søndag 13. desember 2009

Svart senker natten seg..

Svart senker natten seg i stall og stue:) I dag har jeg feiret Lussia dagen til gangs. Lille Prinsen startet med opptog her i heimen sammen med meg. Vekte opp resten av huset med sang og lussiaboller. Han synes det var STOR STAS å gå med den fine lyskronen som jeg hadde lånt med meg fra Mausund for å bruke til Lussia senere på dagen.
Rette etter det private opptoget bars det til Sykehjemmet for Lussieopptog med mine 30 sangelever. De vandret å sang så vakkert og søtt som alle mine flotte sangeelver kan. Vi hadde også en liten minikonsert i oppholdstua siden først var der, best likte de kakelinna og Rocing around the christmas tree, hvor noen av elevene danset sving mellom rullestolene:)
Ikveld deltok samme gjengen på vi synger julen inn i kirken med nytt lussiaopptog og to sanger til. Nå har vi nesten juleferie!! Veldig fornøyd med den innsatsen mine sangeelver har gjort denne uka!!

Når mor har fartet ute har min datter prøvd seg på utfordringen fra krøllemikkel nemelig disse tøyhjertene, og jammen fikk hun det ikke til!! Hun er mye flinkere enn meg med alt som har med nål og tråd å gjøre!!

Og i kalendergaven var det i dag KORIANDER krydder, så nå slipper jeg å kjøpe det :) I morgen skal jeg sette kakedeigen og tirsdag blir de bakt ut og prøvesmakt:)
OG NÅ ER DET BARE 11 DAGER IGJEN TIL JUL

6 kommentarer:

 1. Hei, ja det var vel lurt å gi deg koriander, når du fikk oppskrift på Koraianderkaker. Vet ikke om det var tilfeldig, men var innom noenplasser førjeg fant det. Må si det er litt av en aktivitet hos deg i førjulstiden.
  Her har det vært fredigskriving av en rapport i helgen, så det har blitt dårlig med julekos og fotografering. Er kjempeglad for pakken jeg får hver dag-Engelen i dag var bare skjeønn.
  Håper du får en flott uke.

  SvarSlett
 2. Hørtes ut som om du har hatt en hektisk og trivelig Lucia dag.
  Ønsker deg en god uke.

  SvarSlett
 3. Høres ut som du har hatt en kjempefin lucia dag !! :)
  Håper du og dine får en flott uke !!
  Klem fra Siv

  SvarSlett
 4. Åhh Lucia er så koselig. Minstejenta ble trekt i barnehagen, og skal være Luciajente der i dag.
  Ønsker deg ei fortsatt fin adventsveke.

  SvarSlett
 5. Det var en søt liten lucia, kjekt å kunne låne seg en slik krone. :-))
  Fine kalenderpakker, de hjertene er jo kjempesøte og krydder til bakst er iallefall flott. :-)
  Ønsker deg en fin uke. :-)

  SvarSlett