søndag 20. desember 2009

Årets pepperkakelandsbyen er nu åpnet!!

Nerklubbens pepperkakelandsby er herved åpnet. Snart kan nisssene komme å flytte inn for julen. Vi håper de blir fornøyd med årets bygninger!!
Her i huset har vi hatt tradisjon med å lage pepperkakelandsbyer hvert år siden 2003. Som regel har det vært et lite hus til hver av de 6 barna og et stort på fellesen. Men i år var tre av barna borte og dermed ble det duket for en annen type landsby. I herdig planlegging av ulike bygninger har på gått i løpet av dagen og resultatet ble , 3 vanlighus, et stort herskapshus ( som Sigurd mener er skole), 1 fjøs, 1 tog, et tårn, et hundehus og 1 lite stabbur.

Hele familien i arbeid med dette prosjektet i hele dag!! Det tok ca 5 timer å bake ut alt, 2 timer å lime og resten av kvelden til å pynte husene. Sikkert ikke det som burde ha vært prioritert arbeid sånn like oppunder jul . MEN vi har kosa oss alle sammen og vi er også ALLE fornøyd med resultatet!! Nå er vi bare spent på om nissene synes det samme!!
I går var det første dagen i desember jeg ikke klarte å få blogget om dagens hendelser og da dagens kalendergave. Jeg var veldig fornøyd med fine maskører, de får jeg aldri nok av:)

I dag var det to nydelig sydde kurver som jeg regner med Krøllemikkel har sydd selv. Hun er nemelig veldig god på dette med å sy:):)
OG NÅ ER DET SNART JUL - BARE 4 DAGER IGJEN

7 kommentarer:

 1. Så flott pepperkake-landsby!
  Flinke dere er da;)
  Ingen pepperkakehus her i år.
  Kos dere masse i julen;)
  Klem

  SvarSlett
 2. Hei Brit!
  For en herlig pepperkakeby du har laget med din söte gutt!
  Skal lage pepperkaker i dag igjen.
  Ha en fin dag! Hilsen fra Pillepalle

  SvarSlett
 3. Nydelig pepperkake landsby !!!
  Dere er virkelig flinke !!
  Her har det ikke vært pepperkakehus på et par år. Plassmangel og en dabbene interesse fra guttene er nok skylden ...

  SvarSlett
 4. Hei.Så fin en by.Kjempe fin.Jeg å elsker å lage ting av Pepperkake deig.Kjempe koselig.Har laget togstasjon med vågn tidligere osv.Ønsker dere en riktig fin Jul.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 5. Skal si dere er flinke !
  Flott Landsby ! klem fra meg!

  SvarSlett
 6. Å så koselig pepperkakebaking, det ble en flott by!
  Her bakes det også...
  Ønsker deg og dine ei riktig god jul!
  Jleklem fra Gry : )

  SvarSlett
 7. Er innom for å ønske deg GOD JUL!
  Klem fra b estemor Drillo!

  SvarSlett