lørdag 12. desember 2009

Juleverksted etter inspirasjon fra Frk.Maya`s loft:)

I løpet av denne førjulstiden har jeg vært en del innom Frk.Maya`s loft.
Hun ønsker velkommen til Maya`s juleoratorium hvor hun i dagene før julaften skal rydde ut av hobbyskuffene sine og lage julepynt som hun viser fram i bloggen sin. Jeg har blitt imponert og inspirert over hva hun har klart å trylle fram. I dag viste jeg dette til min datter og en jente som er på besøk hos oss og de ble inspirert som meg.Her er resultater, Engler som kan brukes som bordpynt eller lysmansjetter.
Engler laget av farget papp og pyntekakeservietter. Kremmerhus i filt pyntet opp med bånd.
Ta dere en tur å bli inspirert dere også.
I tilegg laget vi tre små lysløkter av tomatpurreglass, blonder og bånd til pynt. Utrolig lett å lage og likevell veldig pent.

Til slutt har jeg laget Lussekatter til Luciadagen imorgen. Lille prinsen skal nemelig få gå Lussia i morgen med krone , hvit lussiakjole og gode lussekatter til resten av huset medlemmer. Han gleder seg veldig til det og jeg tror vi har klart å holde det hemmelig for resten av familien:):)
Oppskriften fikk jeg fra fjorårets kalendervenn Madevik.
I kalender i dag låg en spennede oppskrift på Koriander kaker. Når jeg har skaffet meg koriander skal den prøves ut og min kakeboks fra 11.desember skal brukes til det formålet:)
12 dager til jul

5 kommentarer:

 1. Mange fine ting her. Skal besøke bloggen for inspirasjon. God søndag! :-)

  SvarSlett
 2. Koselige bilder du deler med oss!
  Ha en flott søndag;)

  SvarSlett
 3. Hei Brit! Så artig at vi har samme fruktkniver, likte de så godt og ble så glade da de ble mine. Synes de er litt herskeplige, hehe. Håper katta i sekken går som det suser til inntekt for korpset, klem fra MArianne

  SvarSlett
 4. Hei Brit!
  Så utrolig moro, hihi:D Kjempefine engler og kremmerhus dere har laget. Veldig rart å se at andre har blitt inspirert til å lage noe tter mine små puslerier, hihi. Ting kommer jo fra eget hode så det føles nesten som et "barn" eller hva jeg skal kalle det. Barn blir vel ikke riktig, men du skjønner sikkert hva jeg mener, fant ikke på noe bedre ord:)
  Kjempemoro!:D Fine lykter dere har laget også. Tiden frem til jul er virkelig tiden for pussel av alle slag. Håper du har hatt en fin Lucia-feiring:=) Og takk!

  Maya

  SvarSlett
 5. Så flink dere jenter har vært. Englene og lyktene var riktig så søte.

  SvarSlett