt far, så da lager til barnebarnet mitt i år...og til datteren på 22 år... Det er jo litt koselig og. Men ingen lager til meg...tenk om jeg er så heldig å vinne en fra deg...
  Adventstiden er den beste tiden i året, gleder meg allerede.
  Klem Gry : )

  SvarSlett
 43. Hej! Vad trevligt att finna din blogg. Hit kommer jag igen.
  Grattis till alla dina besökare.
  Jag vill gärna vara med i din utlottning av adventskalendern.
  Jag har klickat in mej som följare av din blogg.
  Jag länkar med bild på min blogg om din utlottning.
  Varför jag vill vinna: Jag har aldrig haft någon egen adventskalender och skulle så gärna vilja ha en alldeles för mej själv.
  Nu tror jag att jag gjort allt för att få många lotter.
  Kramis Birgitta

  SvarSlett
 44. Duverden, så raus du er! En sånn julekalender høres jo ut som den perfekte overraskelse til en strikkefrelst... *ler*

  Det er heldigvis enda litt tid til jul..., men dette fristet! =)

  Jeg har ikke hatt julekalender siden farmro laget til oss barnebarna som små... *mimre*

  Jeg har lagt deg til i leselista og kommer til å følge deg videre.

  SvarSlett
 45. Dette var nesten som å lese om meg selv. Jeg er også kjempe glad i julen og alt som skjer på forhånd, har en mengder med slike juleblader og kommer sikkert til å kjøpe alle de som kommer ut i år også ( og de kommer vel snart..)Sjelden jeg lager noe, men halve moroa er jo all inspirasjonen.

  Vil gjerne være med i trekningen din og har nå lagt meg til som følger på bloggen din. jeg lager også slik pakke kalender til ungene, men har aldri hatt noen slik selv, så det hadde vært kjekt å få en med masse overraskelser i.
  Håper dette holder for noen lodd i trekningen din.
  Har vært innom her noen ganger nå, og kommer definitivt innom igjen.

  SvarSlett
 46. Flott blgog jeg fant ikveld.Gratulerer med mega høye besøkstall.

  Jeg tar gjerne full pott med lodd her jeg!!

  Jeg ønsker meg veldig en EGEN julekalender for jeg lager til alle hvert år, men får jo aldri noen selv. Vel jeg har laget en gang, men det var jo ikke spennnende i det hele tatt, jeg visste jo hva som var der....dette er nok mer spennende ja!!

  Jeg gleder meg itl å gjøre meg mer kjent i bloggen din imorgen, nå er det natta!!

  SvarSlett
 47. Oi! Har jeg noen gang kommet over slik en fristende konkurranse? Her må jeg være med. FEM lodd? Absolutt :)

  Gratulerer med så mange besøkende! Kan ikke skjønne at jeg ikke har funnet bloggen din før. Og når det gjelder hvorfor jeg ønsker meg adventskalenderen; hvert år går som følger: "kjære, skal vi lage adventskalendere til hverandre i år?" Mannen min nikker alltid velvillig og jeg gleder meg til å se resultatet. Som ikke kommer. Han er litt distrè, skjønner du. Veldig snill, men veldig distré. Så han får kalender. Jeg får gleden av å lage kalender :)

  Nå skal jeg linke til bloggen og konkurransen din og legge meg som følger. Det burde bli fem lodd? Så er det natta.

  Ha det godt! -Beate-

  SvarSlett
 48. Hei Brit!
  Du er nå ei superdame - og det her var nå det koseligste blogcandy jeg noensinne har sett!
  Og gratulerer med valget - det ble spennende, men det gikk veien! :D
  Jeg lager innlegg og blir følger, ikke bare fordi jeg er så glad i alt som har med jul å gjøre, men også fordi jeg er innom her av og til og syns du har en veldig inspirerende blogg!
  Og så begrunnelse da... Jeg tror den beste må være fordi jeg er så glad i jul! Fordi jeg elsker innpakkede overraskelser, og fordi kjøkkenet mitt i hvitt og rødt vil kle en kalender så godt! ;)

  SvarSlett
 49. Heisann! Så flott blogg og gratulerer med så mange besøkende! Ønsker veldig gjerne å vinne den kjempeflotte julekalenderen, for det er det ingen som lager til meg lenger. Og det blir jo ikke like spennende å lage en til seg selv..

  Har laget et innlegg om bloggen din hvor jeg har linket til den og skrevet om konkurransen!

  SvarSlett
 50. Oi, for en spennende konkurranse. Jeg hadde blitt sååå glad om noen kunne lage adventskalender til meg. Jeg har de siste årene laget til mine to søstre, som begge er voksne, etter at jeg mente de var for gammel til å få av mamma. Men hitill har det ikke blitt så mye på meg, hvem vet, kanskje jeg er heldig denne adventstiden!

  SvarSlett
 51. Å, herlig :-) Jeg vinner aldri, men den som ikke er med.. osv.. Aller først må jeg si gratulerer med 10000 jubilet, så må jeg få gratulerer med alle kiloene som er rast av, ref. innlegget over her. Det er imponerende, og vitner om stor viljestyrke. Litt av den kunne jeg trenge..

  Hvorfor jeg skulle vinne en adventskalender? For jeg har aldri hatt en kalender før. Ikke da jeg var liten, og ikke nå når jeg er godt voksen. Jeg tror faktisk jeg savner det *ler*
  Jeg har i alle år laget hjemmelaget kalender til mine barn, både med ting jeg har laget, og ting som jeg har kjøpt, og når jeg ser den gleden de utviser ovenfor dette, så tenker jeg ofte at jeg skulle lagd en til meg også. Men det blir jo ikke helt det samme...

  God førjulstid :-)

  SvarSlett
 52. Hah! Takket være deg har jeg endelig lært meg hvordan man blir følger av en blogg! Tenk om denne enkle tingen vil hjelpe meg både til å henge med på alle de flotte bloggene jeg ramler innom, denne inkludert OG til å vinne en helt egen pakkekalender!
  Melder meg inn i klubben med husfruer som lager kalender til mann og barn, men aldri er så heldig å få en igjen. Med en skikkelig julepesimist til ektefelle tror jeg nok ikke det blir noen i år heller, så ender vel som det alltid gjør at et par dager ut i desember gir opp håpet og kjøper meg en 10kroners sjokoladekalender på Rema til trøst. En mager trøst. I fjor spanderte jeg på meg en flakskalender og.
  Når alt dette er sagt må jeg innrømme at jeg fortsatt håper det er leeeenge til jul, men når desember først kommer så hadde det jo absolutt vært stas å ha en helt egen kalender! Ikke har jeg noe i mot å reklamere for en god blogg heller så skal absolutt spre denne videre!
  ps: 30,5 kg! Jeg bøyer meg i støvet!

  SvarSlett
 53. Så spennende tenk om jeg vant! Jeg følger nå bloggen din! Jeg har bursdag julaften og derfor er det på en måte ja takk - begge deler for meg når julen setter inn! Derfor er jeg freidig nok til å ønske meg kalenderen!

  SvarSlett
 54. Tusen takk for invitasjon, jeg har lært meg "å bli følger". Spennende gave du lodder ut, og gratulerer både med besøk og innlegg.

  SvarSlett
 55. ps igjen; jeg også laget innlegg hos meg linket til deg ,-)

  SvarSlett
 56. Dette ser spennende ut og da er jeg alltid med. Leste om denne trekningen hos Karna.
  Hvorfor akkurat jeg bør vinne. Tja, si det. Kanskje fordi jeg fortjener det, hehe. Jeg har sikkert ingen bedre grunn enn all andre hyggelige bloggere.

  SvarSlett
 57. Hei!

  Jeg synes dette må være den artigste og mest spennende konkurransen i Blogge-verdenen.
  24 gaver på en gang!!! Noe såå koselig!
  Jeg har selv 3 barn, som har blitt ganske store, 17, 16 og 11 år gamle, men pakke-jule-gave-kalender får de likevel hvert år.
  Ikke alltid så lett å finne på hva man skal pakke inn, nei...
  Da jeg var liten fikk jeg desverre ikke noen slik kalender, derfor har det vært viktig for meg å gi det til barna mine - kanskje det er nettopp derfor jeg så gjerne vil vinne denne trekningen, fordi jeg aldri har fått en slik gave-kalender?.....

