Tid for en Chili con Carne her i Trøndelags
VÅTE mars for å få opp varmen!!
Du trenger:
600 gr karbonadedeig
2 små løk
2 fedd hvitløk
1 boks hermetiske tomater
ca 1/2 ts chilikrydder
1 ts oregano
2 bokser bønner i tomatsaus
1 rød paprika
1 grønn paprika
1 ts salt
1/2 ts pepper
Slik gjør du:
Brun karbonadedeig og hakket løk i en jerngryte.
Rør med en gaffel under stekingen, slik at karbonadedeigen
blir småkornet når den er gjennomstekt.
Ha i finhakket hvitløk,krydder og hermetiske tomater.
La det surre noen minutter.
Skjær paprika i biter.
Bland i tomatbønner og paprika og la det koke opp.
Smak til med salt og pepper.
Server med en frisk salat til.
Vil du ha ekstra smak kan du tilsette et par dråper Tabasco.
I porsjon innholder rundt 360 kalorier. Yammi!!
Til denne retten kan man da lytte til Real Group sin varsjon av
Chili Con Carne som en ekstra smak tilsetting!!
(oppskriften er hentet fra Grete Roede.)
Hmm, det frister å prøve denne retten til tross for varmende sol og godt vårvær her på østlandet.
SvarSlettKanskje jeg skal spare den til uka?
Det varer jo ikke evig det go'været vi har nå ;-)
Leser oppskriften, og tenker/føler at det begynner å bli ettermiddag og tid for middag. Det smakte godt med øyet.
SvarSlettNam-nam :)
SvarSlettDenne må eg prøve ein dag!
Klem
Dette er kjempegodt! Jeg har i tillegg i en halv frisk chili, er også kjempegodt med brune bønner. En av mine favoritter!
SvarSlettMmm det ser kjempegodt ut! : )
SvarSlett