fredag 14. oktober 2016

Den store kjøttdeigdagen!

På den store kjøttdeigdagen er det først noen timer med skjære kjøtt fra store slakt.
Det hjelper på at SOLA skinner, at man kan stå ute i bare skjorta og at man er mange!
Selvfølgelig må også de minste hjelpe til!
Videre er det et par timer med kjøttkverna ,
kjøttstykkene kvernes av sjølvaste bonden .
Mens lillegutt kjører vakumpressa.
Og siden vi er i årets kjøttdeig laging kan en jo mimre tilbake til 2009
da lillegutt var lilleprins på 4 år...også da med i prosessen.
Kattene synes det var MEGET spennende med alt kjøttet servert rundt føttene på de,
noe fornærmet da de skjønte det ikke var til dem Jussi veide opp kjøttet til.
Til sen middagsservering måtte det selvsagt blir Sheeperds pai,
oppskriften fant jeg på Trines matblogg, nydelig med masse gode rotgrønnsaker.
En kan selvfølgelig bruke vanlig kjøttdeig, men vi synes selvfølgelig det passa best med SAU!

1 kommentar:

  1. Alle mann i arbeid😊. Sheeperds pai smaker godt - selv om jeg ikke har smakt det med sau😉

    SvarSlett