onsdag 3. februar 2016

Vi som digger karri

 Alle disse hærlige ingrediensene skal bli til en deilig sunn Kyllingpanne med karrismak.
Jeg digger rett og slett mat med karrismak. 
Jeg er en av dem som elsker å krydre blant annet fiskeboller i hvitsaus med MASSE karri!
 Derfor var det med stor stemning jeg prøvde ut denne oppskriften.
Man tager
600 g kyllingfilet (rå)
2 ss mild karripasta
600 g potet
1 stk rødløk
2 stk paprika
3 stk gulrot
2 ss kyllingfond, Touch of Taste
 2dl vann
Persille
Og slik gjør man
Skjær kyllingkjøttet i passe store biter. Mariner kjøttet i Mild curry paste. Vask og skjær poteter i båter. Skrell løk og skjær i båter.  Del paprika i biter, skrell gulrøttene og skjær de i skiver. Stek kyllingen i en stor stekepanne. 2-3 minutter på hver side. Ta de ut av pannen.
Stek grønnsakene i samme panne i ca 5 minutter under omrøring. Tilsett fond og legg kyllingen på toppen la det stå og surre i ca 5 minutter til potetene er gjennomkokte.
Bland inn hakket persille rett før servering.
Og woila Kyllingpanne fix ferdig og det ble en inner tier for familien Vie.
Notert som skal gjenta!
Spesielt godt var det med potet i panna, det gjorde den også veldig mettende!
Vi laga for 6 personer, oppskriften her er for 4 stk:)
Mer en nok mat!
Sett på litt  indisk musikk, kle eder i silkeskjerf
og kos dere en helt vanlig vinterdag i februar!
(oppskriften er  hentet fra Grete Roede sine oppskrifter)
 

3 kommentarer:

  1. Kyllinggryte med karry hørtes deilig ut! Kjekt med at i samme gryte, og det smaker ofte best også.

    SvarSlett
  2. Dette ser godt ut, da! Kanskje noe å prøve for oss også? Bare godsaker oppi må bli godt sammen. Kjekt med litt variasjon i matveien....

    God torsdagskveld fra Ingunn

    SvarSlett
  3. Det så eller hørtes ikke feil ut.
    Takker for tips

    SvarSlett