fredag 25. desember 2009

Lykken er å få sine ønsker oppfylt

På øya vår er vi ikke akkurat bortskjemt med snø og det får være unnskyldningen at vår 4 åring først denne julen fikk sine første ski. MEN nå stod det også øverst på ønskelisten! Mamma jeg ønske mæ sånne ting man har på fotan og går sånn ( viser luft diagonalgange på ski). Derfor var det en lykkelig prins som pakket opp ski fra nissen . Resten av kvelden ble det tørrtrening på flisunderlag og tepper. Det gikk nemelig fint å gå på ski å pakke opp pakker samtidig!!
Denne jula har vi fantastisk julevinterstemning utenfor og vi fikk dermed prøvd skia på orginalt snø føre allerede første juledag. Den nye Petter Nortug i fint klassisk driv:)

Siden julens høgtidsdager nu har startet er det også slutt med julegavekalenderen. Det har igjen vært utrolig hærlig å ha sin egen julegavekalender. Krøllemikkel har gitt meg gode, flotte, fine opplevelser hver dag. Jeg er kjempe takknemelig for å hatt henne som kalendervenn en hel måned. Synd det er nå er over :(
De siste tre gavene kommer her. 22.desember var det servietter som skal bli brukt på storfesten nyttårsaften. 23.desember tigerbalsam som jeg lenge har tenkt å få tak i , dette er en gave min mann også får glede av. Trenger denne balsamen etter f.eks dager med klipping med sau, gjerding og høyoinn.


Siste gaven i går var fantastisk nydelig. Vet jo at Krøllemikkel kan kunsten å sy, men at jeg skulle bli så heldig å få dette settet med grytekluter var jeg veldig takknemelig for. Det er jo like fint både på framsiden og baksiden. Har ikke råd til å bruke disse, de får bli med som tradisjon pynt hver jul på kjøkkenet:)
Til slutt ønsker jeg alle en fortsatt glædelig jul:)

9 kommentarer:

 1. Riktig god jul til deg også, Brit! Det har vært så hyggelig å følge bloggen din i desember og bli kjent med deg. Gleder meg til 2010 hos deg!

  ps. Husker godt at mine 2, den jule de var på samme alder og fikk ski, måtte tørrtrene inne i stua etter gaveåpningen. Er kanskje litt klassiskt?

  SvarSlett
 2. Flotte kalendergaver! Og for en heldig liten gutt! Ha ei fortsatt fin julehelg :o)

  SvarSlett
 3. For et herlig bilde av en glad gutt! Og så flott at dere har snø til å prøve skia ute også! Vi gikk en tur idag og like ved oss er det akebakke og skøytebane. Det så ut til å være mange ute og prøve julegaver der også!Ha fortsatt koselige juledager!

  SvarSlett
 4. Hvilken søt og stolt prins!
  Alltid herlig å kunne glede noen med gaver de virkelig ønsker seg.
  Tenk om alle barn kunne vært like heldige?

  God jul ønskes deg av lykkeliten

  SvarSlett
 5. Riktig god jul og godt nyttår til deg og dine, klem

  SvarSlett
 6. Herlig med lykkelige unger og julestemning. Synd at adventstiden er over for i år og det ikke er flere gaver. Jeg har kost meg med min første julekalender noen sinne. Takk igjen for at den flotte kalenderen!
  Kos deg masse i julen!

  SvarSlett
 7. Nydelige grytekluter!

  Er innom for å ønske deg en fortsatt riktig GOD JUL !

  SvarSlett
 8. Jeg drev også med litt trening på skigang innendørs for ca 30 år siden :)
  Gryteklutene fra Krøllemikkel var aldeles nydelige!!
  Ønsker deg og dine en fortsatt fin julefeiring.

  SvarSlett
 9. Du så herleg å sjå gleda vesleprinsen viste med eigne ski på beina! Nyt snøen og julestemninga! Ha ei fortsatt fin julehøgtid.

  SvarSlett