lørdag 14. november 2009

Award

Jeg har fått en nydelig award fra bittami. En bloggvenninde som er en racer på strikkepinnen. Hun presenterer det ene flotte produktet etter det andre og har spesielt imponert meg over alle sokkeparene som er blitt presentert i bloggen. Hun er altid flink til å komme på besøk og derfor er det så lett å ta seg en tur til henne også. Ta dere en tur å bli inspirert.

Jeg ønsker å min award videre til
Pillepalle fordi hun alltid viser meg morsomme, fine ting hun finner på loppemarked eller lager selv, og alltid er hun flink til å gi meg gode kommentarer på bloggen min.
Nina`s drops fordi det er den mest fargerike bloggen jeg besøker, hun får meg til å se nye muligheter når det gjelder fargesammensetninger jeg ikke trodde var mulig. Og hun er stadig innom meg med gode tilbakemeldinger
Til slutt Hverdagslivet hos meg, en bloggvenninde som tidligere har vært brevvenninde også. Hun er utrolig positiv til alle selv om hverdagen hennes ikke bestandig er så rosenrød.
Takk til dere 3 + Bittami som sendte denne award:) Ta dere gjerne et besøk til disse damene, de har helt sikkert plass til flere venninder:)

4 kommentarer:

 1. Gratulerer til deg med flott award!
  Vel fortjent! Ha en nydelig søndag!

  SvarSlett
 2. Hei :) tusen takk for den Brit, den var kjempe fin.

  Har jo kjent deg en stund da, vi har jo vært brevvenninner og fulgt hverandre lit siden. E alltid koselig å komme innom dine blogger og lese om deg og dine, er full av beundring over de du har fått te.

  Igjen tusen takk.. denne varma:)

  SvarSlett
 3. Kjære Brit! Tusen takk for at du gi denne awarden videre til meg! Der setter jeg stor pris på :))))
  Ha en ekstra glad søndag! Klemmer fra Pillepalle

  SvarSlett
 4. Gratulerer Brit! Vel fortjent! :)

  SvarSlett