fredag 20. november 2009

Noe jul må bli ferdig før 1.desember:)

På denne tiden er det mange av oss venner på hobbyboden som er aktive på julekalenderfronten. Vi er nemelig en ca 90" smågalejule" damer som skal bytte kalendere to og to. Vi er nok de damene som alltid lager julegavekalendere for alle andre og sjelden får noen selv, derfor har vi ordnet denne saken med å bytte med hverandre. For oss som var med i fjor var det en stor lykke hele desember og jeg gleder meg til ny i år.
Jeg har jo laget to. en til min hobbyvenn og en til vinneren av min julegavekalenderlotteri jeg hadde i bloggen min rundt september. Vinneren der ble Silke. Jeg håper indelig jeg har truffet litt på ønsker til begge damene. Morro å lage de har de i hvert fall vært. I helga skal jeg gjøre ferdig mine 6 barns kalendere. Har fri i helga og skal kose meg med den aktiviteten. Fra neste uke starter nemelig førjulskavet med ekstra øvinger her og der i forhold til kulturskolen. Men artig det også:) Hører julen til for meg å opptre med juelsanger i alle kroker og krær:)

En annen ting som må være ferdig i november , er det årlige julebilde/kortet. I år har vi to voksne også klart å klistre oss på. De eldste er faktisk med på dette showet hvert år og det er fordi de synes det er artig å se fra tidligere år. Så vi er enig om julebilde må vi ta fordet har en historisk dokumentert verdi:) Jeg synes det er trivelig med julekort og brev. Så om det kan være diskusjoner om felles julebrev og hvor lite peronlig dette er, skriver jeg denne rapporten fra oss og håper noen synes det er ok. Jeg setter i hvert fall veldig stor pris på alle brev og kort med og uten bilder vi får fra fjern og nær i desember.

Og om dere skulle bli litt stressa og forkava nå i førjulstiden, husk smil:) Kjøpte dette skiltet for noen uker som nå henger opp på kjøkkenet mitt til påminning om en skulle surne av og til:)

12 kommentarer:

 1. Hei Brit!
  God førjulstid :)
  Eg melde meg ikkje på julekalenderven på Hobbyboden, for eg trur ikkje eg hadde vore medlem lengje nok då, men eg kan godt sjå kor koseleg det må vera å forbereda noko slikt. Og sidan du i tillegg skal laga 6 til, har du litt av ein jobb føre deg :)
  Julekortet var kjempefint, og ekstra gøy er det så lengje dei store vil vera med.
  Måtte de få ei fortreffeleg førjulstid!
  Siri

  SvarSlett
 2. Ja, du har mykje å putla med no! Men er heilt enig med deg i at det er koselige aktivitetar!! Eg er og så smått i gang med å forberede kalender til sambuar og ungar. Og snart kan eg få begynne å julepynte huset...Jippi!! Julekortet var flott! Alltid koselig med julekort, syns eg, både med og uten bilde. Ønsker deg ei fin førjulshelg!

  SvarSlett
 3. Må si jeg er imponert over alle kalenderne dine! Tenk så mye glede du sprer med alle disse pakkene. Kjempeartig både for deg og mottager vil jeg tro, men for en jobb!
  Synes tradisjonen med bilde av familien på julekort er så hyggelig. Mine barn er nok i værste alderen (13 og 16), men vi får dem nok med i år også.

  Ønsker deg og dine en god helg.

  Klem fra Lykkeliten

  SvarSlett
 4. Du er jammen flink
  Men sjønner jo at det er kos og :)
  Julekortet var nydelig !! Elsker selv å få både julekort og brev.. Og når det er bilder med er det ekstra gøy.. Selv lager jeg hvert år julebrev som sendes ut til venner og slekt med bilder selvsagt. Et par år jeg ikke fikk dem avgårde og da ble det etterlyst. Så selv om noen kanskje synes det er upersonlig så trur jeg de fleste setter pris på dem :)

  SvarSlett
 5. Kjære Brit, dette familiebildet er kjempefint! Du er så flink med alle disse julekalendere! Jeg har ikke begynt med å lage den for guttene, men jeg kjøpte allerede utstyr for den. Kalenderen skal bestå av 24 rød-hvit stripete kremmerhus som jeg har fått kjøpt på en av mine favoriserte nettbutikker. De skal fylles med godterier og sånn. Jeg vil gjerne henge kremmerhus opp i kjøkkenet på en sterk kvist. Hvert skal erstattes av en heklete fluesopp etter guttene har "plukket" kremmerhus :) Håper det var forklaret forståelig?
  Ha en glad helg! Klem fra Pillepalle

  SvarSlett
 6. Er innom for å ønske God Helg!
  Det ligger en Award til deg på bloggen min;)

  SvarSlett
 7. Så koselige skriblerier, Brit.
  Ja, advent er ikke langt unna - jeg har noen kalendergaver som skal pakkes inn jeg også. Alle er innkjøpt, nå var det bare resten...
  Og vet du, jeg synes bildekort er ganske så personlige. Jeg begynte å scrappe julekort i fjor og det blir nok en runde i år også.
  Det legges ned en del omtanke og arbeid i dette - og så kooooser jeg meg :)
  Ønsker deg ei trivelig helg - kos deg med pakkinga!
  Klæm

  SvarSlett
 8. Hei.Så koselig med kallender og julekort.Ha en riktig fin helg du og dine.Bodil

  SvarSlett
 9. Kjære Brit! Jeg har et kort her liggende for deg! Du kan gjerne skrive e-post til
  pillepalles-verden@web.de med adressen din - om du vil!

  Klem fra Pillepalle

  SvarSlett
 10. Ooooh, for et herlig skilt! Går det an å få kjøpt et slikt på nettet?!

  SvarSlett
 11. Hei til deg Randi, prøvde å ta meg en tur til bloggen din men du hadde ikke åpnet den enda så da får jeg svare her:)
  Kjøpte skiltet i en butikk i Trondheim, men hva den het...se det husker jeg ikke. Vet bare den var på city syd og at jeg ble gledelig overrasket da jeg gikk innom og fant utrolig mye jeg kunne tenke meg:)

  SvarSlett
 12. Åååå, da var det kanskje på Black and white (i nederste etasje), for der har de særdeles mye fint :-))

  Æsj ja, stemmer det, jeg har vel ikke åpna profilen min... Bloggadressen er www.ragaus.blogspot.com

  SvarSlett