  Jeg har lagt meg som følger, linket med bilde, skrevet kommentar og begrunnelse, så da ligger det an til full pot med lodd.....

  Klem fra Lenemora

  SvarSlett
 58. Heisan!

  Tenk og kunne vinne en hel julekalender til bare meg:o)). Helt fantastisk. Da jeg ikke har noen gubbe som kan fikse til meg, må jeg bare ønske at jeg er vinneren.og bursdag nesten på julaften(21 des).

  Har lest litt på bloggen din nå.. Liker det,men skal ta meg bedre tid i kveld og lese mere.

  Klart jeg kan reklamere for din blogg på min(ikke helt sjønt hvordan jeg legger inn på siden ennå,men skal fikse det).

  Ha en fantsastisk uke videre.

  SvarSlett
 59. OYOYOY, dette er den lengste kommentarlista jeg noen gang har sett! Det er tydeligvis mange som har oppdaget den flotte bloggen din! Og som ønsker seg en hjemmelaget adventskalender...

  Alle kjenner seg igjen. Vi kjøper, strikker og syr. Og pakker en hel haug med gaver til de små håpefulle, kanskje den heldige mannen, og av og til en god venninne (nå fikk jeg en påminnelse om å gjøre akkurat det i år, til en som kunne trenge det. Takk Brit!). Og vi gjør det med glede (i alle fall de føste 20 gavene...). Og vi tør nesten ikke håpe på at vi selv skal bli overrasket med en kalender. For det skjer jo ikke. Desverre. Men litt håp har vi, hvert år. (o:

  All beundring til deg, som gleder hele din store familie, og som i TILLEGG vil glede en av oss! (o:

  SvarSlett
 60. HURRA! Gratulerer med fantastisk mange besøkende!
  Og for en fin konkurranse. Kjempelurt er det også å bytte kalenderpakker med andre!
  Jeg deltar med 5 lodder!

  Hjemme hos oss lager jeg alltid kalender til min kjære Husfar, og han forsøker som regel å gjengjelde dette tilbake... Men.. som mannen han er.. kommer han kanskje litt til kort på dette området. Jeg henger opp alle mine 24 pakker til han.. og han henger opp de 10 første dagene til meg... ("vanskelig å kjøpe alle samtidig...MEN de kommer senere altså!!") Skjønn som han er tenker jeg ikke noe mer over dette, men det kommer sjelden opp noen flere pakker på min kalender... hehe...
  Jeg lever selvfølgelig i håpet om forbedringspotensialet..

  Ha en fin dag!
  Hilsen fra Kjersti

  SvarSlett
 61. Hei! For en gave! En hel julekalender! Her skal jeg virkelig gjøre mitt beste for å få fem lodd. Har lagt link til deg på siden min, og er følger.

  For meg virker det utrolig spennende å kunne ha en kalender fra noen som har de samme interessene som meg, med småting, håndarbeid og interiør. Jeg kan helt sikkert si at jeg aldri vil få noen kalender av Mannen hvertfall, hvis den da ikke skal kunne inneholde spiker, skrutrekker og muttere...

  Å, som jeg kunne ønske jeg vant!

  SvarSlett
 62. Heisann! Kjempe artig konkurranse! Hvem ønsker seg vell ikke en kalender? Jeg kjenner meg igjenn på det der med å ikke få kalender:o) Samboeren min får kalender av moren sin hvert år men, jeg får ingen. Så det hadde vært så gøy å få en helt egen kalender som noen andre har laget. Jeg kom tilfeldig over bloggen din og må si det er en trivelig blogg! Jeg har blitt følger av bloggen din nå! Håper jeg har vinnerlykken med meg! :o) Ha en din dag!

  SvarSlett
 63. Oi!! Dette må jo være tidenes premie! Åhh... Fikk skikkelig lyst å begynne med planelggingen av juleforberedelser allerede, men først på lista står nok flytting og oppussing av vårt nye hjem. Jeg legger inn reklame om konkurransen din på bloggen min! Dette var jammen verdt å reklamere for :) Ha en strålende kveld videre!

  SvarSlett
 64. Så bra påfunn! Og så kjekt at det er fleire enn meg som elskar all kosen med småting og pynting i førjulstida! Eg pleier også alltid å lage adventskalender til sambuaren og hans to ungar. Eg stoorkosar meg med det! Men i likhet med deg, er det aldri nokon som lagar til meg... Derfor henger eg meg gjerne på her, og håpar å vinne denne fantastiske premien. Og eg legg meg til som følger på bloggen din, for her var det mykje fint! Ha ein flott dag!

  SvarSlett
 65. Hei hei! For ein fantastisk fin premie:)
  Eg ynskjer meg julekalender rett og slett fordi min kjære og eg skal ha kalender saman for fyrste gong. Me har hatt før og, men då kom mi kjære mor med pakkane. I år skal me administrere sjølve for fyrste gong, men har ikkje peiling på kva me skal kjøpe!
  Eg er fylgjar og linkar til konkurransen din:) Klem Anne:)

  SvarSlett
 66. Gratulerer med mange besøkende, vil gjerne være med i konkurransen.
  Ønsker å vinne fordi kalenderen er annerledes og spennende.
  Hilsen Mary
  mary.johannesen@hjemme.no

  SvarSlett
 67. Hei. Først vil jeg si at du har en flott blogg, og premien din er helt fantastisk. 24 gaver på en gang. Heldig er den som vinner. Alltid koselig med en adventskalender, man blir vel aldri for gammel til det :) ha en fortsatt fin uke. Klem lindapetrine

  SvarSlett
 68. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 69. Hei!
  Gratulerer med 10 000!
  Dette må man jo bare være med på! Så utrolig spennende og gavmildt!
  Jeg har aldri fått en pakkekalender, så det hadde vært skikkelig koselig med en bare til meg! :D *krysser fingre og tær*

  Legger meg til som følger og linker til konkurransen i sidefeltet inne hos meg, så da trekker man 4 (?) lodd :)

  Ha en strålende kveld! Gleder meg til å utforske bloggen din nærmere :)

  Klem fra
  Laila Johanne

  SvarSlett
 70. GRATULERER med så mange besøkende...!!! :)

  Men Oooooooi...!!! FOR en flott premie du lodder ut... :D
  Kan jo ikke si nei til å være med her... Jeg tar 3 lodd hos deg OG Krysser fingrene for at jeg vinner... *Hi hi*

  Klem fra Malin Virginia

  SvarSlett
 71. Å herregud! Så morro:) super idè dette her. Nå fikk jeg skikkelig lyst til å lage det selv:)

  Jeg kunne gjerne tenkt meg dette for da hadde jeg blitt så glad!! Er absolutt ikke ofte jeg vinner noe (helt sant!) og hadde jeg vunnet hadde jeg selvfølgelig delt rundt meg med familie og venner, DET syns jeg er viktig! :)og du, jeg skal bli en følger nå!:) så da vet du det! Super blogg du har!

  SvarSlett
 72. Fantastisk ide! Så kjet å høyre at det er fleire som storkosar seg med alle småting og pynting i førjulstida! Sjølv blir eg visst meir julete for kvart år! Eg pleier og å lage adventskalender tilsambuaren og hans to ungar kvart år, og stoorkosar meg med det! Men i likhet med deg er det ingen som lagar til meg... Derfor henger eg meg på her, og håpar å vinne denne flotte premien! Eg følger bloggen din, for her var det mykje flott! Ønsker deg ein super dag!

  SvarSlett
 73. Så utrolig koselig premie. denne kan jeg ikke unngå å delta på! :D Jeg vil gjerne vinne denne premien fordi jeg kunne trengt noe koselig å se frem til :) Jeg er masse sykmeldt og dagene blir ganske vanskelige... men jeg kjemper så godt jeg kan!

