mandag 2. mars 2009

Sår og sår og sår frø, og det gror og gror planter

I går sådde hele gjengen på 9 barn og 2 voksne solsikkefrø. Eller siden vi var i veldig Harry Potter modus i helga ble det urtologitime med såing av alruner :) Når vi skal stikle de om må vi huske hørselvern siden de skriker så utrolig hjerteskjærende at en kan besvime av de, alrunene altså:)


Her ser dere min største fare for blomstersåing min fortiden, den røde tigeren som elsker å ligge i hyller og vinduskarmer. Han haddde prøvd å komme seg opp i vinduskarmen på kjøkkenet og gjort litt skade på lobelian min, men siden det er 2000 frø er det vel noen som overlever..
Enda større fare blir det vel når de skal ut alle mine sommerblomster. Den største utfordringen hos meg er å holde hagen fri for hest, sau, geit, gås, .......
Her ser dere paprikan,agurk , tomat som gror : ) I tilegg kommer tageteseen veldig fint, snart klart til stikling. Forøvrig alt ejg har sådd til nå gror, og det er ARTIG.


Nye såprodukter i helga ble: Solsikker, grandioso, dverg og rød.
3 sorter lavendel
2 sorter Rudbeckia gul og rød
Mauranthemum ( tror det er krysantimum)Som dere ser har jeg noe problem med å organisere disse bildene på en fin måte. har noen gode tips så tar jeg VELDIG gjerne i mot:)

2 kommentarer:

  1. Å jøye meg so du sår...so spennande....no er det visst på tide eg kjem i gang.....kanskje eg er litt på etterskot allereie?
    Vil i tilfelle vere heilt normalt...for meg å vere.
    I morgon skal det skje......

    SvarSlett
  2. Ja dette blir nok veldig fint til sommeren :-)

    SvarSlett