tirsdag 27. januar 2009

Rekreasjon i januarsol

Når januarsola brer seg over øya er det som en gave på grønn resept. I går ble det vandring med sola varmene i ansiktet og i sinnet. På tur til et vann som barna til min mann kaller Artitjønna.
Det er fordi de har vært på turer der for å gå på skøyter når de var små, det opplevdes helt sikkert som artig opplevelse og dermed Artitjønna.
Se på all den røslyngen som gror forann vannet og tenk dere fargen om høsten!!

I dag har den hvite vinterkåpa pakket din før den møter vår og enda mer solvarme:)

På turen traff jeg våre villsauer, flotte sauer som også nyter januarsola i bergknausene


Flotte og hardhausa sauer.

På turen ble det tid tilpause med myntete, appelsin og strikking av kattevotter obervart i min strikkeveske gått med min hv- venn i januar.

3 kommentarer:

 1. Hei, Brit
  Takk for koselig hilsen i bloggen min, det er alltid like kjekt å se at noen har skrevet en hilsen. Har tatt en lyntur innom begge bloggene dine, men skal innom igjen senere i dag og da skal mannen min også få se. Han har tilbrakt mange barnesomre på Frøya (besteforeldrene hans bodde der...).

  Ha en fin dag - hilsen Jannicke

  SvarSlett
 2. Håper mannen din får seg varme votter han også. Det som jeg synes er ekstra smart med det parret jeg strikket, er at det ikke er forskjell på høyre og venstre vott.Dermed slipper han å bruke tid på å ta de på når han arbeider med hunder eller annet som skjer raskt, dessuten slites de mer jevnt og varer lengre siden hva som er inni handa varierer!

  SvarSlett
 3. Det så ut til å være en drømmedag, fint vær, dyr, termos og strikketøy - herlig.

  SvarSlett