søndag 10. april 2011

Nye dyr i Nerklubbensark

Og dermed har det nå kommet TO nymfeparakitter i heimen.

I forhold til artsamling har jeg kommet ut av telling, men her i heimen er det nå å finne alt fra sau, okse, gris, hest,geit, and, gås, høne/hane, akvariums fisk (5 akvarium..),hund, katt, pinnedyr, og nå altså nymfeparakitt som har fått navnene Amalie og Elias. Slik er det å ha en mann som er over gjennomsnitt interessert i dyr...

Lille prinsen er også meget fornøyd med nyanskaffelsens , mens mor tenker mye på hvordan man skal plassere det buret slik at det også kan bli pent i heimen....

Det mor liker best er trivsel med fuglekvitter - for en som elsker vår er det en god ting:)

6 kommentarer:

 1. Så koselig med mange dyr Brit. Ønsker deg en kjempe fin søndag :)

  SvarSlett
 2. Flotte fugler. Kan de snakke??? :)
  Ellen :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med det nye dyr! Vi hadde flere undulater da jeg var barn (en etter den andre). De kunne snakke og var herlig morsomme.
  Fine bilder av dine barn. Lille prinsen er sukkersøt!
  Klemmer fra PillePalle

  SvarSlett
 4. Gratulerer med nye fugler! Nymfeparakitter er bare utrolig skjønne dyr!

  SvarSlett
 5. Herlige fugler :) Jeg hadde to stk da jeg var barn/ungdom, trivelige vesen, absolutt! Også fikk de unger da. Hannfuglen "skifta kjønn" og ble til hun. Og da ble det innkjøpt en ekte hannfugl. Og med hann og hunn ble det unger (moralen er: er du sikker på at det er to hanner du har?)

  SvarSlett
 6. He he, fuglebur kan være en utfordring for interiørinteresserte mammaer! ;-)
  Jeg har sett noen stilige gammeldagse bur i "fransk stil" men aner ikke hvordan de er for fuglene (pene å se på iallefall!) :-)

  SvarSlett