lørdag 20. februar 2010

Noen småprodukter og prossen i Ol strikk

Det har blitt matchende ribbestrikket skjerf til lille prinsen sin lue. 94 gram freestyle forsvunnet:)
Nye raggsokker til kaillen- mange små rester som ble til noe nyttig - 112 gram borte vekk:)

Reste ronilla vaskeklut til påskehygienen. Små stakkarslige 22 gram ble brukt opp.

Hemmelig klut prosjekt på hobbyboden som var motiver HB 2010. Skjønner jo at det skal bety hobbyboden, men nu i disse ol tider med så mange trønderolmestere må dette bli "karskkluten" med intialene HB for heimbrent - ekte trøndersk vare. 50 gram bommulsgarn forsvant herved fra garnlageret:)
Til nå i februar har jeg brukt 288. Tilsammen i 2010 strikket bort 799 gram- snart mot kiloen!!

Og hvordan går det med ol strikkinga. Etter en litt dårlig start sist helg begynner gull kjolen endelig å ta litt fart. For dere skjønner jo at fargene er bevist valg for gull og bronsje- så får jeg pynte opp med smykker av sølv når jeg ikleder meg stasen.


Innimellom strikking og ol titting prøver jeg fortsatt å leve sunt og riktig . Dette er en skikkelig knaskelekkerbisk med ca 100 kalorier, gulerøtter, stangselleri, agurk og en liten dæsj lettrømmedipp:)

7 kommentarer:

 1. Kjære Brit! Så flittig du har vært og for noen fine ting du har strikket! Her var det rolig i dag. Eldstemann er på besøk hos sin nærmeste kamerat. Yngstemann var på fotballtrening i ettermiddag og kjæresten min er på tur i byen. Selv har jeg heklet litt, men nå er det snart tid for å lage kveldsmat. Ha en fin søndag og kos deg videre! Klem fra Pillepalle

  SvarSlett
 2. Du er flink både med strikkepinnene og maten. Du fortjener egentlig gull sjøl for slankeinnsatsen du har gjort. Så gull-kjole passer jeg fin, da :-)

  SvarSlett
 3. Her er det virkelig produksjon, så flink du er. Herlig farge på skjerfet :D ønsker deg ei riktig god helg :D

  SvarSlett
 4. Hei.Så mye fint du har strikket under Ol.Du er kjempe flink.Kos deg masse under OL med strikking og ha en riktig fin Lørdagskveld.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 5. Så masse flott du har strikket!
  Har vist ikke laget noe siden jul...er bestandig litt lat i begynnelsen av året.I morgen skal jeg male to bilder, det er jo noe..
  Så flink du er som lager så sund snacs.
  Ha en flott søndag!
  Klem : )

  SvarSlett
 6. Ja her går det unna ser jeg!
  Garnlagret begynner vel å avta noe?? God søndag og klem fra meg!!

  SvarSlett
 7. Synes knaske godtet ditt ser utrolig digg ut. Her er det Rebecca som går med noe grønt/orange/gult/rødt i munnen til enhver tid, selv kan jeg nok bli langt bedre på det. Flinka, tror du kansje jeg er så gammel at jeg nå for skamsskyld burde lære meg å strikke og sy snart...?

  SvarSlett