  Jeg har lagt meg til som følger, skrevet ett innlegg her og i min egen blogg.

  hihi, det blir vel 5 lodd det da (eller 11?) skjønte ikke helt. Ihvertfall gjort alt :)

  Mvh Ninahttp://ninabakke.blogspot.com/2009/09/konkurranse.html

  SvarSlett
 74. Såå utrolig koslig konkurranse. Har lagt meg til som følger og laget innlegg i bloggen min.

  Ønsker virklig en kalender for det er jeg som lager til alle i familien og det er ingen så lager til meg og det hadde vært kosligt å ha noe å se frem til selv og.:)

  Gratulere om med de høye besøkstallene!!

  http://hanssenflisand.blogspot.com/

  SvarSlett
 75. Flott at det er flere som meg :-)
  jeg kommer også i julemodus rundtomkring på denne tiden hvert år :-) og når julen endelig kommer , er julemodusen nesten oppbrukt :-)
  men på denne tiden av året - leeenge før "alle" andre - så er jeg i julemodus :-)

  Gutten min på 10 år kommenterte det faktisk i går - hvorfor henger det en juletegning på kjøleskapet , var det noen som spurte - gutten på 10 svarer : jo , mamma tenker alltid på jul på denne tiden av året .
  :-)

  Men med bare 4 barn , så blir det bare 96 pakker på julekalenderen for meg ;-)

  SvarSlett
 76. Dette må være den fineste premien i hele blogglandia! Jeg er veldig julete av meg, og elsker å lage pakkekalendere og andre gaver til folk rundt meg, og her ser jeg en mulighet til å få en selv... Neste prosjekt er å sy en kalender til den lille prinsessa mi. Håper jeg får det til. Heldigvis trenger hun den ikke før til neste år. Men julestrømpen jeg arvet fra pappa, skal hun overta i år. Så jeg må nok sy en egen. Si gjerne ifra om du vet om fine mønstere :)

  Har lånt kalenderbildet ditt, og linket til konkurransen her: http://vigdisalbum.blogspot.com/2009/09/bedre-lykke-denne-gang.html

  Har også lagt meg til som følger, for denne bloggen vil jeg se mere av :) Det blir fem lodd?

  Ha en nydelig høst!

  SvarSlett
 77. Glemte å skrive at jeg laget ett innlegg om deg på siden min :-)

  God jul - fikk jeg veldig lyst å si nå :-)
  fnis..

  SvarSlett
 78. Oj oj oj. Dette MÅ jeg være med på. Jeg elsker julen og gaver og er så barnslig som bare det når det kommer til pakker og slikt. Jeg må riste og klemme og gjette på hva det kan være, så denne konkuransen er helt etter min smak, og vil veeeeeldig gjerne vinne, så jeg tar så mange lodd jeg kan få og krysser så fingrene for harde livet.xxxxx
  Stor klæm fra Susanne

  SvarSlett
 79. Hei Brit!
  Gratulerer så mye med jubileet ditt!
  Dette syns jeg var skikkelig koselig,for meg er det nettopp dette som er viktig om det er jul eller ikke nemlig det å kunne glede andre.
  Har skrevet litt på siden min om dette.
  Ha en fin uke videre

  SvarSlett
 80. En julekalender må jo være gøy å få og den eneste måten jeg kan få en på er å kjøpe en selv, eller vinne den, hvilket jeg håper på. Dette var en skikkelig flott ide, så takk til deg for det!Krysser fingre og tær for at det blir meg. Lager link på siden min og følger selvfølgelig. Klem Jorunn

  SvarSlett
 81. FANTASTISK!!! For en ide å lage en sånn kalender... kjenner meg godt igjen i innlegget ditt,- jeg lager 3 julekalendere hvert år ( 9. året nå) og har selv aldri mottatt en eneste advendtspakke! Det henger høyt på ønskelista kan jeg love!

  FLOTT BLOGG og høyt besøkstall :) GRATULERER!!!

  SvarSlett
 82. Heihei!
  For en fantastisk koselig konkurranse:) Jeg er også stor fan av førjulstida så vil gjerne være med å konkurrere:) (Tar 5 lodd)
  Denne jula kommer jeg til å være nokså høygravid, så tror/håper det blir ekstra kos å gå hjemme og ordne istand alle juletingene! Min datter på 3 kan selvfølgelig vente seg sin egen pakkekalender, iår som ifjor! :)
  Grattis med over 10000 besøkende. Kjempefin blogg!

  -June

  SvarSlett
 83. Gratulerer med masse besøk i bloggen din!

  Noe av det beste med bloggverdenen er at vi julegale damer finner hverandre. Jeg føler meg ikke lenger så rar når jeg begynner å tenke jul like etter skolestart ;-)

  Jeg er en klassisk julemamma som lager adventkalender til andre og blir stående uten selv. Så nå krysser jeg det jeg har for at jeg skal vinne i trekningen din.

  Jeg har gjort "alt", også omtalt trekningen i bloggen min, så det betyr vel fem lodd? Nå blir det spennende.

  Ha en strålende kveld!

  SvarSlett
 84. Gratulerer med mange besøk.Julekalender det har eg aldri hatt selv,men lager til dei to barna mine.Det er jo bare kjempekoselig å pusle med.
  Følger deg det gjør eg.
  Ønsker deg ei fin uke!

  Klem fra Mira.

  SvarSlett
 85. Så spennende med så mange besøkende:-))
  Og kjempekoselig at du er snill og lager konkurranse for oss andre!! Og med den spennende premien:-)))
  Jeg har fått barn som ønsker seg ferdigkjøpt kalender, så derfor blir det ingen hjemmelaga kalender her i huset:-((
  Så å vinne en hadde vært kjempegøy!
  Har forresten lagt meg til som følger av bloggen din, og linket til bloggen på min blogg.

  Dette er spennende:-))
  Ha en fortsatt fin kveld:-))))

  SvarSlett
 86. Jeg har heller aldri hatt adventskalender selv,(bare Flax-kalender) men har laget mange til ungene opp gjennom årene. Fin blogg du har, jeg legger meg til som følger. Ha en fin høst :) (litt tidlig å si førjulstid enda)
  I tilfelle jeg blir den heldige vinner er postadr min er nurgis@loqal.no

  SvarSlett
 87. For en fantastisk ide;o)
  Kommer muligens til å stjele den, men det får jeg tenke litt på;o)
  Legger meg umiddelbart til som følger, for du hadde så mye fint på bloggen din, og kommer til å linke også. Hvis jeg lager min egen trekning, så kommer jeg til å linke til du;o)
  Og grunnen til at jeg gjerne vil ha en julekalender, er at det er ingen andre som gidder å lage en til meg, og da blir det bare en kjedelig 10kroners med vond sjokolade...
  Ha en flott kveld;o)
  Klem
  Linda

  SvarSlett
 88. Heisann!
  Først av alt; ingen kan vel motstå muligheten til å vinne en så flott gave?? Gratulerer med så mange besøkende, ikke så rart, du har en kjempekoselig blogg.
  Jeg ønsker veldig gjerne å vinne adventskalenderen. Årsak: Jeg har pr. i dag for få innlegg til å være med på Julegavekalender 2009 på Hobbyboden :(

  Her har jeg skrevet om BlogCandyen i min blogg, og fra nå av følger jeg den koselige bloggen din :)

  Med ønsker om en fiiin førjulstid (er helt enig at tida før jul er den beste) og torsdagskveld!

  SvarSlett
 89. Wow - FOR en utrolig koselig og genial ting å gjøre!! :)

  Ønsker meg denne, for da skal jeg love deg at du hadde fått takknemlige og gode tanker i din retning hver dag! :)

  Legger en link hit fra bloggen min og følger deg veldig gjerne videre! :D

  SvarSlett
 90. Så spennende premie. jeg vil gjerne være med:o)

  Jeg lurer på om mannen skal få en ølkalender i år... Det var jo en kjempe god ide:o) Tusen takk for tipset!

