Ukens middagsforslag er en smakfull Kyllinggryte med banan og karri!
Du trenger til 4 porsjoner
600 gr kyllingfillet
1 grønt eple
1 løk
1 ss margarin
3 ts karri
2 ss hvetmel
2 ts soyaolje
1/2 ts salt
4 dl hønsekraft/buljong
1-2 bananaer
Slik gjør du:
Del kyllingfiletene i biter og stek dem raskt i en stekepanne med margarin.
Skrell eple og lok og riv dem på et råkostjern.
La eple og løk surre i pannen med kyllingbitene til løken er blank.
Dryss hvetemel og karri over pannen og bland godt.
Spe med hønsekraft og la alt småkoke på svak varme i noen minutter.
Smak til med saft og soyasaus.
Skjær bananene i tykke skiver og bland dem forsiktig inn i retten like før servering.
Server med kokt naturris, gjerne med litt safran eller gurkemeie i kokevannet.
Velkommen tilet litt kinaresturang inspirert måltid eller inidsk?
Smaker godt gjør det og enkelt å lage er det.
En porsjon med 150 gr ris blir 415 kalorier.
oppskriften er hentet fra greteroede.no
oppskriften er hentet fra greteroede.no
Dette så virkelig mer spennende ut enn hva jeg har spist idag!
SvarSlettHa en fortsatt god mandag!
Klem fra Kristin
Ser gott ut och härligt att du la ut kaloriantal!
SvarSlettHa en mysig kväll!
Dette så spennende ut. Elsker sånn mat. Må prøves en dag. Takk for at du deler.
SvarSlettVet du Brit, det er farlig å gå inn på bloggen din når man er sulten, du deler så mye godt:) Og så gjør det ikke noe at det er sunt heller;-)
SvarSlettdette så bare helt fantastisk godt ut og magen min skriker denne gangen også. Blir nok ikke kyllinggryte i kveld, men denne skal jeg helt klart prøve ut ved en anledning:)
God kveld til deg, håper du får en fin onsdag.
Klem Hanne:)