lørdag 20. mars 2010

Loppisfunn 2, småstrikk og reklame for fantastisk blogg og giveaway premie!!

Det var ikke bare serviset som var loppefunn sist helg, men også dette kakefatet. Den passer akkurat til min gulerotkakeform. Har hatt et akkurat likedan, men det falt fra hylla under fjor årets høststorm!!!!Var på jakt etter lignede kakefat hele høstsesongens loppemarked og nå bare sto det der å ventet på meg:) 20 kroner ga jeg for det i ren lykkerus:)
Denne uken har jeg bedrevet småstrikk. Et sykk epleholder strikket i rest bommulsgarn og brukt hele 9 gram!! Artig å strikke og har planer om flere.

Siden det nærmer seg påske har jeg produsert noen eggevarmere. Først i Pt2 garn , 8 gram. Men det tok litt tid med tynne pinner 2.5, så jeg skiftet til Østlandsgarn pinner 3,5 og brukte 13 gram pr stykk.

Ellers må jeg bare reklamere for min vennindes blogg Ellen. For 2 år startet hun å sy ut fra null nix erfaring. Det har vært utrolig gøy å se hvordan produktene og kreativitetene har utviklet seg. Hun har også egen hjemmesiden for produktene www.ellensand.no
Ta dere en titt innom både bloggen og hjemmesiden.
Der hærlige for oss som liker kjolene hennes er at hun GIR BORT 3 damekjoler og 1 jentekjoler på egen giveaway i bloggen. Så her er det bare å løpe bort til bloggen hennes for å ta lodd.Jeg har jo allerede sikret meg to. Her er den ene med navnet: Fly away. Jeg kjøpte etter jeg fikk gå modell for hennes høstkollegsjon:) Og har brukt den VELDIG MYE:)

3 kommentarer:

 1. Et sånn kakefat har jeg. : )
  Så masse fint du strikker, og kjolene du viser er flotte.
  skal stikke innom siden for å se mere.
  Ha en flott lørdagskveld.
  Klem Gry : )

  SvarSlett
 2. Disse kakefatene er herlige !
  Ser dem for meg med krumkaker på!!
  God helg til deg og klem fra meg!!

  SvarSlett
 3. Hei! Utrolig kul epleholder du har strikket! Hvor har du funnet oppskriften på denne? Send meg gjerne en mail på synnove86@hotmail.com

  SvarSlett