  Klem fra Bea

  SvarSlett
 91. Det var en utrolig fin premie da! Lager selv til barna mine, og det hadde jo vært gøy med en egen da.

  SvarSlett
 92. Dette var en genial ide :D
  Har hatt kalender selv i alle år (er desember barn)Etter at jeg fikk barn selv (2 stk nå 17 og 19)har de selvsagt julekalender ,nydelige brodert av min manns tante.De to siste årene har jeg kjøpt meg julekalender fra hobby steder,men i år har yngstemann lovet at han skal kjøpe til meg og jeg skal kjøpe\lage ting til mann og barns kalendere,like gøy hvert år og like slitsomt :D
  Skal legge ut et bilde av min egen kalender(som jeg har laget selv) senere på bloggen min

  SvarSlett
 93. Så spennende da! Dette vil jeg være med i trekning på! Jeg har fire barn, så det blir mange advendtspakker å lage hvert år for meg også, men det er veldig gøy da! Jeg begynner tidlig på året så blir det ikke så mye på slutten. Ideen med forskjellig ølflasker til mannen tror jeg at jeg skal kopiere. :-)
  Jeg er ganske fersk her inne, og har ikke lært meg å "linke" enda, men jeg skal prøve å reklamere for deg. :-)
  Jeg har iallefall lagt meg som følger. :-)

  SvarSlett
 94. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 95. ÅÅ så fantastisk. Det hadde jo vert super spanande å få 24 pakker å nyte i den deilige førjulstida. Likte ideen om 24 øl til mannen i huset, mulig den blir kopiert. Har blitt følger på bloggen din også..ser ut som det er mykje interessant å lese.
  Ha ei fortreffeleg helg:)

  Ikkje meininga den skulle være anaonym.

  SvarSlett
 96. Hei Brit.
  Så koselig at du lager en slik konkurranse - ser du trekker folk som bare det ;)
  Jeg ble litt nysgjerrig da jeg fant linken til bloggen din, og jeg skal love deg at jeg kommer til å "besøke" deg titt og ofte.
  Du har en kjempetrivelig blogg.
  Jeg er allerede så smått i julemodus - elsker jula og alt med den :)
  Jeg har ikke hjerte til å kaste blad med juleinnhold - de sparer jeg på og tar frem igjen når høsten kommer.
  Jeg har tre barn - yngstemann på 20 måneder koser jeg meg med hjemme om dagene. Er ikke noe problem å fylle timene, kan du si ;)
  Jeg skal så smått forberede kalendre til "englebarna" mine nå, men det blir nok ikke laget noe til meg i år heller. Så, nå kan jeg vel krysse fingrene for at jeg har vinnerlykke og vinner min egen kalender (som jeg kan dele med kaill'n)
  Ha en riktig fin dag :)

  SvarSlett
 97. Nå har jeg skrevet om bloggen din i bloggen min og :D
  Håper det er greit at jeg lånte bildet av deg. Jeg har lagret det først, så det skal ikke trekke kapasitet fra siden din.
  Fortsetter å krysse fingrene her.
  God helg!

  SvarSlett
 98. Du og du så koselig!!!
  Dette vil jeg selvfølgelig være med på;)
  Koselig å begynne å tenke framover mot jul nå...

  SvarSlett
 99. For en spennende konkurranse!! Jeg har ikke meldt meg på andre konkurranser, men 24 pakker!!!.. var bare nødt å melde meg på:-)

  Har reklamert for siden din på bloggen min. (lånte bilde av deg)

  Har også lagt deg til på blogger jeg følger:-)

  SvarSlett
 100. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 101. Ååå, denne trekningen har jeg lyst til å være med på. For en gevinst!! Tenk å vinne en kalender med gaver som er bare til meg.....
  Jeg har også laget kalender til barna og andre familiemedlemmer i mange år. Det er jo så moro å glede andre!! Så snill du er som vil glede en person med en slik gave. Heldig er den som vinner denne!

  Jeg har nå lagt meg til som følger og jeg har lagt inn bilde og link til denne siden i bloggen min.

  SvarSlett
 102. Hei Brit.
  Ja, dette ble så fristende, at nå har jeg virkelig gjort en innsats.
  Helt siden jeg flyttet hjemmefra, og dermed ikke fikk mamma's adventskalender lengre, så har jeg ønsket meg en adventskalender. Mannen har ikke stor interesse av dette, annet enn når han selv får en.. -og i år blir det din variant han får! -TUSEN takk for idéen! Den er helt fantastisk!! Så i år håper jeg at adventskalenderen kanskje er fra deg!? Det hadde i alle fall vært utrolig koselig!
  Jeg har skrevet et innlegg om deg, jeg har lagt deg til på blogglista mi, og jeg har lagt deg til i link-lista mi på bloggen min, og jeg skriver her, og begrunner hvorfor jeg synes dette er fantastisk!! -Da tror jeg jeg har fått meg meg alle muligheter for lodd i denne trekningen. Stemmer det?
  Ønsker deg en fantasisk weekend!! Og takk for det sm er en inspirerende blogg, for en nybegynner som meg!

  SvarSlett
 103. Den her må eg vel vere med på...

  Imponerande god planlegging.

  SvarSlett
 104. Ja klart eg vil vere med i trekning av ein så flott premie!! Kan aldri huske å ha fått adventskalender nokon gong, vil gjerne følge bloggen din:))

  SvarSlett
 105. Du har fått mange fine kommentarer fra før her, men du har mye fint å vise fram. Så søt hund og gutt du har. Og så lykke til med tanna til din mann. Det er ikke godt med tannverk. Ha ei fin helg.

  SvarSlett
 106. Så spennende premie! Jeg er ikke vant med adventskalender fra jeg var liten - men koser meg desto mer nå med å lage til barna mine. Var med på julekalenderbyttet på HB ifjor, men blir nok ikke med i år dessverre. Skal følge bloggen din nå - og er allerede kommet litt mer i julemodus. Jeg synes også tiden før jul nesten er den aller, aller beste :-)

  SvarSlett
 107. ååååå jeg elsker julekalendere, og jeg får aldri noen etter at jeg fikk egene barn. jeg Elsker julen.
  legger meg som følger og håper på 3 lodd.. Grattis med så mange besøkende :) Klem

  SvarSlett
 108. Så spennende med julekalender for garn- og hobbyfrelste.
  Det hadde vært noe for meg, jeg trur ikke jeg har hatt kalender siden jeg var liten og jeg kan egentlig ikke minnes at vi (jeg og søsknene mine) fikk hjemmelaga kalender. Det var vel som oftest sjokoladekalender.
  Derfor ønsker jeg meg denne kalenderen.
  Jeg skal følge bloggen din, og kommentere hvis det er det som trengs for å bli en følger. Så skal jeg (i løpet av helgen) blogge og reklamere om dette innlegget ditt.

  SvarSlett
 109. Hei. Har blitt en følger av bloggen din. Endelig er det fler enn meg som har startet med juletanker. jeg elsker også julen. kjempe flott blogg foresten , kommer til stikke innom ofte ..
  Ha en "glitrende " helg ..

  SvarSlett
 110. 1) Hyggelig kommentar - intet problem. Her er det mye jeg kunne sagt, jeg velger å fortelle hvor ufattelig imponert jeg er over vektreduksjonene din. Gikk selv på GR tidligere i år, men klarte ikke holde motivasjonen oppe. Så hatten av til deg, du fortjener virkelig ros. Din nye kropp er nok den beste premien du kunne fått :)

  2) Jeg, som du, får ALDRI julekalender. Derfor melder jeg meg på her, kan jo bli den heldige!

  3) Bli følger av bloggen: Det var det første jeg gjorde etter jeg datt innom her, for her var det mye digg!

  4) Legger selvfølgelig ut link til konkurransen din inne hos meg.

