mandag 2. november 2009

RÅÅSA strikkeprodukter fra Nøstebarn

For en tid siden kjøpte jeg en del lammeull nøster fra nøstebarn. Jeg lurte litt på hvor mye forskjellig kan man klare strikke av et 100 grams nøste. And here is RESULTATET:)

En babykjole 6 mnd str. Strikket som gave til datteren av følger nr 100 av min blogg, Rebekka. Her kan du se kjolen på hennes nydelig lille datter.

En lite ulltrøye til en liten nyfødt pike.

En liten lue til en nyfødt pike

Et par votter til en nyfødt pike

Og jammen det ble det ikke nok til en trøye for mamma OA, koseapen til lille prinsen som har vært hans faste venn siden han var 2.mnd gammel:)
Oppskriften har jeg funnet i nøstebarns egne oppskrift bok og mamma OA trøya kan du finne i boken Brukt på nytt.

12 kommentarer:

 1. Det var utrolig mye du fikk ut av 100 gr. Sjøl er jeg stor fan av Dale Baby Ull og synes det er drøyt, men dette tar kaka. Hvor mange meter er det pr 50gr/100gr?

  SvarSlett
 2. Skal si du har utnyttet garnet bra. Det garnet er kjempedrøyt. Har strikket noen småplagg av tilsvarende garn - og de veier nesten ingenting. Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Så mye fint som har kommet til av et nøste!!! Supersøt kjole, da!!!

  SvarSlett
 4. Så masse fint du har strikket, man kan ikke kalle garnet dyrt når man kan få så masse fint ut av det.

  SvarSlett
 5. Jøss! Jeg har noen hesper Nøstebarnsgarn liggende og stadig vekk pønsket på hva jeg kan få ut av de, og det skjønner jeg er ganske mye ja :) Takk for inspirasjon!! Ha en flott dag

  SvarSlett
 6. Kjolen var supersøt. Jeg kjøpte et nøste Silke-uld fra Nørstebarn som jeg strikker sjal til meg selv av. Reagerte på at jeg "aldri" ble ferdig med nøstet. Det var utrolig drøyt. Ser på etiketten at 100 gram = 600 meter. Artig at du strikker litt igjen :-)

  SvarSlett
 7. Er det rart jeg elsker det garnet!? niksognei! Du har fått masse flott ut av ett nøste ja :))

  SvarSlett
 8. Jippi!
  Jeg har nettopp mottatt boken Nøstebarn + 200 gram ull som skal strikkes av, og her hos deg ser jeg hvor drøyt det er i bruk :)
  Ønsker deg en fortsatt fin uke!
  Klem, Siri

  SvarSlett
 9. Hei igjen :)
  Sjekket opp Allers-oppskrifta på lue. Det var i allers 1/2009. Der finnes oppskrift på genser også, både jente- og damestørrelse. God strikking! Om det skulle være vanskelig å finne oppskrifta, kan jeg ordne det via mail, om du vil.
  Siri

  SvarSlett
 10. Jøss - det var tråden sin som rakk langt. Masse fint!

  SvarSlett
 11. Skal si du fikk mye fint ut av det garnet! Ha en fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
 12. Så herlige ting,elsker ulltøy til ungene!!!

  SvarSlett