I år har vi innvistert i ny kjøttkvern og da går kverning av kjøttet som en lek. Lille Prinsen vil selvfølgelig hjelpe til.
Noe av kjøttdeigen lager vi kjøttboller og kjøttkaker av. Den ene oppskriften på kjøttboller fikk jeg i advendskalenderen i fjor fra Madevik. Den andre fant jeg i oppskrift bok av Wenche Andersen: Velkommen-kunsten å ta vare på venner.Der er kjøttbollene brukt til tapas.
I helga skal vi fortsette med kjøttdeig og kjøttbollelagingen. Har en del oppskrifter på kjøttboller fra Grete Roede bøkene mine jeg må prøve ut.
I helga skal vi fortsette med kjøttdeig og kjøttbollelagingen. Har en del oppskrifter på kjøttboller fra Grete Roede bøkene mine jeg må prøve ut.
Så deilig det må være å være sjølforsynt med mat.
SvarSlettOg det du har laget av kjøttdeigen ser veldig godt ut.
God helg :o)
Å, so heldig de er !! Det ser nydeleg ut:)
SvarSlettDen alternative Halloween-feiringa er heilt etter mitt hovud, forresten. Den satte meg på tanken å lage ein bålplass på toppen inne i skogen vår:) Tusen takk!!
ANita
Ingenting er bedre enn hjemmelaget kjøttdeig. Kjøttbollene og kjøttkakene så kjempegode ut :)
SvarSlettHa en fin helg!
Hva skulle en gjort uten kjøttdeig/karbonadedeig i fryseren, her er det elg det går i. God helg
SvarSlettKjære Brit, imponerende med egenproduksjon - selv om jeg spiser ikke kjøtt ;-) Ha en glad helg! Hilsen fra Pillepalle
SvarSlettHei.Så flink dere er.Så virkelig got ut.Ha en riktig fin helg.Bodil..
SvarSlettLekker mat det der ja ;)
SvarSlettHer i huset går det i elgkjøttdeig - og det er ikke lite vi klarer å spise på et år.
Kjekt å ha slikt i frysen. Og maler du kjøttdeigen selv vet du jo hva som er i den også.
SvarSlettSå mye fint du fikk ut av nøstet med Nøstebarngarn!