  God jul ;)

  SvarSlett
 111. SANT SÅ SANT,INGEN LAGER JULEKALENDER TIL MEG HELLER..
  SÅ DETTE VAR JO EN KNALL IDE..
  BLIR GJERNE MED I TREKNINGEN
  KLÆM LINDA

  SvarSlett
 112. Så koselig konkurranse du har laga til blogg jubileet ditt:D
  Jeg har tre barn som jeg alltid lager julekalender til.Jeg koser meg veldig med dette vært år.Og gleden ed stor til tross for at de begynner å bli store alle mann!Jeg har aldri fått kalender selv,så det hadde vært så gøy å vinne en av deg! Uansett så var dette en flott konkurranse.Og jeg legger deg med glede til bloggen min med link.Og med bilde og omtale av denne julekalender konkurranse.God helg til deg:-)

  SvarSlett
 113. Heihei! Så spennendes premie-feiring du har laget til da! Jeg kjenner meg igjen i det at ingen lager kalender til meg, så jeg lager både til sønnen min, typen min og meg selv (noe som ikke er fullt så spennende, siden jeg allerede vet hva som er inni pakkene) :P Blir aldri lei av jula, har allerede begynt å glede meg som en unge! Når sommeren er over - da er det jula man gleder seg til :p Elsker stemningen det er rundt juletidene, det er noe magisk ved det ja :) Og nå som jeg har sønnen min på 1,5 år også så blir julefeiringene enda mer spesiell enn de var før jeg fikk ham, synes jeg :)

  Gratulerer med høyt besøkstall forresten! Og håper jeg ikke er for sent ute til å melde meg på 'konkurransen' din :)

  Ha en riktig fin jule-nedtelling! ;) Inne på min blogg finner du blogginnlegg ang. dette innlegget :)

  SvarSlett
 114. http://anetterisnes.blogspot.com/2009/09/bloggcandy.html

  SvarSlett
 115. Hei Brit:)

  Det er sjelden jeg slenger meg med på BlogCandyer - men denne her fikk jeg så lyst til å delta på:)

  Gratulerer så mye med så mange besøkende:)

  Så utrolig snilt og hyggelig av deg:)

  Jeg har aldri hatt min egen hjemmelagede julekalender. Når jeg var liten så fikk jeg enten sjokoladekalender - eller disse stusselige kalenderene med slike små fargerike plastdingser i..

  Begge mine jenter får sin egen hjemmelagede kalender hvert år - og jeg storkoser meg når jeg kjøper inn, pakker inn og henger opp. En herlig tradisjon:)

  Men nå fikk jammen meg jeg lyst på en også:)

  Ønsker deg en flott førjulstid - og kos deg med planleggingen din:)

  Her finner du mitt innlegg:
  http://vibekescrapperogskryter.blogspot.com/2009/09/din-egen-julekalender.html

  5 muligheter til denne kalenderen - håper det holder:)

  SvarSlett
 116. Klart jeg hiver meg med på denne!!! er jo kjempeartig å ha sin helt egen kalender,veldig morsomt at du hjør dette!!

  SvarSlett
 117. Så koselig og så snillt av deg!
  Selv har jeg 5 barn å lage kalender til så jeg er allerede godt i gang med handelen.
  Men i år skal jeg også overraske mamma med en adventskalender.
  Så i år blir det 144 gaver for jeg tror ikke jeg orker å finne på noe til mannen i år.. ;)
  Mamma har nemlig aldri fått noen, kalender så det tenker jeg hun setter stor pris på. Gleder meg til å overrekke den dagen før dagen ;)

  Her finner du forresten et juleforum: www.juleglede.net
  og der er det MANGE som er i gang med både adventskalendere og juleplanlegging.

  SvarSlett
 118. Guri malla så effektiv du er, som lager alle disse kalenderene. Blir uten tvil en god del timer som går bare til innpakking. Og utrolig hyggelig av deg å gi bort en!
  Gratulerer med svært gode besøkstall i bloggen din, og med mange innlegg.

  Jeg ønsker meg en adventskalender,fordi at jeg for første gang skal være alene i julen. Mannen min skal være bortreist hele desember, og jeg skal jobbe julaften og romjulen. Hadde derfor vært veldig kjekt med en advendtskalender jeg kunne kose meg med og glede meg over i en heller lite spennende førjulstid i år.

  Jeg har lagt meg til som følger av bloggen din, og lager et innlegg i bloggen min om julekalenderen din.

  SvarSlett
 119. Høres kjent ut :-)
  Jeg lager adventskalender til barna, men får ingen selv, til tross for forsøk på heftig hinting de første årene av samboerskapet :s
  Flott tiltak!

  SvarSlett
 120. hei jeg vil gjerne være med, har sett på bloggen din noen ganger, og har nå lagt den til på favoritter slik jeg kan følge den videre :D
  Håper selvfølgelig å vinne julekander, da jeg har flyttet hjemmefra og bor i en annen by enn moren min(som alltid pleide å lage julekalender til meg) :Dhihi
  ha en fin dag:D

  SvarSlett
 121. Nå er ungene mine blitt så store at det er slutt på å lage kalendre for min del. Men tenk å kunne hatt en slik kalender selv. Stå opp hver morgen i desember og åpne en pakke.....Det hadde vært noe det!
  Gratulerer med høyt besøkstall!
  Lørdagsklem fra Borgny

  SvarSlett
 122. Hei, jeg er med:) 3 lodd. Grattis med mange besøkende:) Flott blogg. Ha en flott kveld. Smil fra Lise

  SvarSlett
 123. Så gøy å spennende. Du har en koselig blogg som jeg vil følge, jeg linker til deg på min blogg.
  Ja hvorfor skal jeg få ett eksrta lodd.. Hmm..
  Jeg lager selv 2 kalendre. Til mine små håpefulle, å det er jo en hel jobb i seg selv,hadde vært gøy om noen laget en til meg.Jeg går en tøff jul i vente,min første jul uten min kjære bestefar :( Så det hadde vært med på å gjøre julen litt gladere.

  Ha en fin helg

  SvarSlett
 124. Heisann!
  Så koselig blogg du har,jeg har sittet en god stund å tittet hos deg<.9, og så la jeg deg til i bloggen min,for her tror jeg det kommer massevis av fint videre også:) Adventskalender ja,det hadde vært morro det!! Jeg har laget til mine 2 barn i alle år,men nå er de store.Men jeg savner den jobben,selv om det tok tid:) Du er velkommen i bloggen min,og så krysser jeg fingre for at jeg blir den heldige vinner...Takk for titten:)

  SvarSlett
 125. Gratulerer med en flott blogg og et imponerende besøkstall. Og ikke minst: GRATULERER MED ET VANVITTIG IMPONERENDE VEKTTAP!!! Bøyer meg i støvet! Vet så inderlig godt hvor vanskelig det er å gå ned i vekt, har selv gått ned 45 kg de siste 2 1/2 årene. Det siste året har jeg vært stabil, så nå har jeg begynt å tro på at det kommer til å vare. Har ikke gått på GR-kurs, men prøvd å følge opplegget deres. Er også inne på GR-forumet :)
  Har ikke hatt julekalender på mange år, så det hadde passet bra med en nå, som en premie på de tapte kiloene mine ;) Håper jeg kan få 5 stk lodder av deg :)
  Klem fra Charlotte

  SvarSlett
 126. så grei du er som lager en kalender til en helt vilt fremmed.
  Jeg må si jeg godt kunne ha tenkt meg en slik kalender jeg da, og spesielt nå siden mannen min er sørafor og jobber og ikke kommer hjem før i midten av desember (tror ikke han noen gang kommer til å lage kalender til meg). Greit med en ekstra oppmuntring i hverdagen da.
  Har lagt inn ett innlegg på bloggen min angående det du har gående her og inne på hobbyboden (som ja er ett helt supert forum)
  Ønsker deg en skikkelig fin juleforberedelsetid.
  skal se om jeg får til og legge deg til som følger også.
  Klem fra Sissel som synes du er helt super som tar på deg å organisere julegavekalender2009 inne på hobbyboden.

