lørdag 27. mars 2010

Påskegaver

På hobbyboden har jeg organisert påskekalender for oss som er overbegeistret for pakker og synes det er lenge igjen til julekalenderen:) Jeg er så heldig å får bytte med to ,siden tallet ble oddetall og det er litt viktig at vi skal bytte med den vi gir pakke til. Mine byttevenner er
Pludrehanne og Hanne.
Fra pludrehanne ble det materiale til artige høner og fra Hanne, materiale å lage påskeegg med sprekpynt. Dette passer utmerket for denne dagen siden vi har aktiviteteshelg i Nerklubben med 8 barn ekstra på besøk og skal ha påskeverksted:)

Sigurd fikk påskegave før i uka fra min venninde Marie. Kyllingsitteunderlaget brakte STOR lykke og er med i div stoler som sitteunderlag som ryggvarmer eller rett og slett som pynt. Men å ha det med på tur er vi noe skeptisk til både han og jeg. Det synes vi den er alt for fin til.
Men vottene skal få bli med hyttetur neste uke:)

8 kommentarer:

 1. Heisan
  Eg likar godt idèen med påskekalender, og kjem nok til å vera rask med påmelding om det vert ein ny runde neste år. Men fyrst MÅ eg melda meg på julekalenderen ;o) Gåver er berre fantastisk!
  Kyllingunderlaget er festleg, og eg hadde nok vore litt skeptisk sjølv når det kom til å ta det med ut. Men både det og vantene ropar ut 'Påske og Vår'.
  Ynskjer dykk ein fin påske med mange koselege aktivitetar ilag!
  Siri

  SvarSlett
 2. Så moro med påskekalender også. Kyllingunderlaget er bare topp, har et likedan på pinnene her også. Må vel prøve å få gjort d ferdig i løpet av helgen, men har jo så mye annet flott på pinnene også, så jeg får for lite timer i døgnet til å få ferdig alt sammen.
  Ha ei flott påske der ute i havgapet, her blir d hjemme påske.
  Laila

  SvarSlett
 3. Hurra i dag er dagen her Brit. Jeg må bare si jeg er helt overveldet over den fantastiske gaven jeg fikk fra deg. Den kunne virkelig ikke vært mer perfekt. Østlandsgarn er et av det garnet jeg strikker mest i, og lilla er jo ynlingsfargen. Jeg hadde også ønsket meg tykk hekle nål. Og hva skal jeg si om den utrolige søte blomsterpotten og frøene. Skulle nesten tro du var tankeleser. Fløyesblomster er nok den blomsten jeg har mest koselige minner om, den minner meg nemmelig om min farfar som alltid sådde disse blomstene og som vi har fortsatt med. Tusen hjertlig takk det var utrolig rørende og fantastisk. Jeg er så fornøyd.

  SvarSlett
 4. ser spennende ut med påskepakker, nesten så jeg skulle vært med men må jo være skeptisk jeg da, får ta det igjen til jul;-)

  Kos deg med pakkene dine og ha en flott påske!

  SvarSlett
 5. Tror du er over gjennomsnittet glad i pakker. :o) Men der er jo kjekt da, både å gi og å få.

  Flott bilde av deg sammen med Jeanette Rohde.

  SvarSlett
 6. Å, så søte Påskegaver du også har fått!. Takk for den fine høneskåla og fine frø, de skal jeg så til sommeren. Vist du ser nøye etter i vinduet mitt, kan du se at jeg har byttet ut tulipanene med eggeskall og karsefrø.
  Ha en fin Påskekveld.
  Klem : )

  SvarSlett
 7. Så flott at du har fått masse påskepakker du også! Tusen takk for eple med eplebeskytter :) Jeg har sett disse eplebeskytterne du har strikket og tenkt på at jeg skulle prøve å lage meg noe sånt jeg også, men nå har jeg jo fått meg en!

  SvarSlett
 8. Tusen takk for dagens kjempekoselige påskepakke. Søt påskekrukke og frø til fløyelsblomster falt veldig godt i smak.
  Så morsomt at dere skulle ha påskeverksted i dag; da har dere kanskje produsert noen forfengelige høner??
  God påske!
  Pludrehanneklem

  SvarSlett