fredag 11. september 2009

Korgsystem til orden eller rot???

I min kaoskontroll finner jeg stadig vekk slike korger plassert både på soverom, gang og bad.
De var en gang kjøpt for å skape orden, men slik jeg finner de der de står nå er det det de minst minner om........Her havner alt jeg ikke vet helt hvor skal være og IKKE MINST det havner en HAUG øverst slik man ikke aner hva som egentlig befinner seg under??!!
Derfor har jeg vedtatt at disse skal bort , ut. Egenlig på loppemarked , men i påvente av vaskerom og stor garsjeverksted må jeg lagre de for kanskje kan jeg klare å gjøre nytte av de der. MEN UT FRA SOVEROM, GANG OG BAD SKAL DE NÅ. FARVEL TIL KORGER SOM IKKE SKAPER ORDEN MEN MER KAOSROT
Tar gjerne i mot gode ideer på hvordan slike korger kan skape orden!!
Etasjeseng til Lille Tinka er det beste jeg kan komme på akkurat nå:)

7 kommentarer:

 1. Herlig het så enig jeg er med deg. Har nå tatt fram en stabel som skal vekk...... Bare surr... Herlig hund dere har fått.. Ønsker dere en god helg.

  SvarSlett
 2. Har fulle huset med slike kurver.
  Bruker dem til alt fra klær til hobbysaker og bøker. Legger bare en stoffbit i bunnen når jeg legger oppi småting :D
  Herlige hun er i kurven :D

  SvarSlett
 3. Du verden for et herlig lite nurk dere har fått. Smeltet helt her jeg.. Vi har også hatt en hun som het Tinka, og den neste vår het Toya... Flotte hundenavn. Kurvene passet jo utmerket som hundekøyseng. Bare tenk når Tinka vil ha venner på besøk, hehe. Ønsker deg en riktig god, og sikkert aktiv helg.

  SvarSlett
 4. Hei.For en nydelig hund som dere har fått.Jeg er så gla i hunder.Men min bedre halvdel har ikke så lyst på hund bare katt.Han er så gla i katter.Du finner vel på noe å bruke korgene til.Ser nå ut som Tinka trives oppi dem.Ha en riktig fin helg.Bodil

  SvarSlett
 5. Jeg har også hatt etpar slike... Og tro meg, de har også forsvunnet ut! Ikke bare blir det rot, men også STØV...
  :o)

  SvarSlett
 6. For en søt liten Tinka! :D Gratulerer. Hyggelig at du la igjen en hilsen hos meg!

  God Helg

  SvarSlett
 7. Jeg har også en del slike kurver, hadde de i de gamleklesskapene våre. Noen er gitt bort, mens andre har fått nytt liv nede i boden. Der har jeg klær som barna er så heldige å arve fra slekt og venner. Mye bedre å ha de der, for da har jeg de lett tilgjengelige og klarer å finne de fram før de er blitt for små. I noen av kurvene har jeg også de gardinene som ikke er i bruk.
  Flott blogg du har forresten, masse inspirasjon å hente.

  SvarSlett