  SvarSlett
 127. Dette er spennende. Jeg er helt imponert over alle kalenderene du lager. Mye flott i bloggen din.
  Jeg ønsker meg julekalenderen simpelhen fordi jeg elsker førjulstid og alt det innebærer. Har alltid laget julekalender til mine to barn, men har aldri fått noen selv!

  SvarSlett
 128. Wow for en flott ide, og ikke minst hvor gavemild du er. Jeg har gjort "alt" for nå ble jeg utrolig nysgjerrig på hva som gjemmer seg i alle gavene. Kalender til meg selv har jeg ikke hatt siden jeg var en liten jente, så dette hadde vært gøy å vinne for da hadde jeg hatt små gleder å se fram til i nesten hele desmeber:0)

  Gratulerer til deg med høyt besøk tall!!

  SvarSlett
 129. Så herlig blogg du har, ble sittende lenge her.

  Og for en flott konkurranse du holder, jeg vil gjerne være med.

  Som nybakt mamma for andre gang, hadde det vært koselig å hatt en kalender til meg også - ikke bare til gubbe og barn... for ingen lager til meg.

  En julekalender for meg er en virkelig førjulstradisjon og er noe av det koseligste jeg vet om.

  Jeg tar gjerne med meg 5 lodd.

  Ha en nydelig søndag.

  Klem Jeanette

  SvarSlett
 130. Så kjempesuper ide =) Tenk her har mann en mulighet til å få julekalender selv i voksen alder =)
  Jeg er allerede i gang med kalender til min lille gutt og tenker ofte at det ville vært morro med en til meg selv, men det er jo kjedelig om man må kjøpe gavene selv.

  Hvorfor jeg ønsker meg dette:
  Hmmm hvor skal mann begynne.
  Dette er jo bare utrolig morro.
  Jeg er uhelbredelig hobbyoman og gjør nesten alt. Håndarbeid er vel egentlig det som har holdt meg på den rette siden av "gal". Jeg har adhd og håndarbeidet er det jeg har holdt meg opptatt med for å holde kaoset i sjakk. Jeg er ekstremt glad i overraskelser.

  Tenkte forresten at jeg skulle reklamere litt for deg på facebooken min også, siden jeg har en del i familie og venner som også er glad i håndarbeid =)

  SvarSlett
 131. utrolig fin konkurannse med fine
  premier! :)

  - jeg vil gjerne vinne
  fordi jeg elsker juletiden,
  gaver og overasskelser :)

  SvarSlett
 132. Så snill du er!!!!!!

  vedlig koselig blogg du har! Fant den ved en tilfeldighet - og kommer til å lese godt!

  jeg har gledet meg til jul i to mnd, så dette er midt i blinken :-)

  jeg reklamerer, blir følger og alt det som er!!!!

  SvarSlett
 133. Ah!! Snakk om å være hyggelig da! :)) Og gratulerer med høyt besøksantall!!
  Jeg hadde syntes det var kjempe gøy å få en sånn adventskalender fra noen jeg ikke kjente, jeg elsker adventstida, men som deg, blir det ingen kalender på ho mor. Så nå prøver jeg å få så mange lodd som mulig her..hehe:)

  SvarSlett
 134. Hei!
  Ååå for en fantastisk gave å få!
  Jeg elsker julen og lager alltid kaldender med pakker til familien.
  Det er jo den største gleden å glede andre:)
  Jeg håper jeg kan være den heldige! :)
  Nydelig blogg!

  SvarSlett
 135. Så koselig påfunn! :) Her vil jeg selvfølgelig være med, så får du avgjøre hvor mange lodd jeg får... Blir både "følger" og skriver litt om konkurransen jeg vet du, elsker førjulstiden :)

  SvarSlett
 136. Så morsom gave og en påminnelse om at det FAKTISK ikke er lenge igjen til jul....iallefall til vi bør begynne med juleforbredelsene!

  Jeg linker i bloggen mi og blir mer enn gjerne følger til din flotte blogg. Tvi, tvi -håper jeg vinner fordi heg elsker adventstiden og har ikke hatt egen kalender på snart 20 år!

  PS, gratulerer med flott vektnedgang!

  SvarSlett
 137. Oi, her er det mange kommentarer og mange deltakere, så sjansen for å vinne minsker jo meget her - men så klart må jeg slenge meg med fordi jeg elsker konkurranser, særlig med SÅ flotte premier!!

  Jeg ønsker å vinne denne konkurransen av flere grunner:
  1) Jeg ble nummer 100 som følger bloggen din!! :D
  2) Jeg er egentlig VELDIG fan av jul og advent men i fjord ble ventetiden og julen min ganske "ødelagt" av morgenkvalme, lite matlyst og dårlig form pga gravidetet (kom så klart noe veldig bra ut av det da)
  3) Jeg har aldri hatt gavekalender
  4) Jeg har prøvd å hinte til mannen om å mekke en eller annen form for kalender men han har fortsatt ikke tatt hintet etter fem år
  5) Jeg ønsker min egen kalender og lover å blogge om hver gave som åpnes!

  Min blogg er: www.frumaela.blogspot.com og jeg har skrevet et skryteinnlegg om konkurransen din :D

  SvarSlett
 138. Gratulerer med skyhøyt besøkstall :) Jobber meg mot samme tallet, men det tar litt tid :)

  Jeg har laget skryteinnlegg om bloggen din og om konkurransen din i min egen blogg. Innlegget kan du se her: http://365dageruten.blogspot.com/2009/09/adventskalender.html

  I tillegg har jeg blitt følger av bloggen din, lagt inn en koselig hilsen og da gjenstår bare en begrunnelse for hvorfor jeg vil vinne konkurransen.

  Veel, det har seg sånn at det hverken er synd i meg som ikke får pakkekalender i adventstiden, og det er heller ikke noen grunn til at jeg fortjener det MER enn de andre her. Men jeg er bare så himmla spent på hva som er inni de pakkene, her jeg sitter i Hammerfest og blogger! hehe! Nå fikk jeg nesten litt julestemning her :)

  Lykke til videre med den flotte bloggen! :)

  Hilsen Karina :)

  SvarSlett
 139. Nå har eg lagt ut link også.
  Klem fra Mira.

  SvarSlett
 140. Super ide til konkurranse - dette må jeg være med på! :-)

  SvarSlett
 141. Hei
  Morsom konkurranse, selvsagt vil jeg være med :-)
  Jeg har lånt kalenderbilde av deg og reklamert http://hobbyugla.blogspot.com/2009/09/begynt-tenke-pa-jul.html
  Håper det blir mange som stikker innom deg.

  SvarSlett
 142. For en kjempe spennende konkuranse !!
  Og Gratulerer så mye med besøkstallene ser de er kommet over 15 000 nå :)
  Og all ære til deg som lager så mange julekalendere.. Har 3 gutter og synes egentlig det er mer enn nok hehe
  Men den julekalenderen til din kjære hørtes ut som en kjempe ide ... Trur min kanskje skal få en slik en i år :)
  Konkurasen din synes jeg er så utrulig bra at skal skrive litt om den i min sin blogg og !!!
  klem fra Siv

  SvarSlett
 143. Hei.
  Flott blogg du har:)
  Og utrolig snilt gjort av deg og ville gi bort en kalender da...helt utrolig.

  Vil gjerne være med på den jeg, da jeg lager til mini små og gubben, men får aldri noe tilbake. hehe

  legger også til som følger og vil reklamere for bloggen din hos meg.

  SvarSlett
 144. Oi! Skal si du lager julekalendere!!! Utrolig flink du er. Jeg laget til samboeren min før, men så sa han et år at han skulle lage neste år, og da det aldri kom noen julekalender så ble det jammen stopp. Men nå som det er en liten prinsesse på vei så starter jeg vel igjen med julekalender neste år :)

  Men for en fantastisk premie da! Ønsker meg jo selvsagt mest av alt en kalender selv og blir selvsagt med! 3 lodd her og.

  klem C

  SvarSlett
 145. Gratulerer med besøkene i bloggen din - men det er ikke så rart - den er jo så fin!

  Jeg ønsker meg en julekalender, for det har jeg vel egentlig aldri hatt. Ja, foruten slike som følger med barnetv, og en sånn med vond sjokolade inni. Men, aldri en slik flott hjemmelaget en. Tror du barna og mannen din vet hvor heldige de er?

  SvarSlett
 146. Hei. Gratulerer så mye. Jeg kan godt tenke meg å vinne. Det nermer seg jo jul

  SvarSlett
 147. Hei!
  Kjempe fin blogg, denne skal jeg følge med på! :)

  Ha en fin dag :)

  Stine

  SvarSlett
 148. Hei ! Jeg har aldri hatt julekalender og vil gjerne ha en i år! Har ikke blogg selv men er ofte på besøk hos dere ! alinaene20@yahoo.com

  SvarSlett
 149. Heisann.
  Jeg er også veldig glad i julen og spesielt elsker jeg tiden før jul.
  Har 4 barn som alle får hver sin spesielle kalender hvert år, og de syns alle det er stas. Jeg selv fikk min første julekalender sist jul, da jeg ble med på den som var på hobbyboden. Det er jo så koselig og åpne de små flotte gavene hver dag, så det er noe jeg kommer til å være med på i år også ja.
  Bliur ekstra glad hvis jeg også får gleden av din kalender i år.

  SvarSlett
 150. Heisan!
  Jeg la meg til som følger før jeg så denne kjekke konkurransen. Og å vinne vil bare være en kjempekjekk bonus i førjulsstria :) Alle ønsker vel å være den heldige? :)

  SvarSlett
 151. Hei! Jeg vil være med på trekkningen jeg og :) Gleder meg kjempemasse, og akkurat som du begynner jeg tidlig å tenke på jula.. det er jo så koselig med adeventstid, og den ville bare blitt så mye bedre om man hadde en adventskalender :) Super premie!! Har lagt meg til som følger også..

  SvarSlett
 152. Bless U, og kos deg masse i førjulstiden:) En virkelig inspirasjon til alle:)

  cecilieh_h@hotmail.com

  SvarSlett
 153. cheryl_helena@hotmail.com

  Skulle det stå:) Men som sagt godt at det er noen som sprer glede i førjulstiden:) Bless u:)

  SvarSlett
 154. Det nærmer seg advent og jul, og jeg gleder meg til å finne fram julemusikk og julepynt. Starter med å pynte litt hver uke fram mot jul, og koser meg nesten mer i adventstida enn i jula (den er liksom så kort).
  Kalender er det ungene i huset som har, så en til mor ville bli veldig godt mottatt :)! Må si du er raus og gavmild som har laget en kalender som du gir bort!

  Jeg har blitt følger av bloggen din, og nå skal jeg lage et innlegg i min blogg :)!
  http://lisesin@wordpress.com

  Klem fra Lise H (Hobbyboden)

  SvarSlett
 155. Hei. Ja da rekker jeg konkurransen din i siste liten her da. Jeg bør vinne denne for jeg er så innmari glad i pakker. Nesten sånn hysterisk, river av pappiret i en fart. Ja men skal bare ta en hver dag da he-he***
  jeg følger deg fra før, 3 lodd til meg vel?

  Klem Ann<3

  SvarSlett
 156. Jeg får ikke satt meg som følger av bloggen. Ruta for følgere av bloggen kommer ikke opp.

  Bloggen din virker interessant og spennende, kom over den gjennom en annen blogger som hadde skrevet om konkurransen din på sin blogg. Håper virkelig jeg vinner :)

  Jeg fortjener den vel ikke no mer enn andre, men jeg simpelten ELSKER jula og adventstiden. Og jeg savner den tiden der jeg var liten nok til å få pakkekalender av mamma. Jeg bor for første gang hjemmefra, og gruer meg litt til adventstida på den lille hybelen min, blir ikke det samme, så tror en sånn kalender hadde gjort det litt mere koselig.

  SvarSlett
 157. For en flott premie du har laget.
  Hadde vært koselig å vinne den, takk for muligheten.

  Kjenner meg igjen, jeg lager kalender til alle de andre, men ingen lager noe til meg.

  Jeg er nå en følger av blogen din.
  Og har bilde av pakkene og link hit på blogen min.

  Kos deg i førjuls tiden, og i julen!

  Hilsen
  Solvor

  SvarSlett
 158. Gratulerer med 10000 besøkende og 100 innlegg. For en flott ide med denne adventskalenderen. Jeg elsker førjulstiden og lager adventskalender til mine store barn fortsatt - tenk så spennende med denne lille pakken hver dag i ventetiden. Hadde vært bare så koselig og vinne en kalender - med masse spennende - jeg er alltid veldig nysgjerrig på pakkene - så dette hadde jo vært alle tiders. Jeg satser på 5 lodd, skal linke, følge osv. Ha en flott dag og lykke til :-)

  SvarSlett
 159. Jeg er meg! Jeg har alltid ønsket meg hjemmelaget kalender, men aldri fått det! :)
  Gratulerer med så mange besøkende!

  SvarSlett
 160. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 161. Hei. Kom tilfeldigvis innom bloggen din og måtte kikke litt da vettu :)
  Kjempefin blogg du har.Grattis med høyt besøkstall :)
  Legger deg til i lista over blogger jeg følger. Alltid moro å se hva andre blogger om.
  Jeg ønsker meg forresten en adventskalender fordi jeg aldri har fått det før,fikk alltid bare sjokoladekalender av mamma,mens så mange andre kom med gaver på skolen,hehe.
  Ha en videre fin dag(ehhmm natt :p)

  Hilsen Tina :)

  SvarSlett
 162. Fant bloggen din siden flinke bloggere har linket til konkurransen din, og jeg må selvfølgelig hive meg på denne trekningen!
  ELSKER adventsintiden og har, som deg, stor glede av å lage kalendere til mine kjære.
  Kanskje det blir en på meg i år?

  Følger deg, og legger en link til deg fra min blogg selv om det bare er noen dager igjen til trekning
  ;-)

  SvarSlett
 163. Hei! KLart vi vil vinne ein kalender:) Eg har laga haugevis av kaldenderar til borna, men ikkje til meg sjølv.... Det hadde vel ikkje vore så stas heller? Men eg legg gjerne meg inn som følgar av bloggen din, dette ser spennende ut. Kanskje eg kan ha flaks? Dette er i alle fall eit av dei meir spennende lotteria eg har vore med på!!

  SvarSlett
 164. Så morsomt!
  Dette vil jeg gjerne være med på
  :-)
  Jeg har også linket til deg i bloggen min i dag og jeg har lagt deg til som en blogg jeg følger!

  SvarSlett
 165. Jeg vil gjerne være med i konkurransen din! Jeg har laget gavekalender til kjæresten min hver jul, og har selv måtte kjøpe en sjokoladekalender til meg selv. Har aldri hatt gavekalender før, så hadde satt stor pris på en.=) Så ligger jeg meg til som følger av den flotte bloggen din, for her kommer jeg innom igjen! Konkurransepubiliserig er en fin måte å oppdage andre flotte blogger, men jeg er ganske uerfaren med blogging, så må nok lære meg hvordan jeg publiserer koblinger. =)

  SvarSlett
 166. Heisann Briti:)

  Så spennende dette er:) Og jeg vil gjerne være med i trekningen. Kalenderen blir nok like herlig som bloggen din er:)
  Kjenner forresten at julefølelsen kommer snikende. Elsker førjulstiden.
  Har jo allerede 1 poeng, siden jeg følger deg. Men jeg skal bli flinkere å legge igjen kommentarer:)

  God høst og førjulstid:)
  Charlotte

  SvarSlett
 167. Hei.

  Så spennende med julekalender. Og honnør til deg som lager den.


  Jeg vil gjerne være med i trekningen. De siste to årene har juleforberedelsene mine blitt amputert først av et institusjonsopplegg og så av operasjon. I år skal jeg kose meg med jul i hele desember. Pynte og kose meg.

  SvarSlett
 168. SÅÅÅÅ spennende dette var!! Fikk jammen meg julestemning av å lese i den flotte bloggen din:-)

  Inspirerende må jeg si:-)

  Kommer til å følge spent med....
  Hilsen Ruth

  SvarSlett
 169. Eg er inne for første, dette var ein fin blogg!!

  Gratulerer med besøkstallet:)
  Utruleg koseleg gåve du har laga til, eg vil gjerne vere med å konkurrere. Eg vil gjerne følge deg:)

  Anita

  SvarSlett
 170. Jeg hiver meg på i siste liten og linker til deg Brit.
  Er så barnslig enda jeg at jeg synes det er artig med slike kalendere som gleder i adventstiden selv om jeg snart runder 57 år :):):)
  God helg og lykke til med trekkinga!!
  Klem fra Jorid!!

  SvarSlett
 171. Jeg hiver meg også på i siste liten, og synes dette var en av de beste konkurransene i bloggland hittil!!! Tenk å få vinne en gave man kan glede seg over i 24 dager! jeg satser på 2 lodd, og begrunnelsen min for at akkurat jeg bør vinne, er at jeg er som deg: Lager adeventskalendere til alle andre, men har får ikke noen selv, og det hadde vært veldig hyggelig for en gangs skyld! Ha en fin dag - jeg kommer tilbake til bloggen din! Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 172. Så flott blogcandy til en kjempefin blogg! Jeg må ofte innom bloggen din, men er desverre ikke så flink til å legge spor etter meg...

  Jeg håper jeg kan vinne fordi jeg aldri får kalender av gubben. Han synes det er tull, mens jeg liker å stulle med juleforberedelser. jeg har desverre ikke noen barn jeg kan lage til heller.

  Jeg har lagt meg som følger, og legger en link i bloggen min!

  SvarSlett
 173. Sånn ein fin bloggkonkurranse!! Du er jammen snill som lodder vekk ein heil adventskalender :)
  Eg har tre små som eg lager adventskalender til, og som du seier så er det kjempekjekt sjølv om det blir ein del pakker som må pakkes inn :)
  Men heller ikkje her får mor i huset kalender. Eit år kjøpte eg meg ein kalender hos papirloftet, men det blir det ikkje noko av i år.
  Eg kunne tenkt meg å vinne kalenderen din fordi då får eg også ein liten overaskelse kvar dag. Det er veldig kjekt å sjå kor stor glede ungane har av kalendaren sin, men det hadde jo vore gøy å ha sin eigen kalender også :)

  Eg blir gjerne følger av bloggen din, og linker tilbake til bloggen din fra bloggen min :)

  SvarSlett
 174. Heisan!Gratulerer med så mange besøkene :-)Så snillt av deg og gi bort adventskalender syns jeg.Det er jo kjempe spennene.Jeg kjente meg igjen i det du skrev,for jeg også ordner julekalender til sønnen min og mannen min og ikke noe til meg selv.Da sønnen min var mindre så trodde han at jeg hadde vært slem siden jeg ikke fikk noe adventskalender...ikke lett å forklare den,hehe...Så nå ønsker jeg meg adventskalender,så nå håper jeg det beste :-)Har skrevet om blog candyen din i bloggen min.

  SvarSlett
 175. Hei.

  Kjempeflott blogg du har, du er jammen allsidig med mange ulike talenter og hobbyer. Det er akkurat i min gate:) Jeg har sett deg gjennom min mors blogg www.joridsblogg.com og fikk lyst til å titte innom. Ser du har vært på loppis, og det er jo kjempefestlig! Jeg er ofte mye på bruktmarked i helgene her i oslo, men jeg er ikke så flink til å handle. Men jeg elsker å bruke tid på se på gamle ting selv om jeg ikke får kjøpt meg så mye:) Flott initiativ å lage julekalender, du må virkelig trives med dette siden du lager kalender i tillegg til alle i familien:)
  Selv ønsker jeg meg julekalender fordi det gir meg julestemning til da jeg var lita, for da brukte jeg å lage min egen julekalender til jul selv. Tidlig på høsten tegnet jeg min egen julehistorie bak 24 luker. Grunnen til dette var at jeg elsket å tegne, men også fordi jeg ikke liker sjokolade. Og alle andre har jo sjokoladekalender, så jeg måtte lage meg noe mye bedre:) God førjulstid! Klem fra Frida(,"(",)

  SvarSlett
 176. Så artig at du har overskudd til å glede så mange.... Og kanskje smitte litt av din juleglede over til flere :-)

  SvarSlett
 177. Hei ! Jeg henger meg gjerne på med to lodd ! Jeg blir som et barn på julaften, og synes det er knall kjekt med pakker !! Blir utrilig barnslig igjen....:) Ha en fin kveld !

  SvarSlett
 178. Så flott utlodning du har laget. Jeg gruer meg til jul for første gang, og i år er jeg ikke kommet i noen julemodus.
  Håper det forandrer seg i ukene fremover.
  Gratulerer med besøkstall og innlegg, gleder meg til å følge med fremover.

  SvarSlett
 179. Jeg kom ramlende innom bloggen din for første gang i dag. Skal ta meg en bedre titt her inne, men først legger jeg igjen en kommentar her :)

  Gratulerer med så mange besøkende og innlegg!

  Ha ei fortsatt fin førførjulstid ;)

  SvarSlett
 180. For en super gave!! Har ikke fått gavekalender siden jeg bodde hjemme, og har vel savnet det litt siden.. ER en fin juletradisjon!! Følger bloggen din, så håper på 3 lodd!!
  trineng@hotmail.com

  SvarSlett
 181. For en kjempeartig give away!! Her i huset er det jeg som står for kalender til både mann og barn, så det hadde vært morsomt med en kalender til meg en gang og. :)

  hegekatrin på hobbyboden

  SvarSlett
 182. Hei! Rakk det akkurat :-) Nå har jeg lagt meg til som følger pluss kommentert.

  Ha en fin kveld og lykke til med trekninga

  SvarSlett
 183. Så spennande!!! Eg vil gjerne vera med! Eg elskar juleforbereiingar, men kjem alltid til kort når det gjeld julekalender, og har meir enn nok med ungane sine. Tenk å få ein heilt for meg sjølv!Ein draum:)

  Skal linke til innlegget hos meg, sjølv om det er lovleg seint;)

  Klem:0)

  SvarSlett
 184. Heia, innom liten tur nå i natten. Tenk å gi bort en pakkekalender, du er snill og heldig er den som vinner. I dag er det 3 mnd til julekvelden, og alle pakkene er åpnet. Det hadde vært koselig med en pakkekalender til jul, men jeg har ingen vinnerlykke. Du har en koselig blogg, lykke til med trekningen i morgen!! Ha ei fin helg.

  SvarSlett
 185. Så spennende da, men ser vist ut i fra att jeg er akkurat forsein til og vere med her, jaja.Lykke til med trekkningen.
  Hallingdama

  SvarSlett
 186. Selvfølgelig vil jeg være med på konkurranse! Ingen andre lager julekalender til meg, så jeg har kjempelyst til å vinne en :)

  SvarSlett
 187. Hihi.. mannen min får også en sånn kalender. Han har pleid å få 23 ulike ølflasker pakket inn i sølvfolie med nummer på, så han ikke vet hva han får hver dag. Julaften (den 24. flasken) er ei flaske whiskey. Det blir liksom litt av julegaven hans, siden han er en ihuga whiskeypatriot.

  SvarSlett
 188. 3 lodd på med så kan det jo hende det blir en kalender til meg fra deg:-D

  Gratulerer så mye:-D

  Jeg vil gjerne ha min egen kalender fordi nå om dagen pakker jeg inn 24 gaver til datteren min,24 til sønnen min og en kalender til mannen min oså.
  Nå vil de at Pus og Hunden Bella skal ha også:-D
  En utfordrene oppgave da ingen av barnas kalender skal inneholde sukkewr da vi har sluttet med snop for at dfe skal få egen båt til Sommeren!!!
  snøklem

  SvarSlett