mandag 13. november 2017

Skrekk og gru helg, vel overstått!

 Nerklubbens årlige inn på tunet tradisjon, skrekk og gru helg!!
 En slags halloween men med norsk gårdsvri!
Her ligger de stakkars mumiene klar for steking.
Laget etter oppskrift fra Trines matblogg HER
 BLOD må det være på skrekk og gru helgen.
 En ypperlig anledning å lage blodpannekaker fra årets lammeslakt.
 Noen tester frivillig,
 mens noen gruegleder seg hele helga til skrekklabyrinten
hvor en må smake , lukte og føle på de skrekkeligste ting som blant annet blod.
 I år derimot var værstingen juleansjos!!
 Første gang å ta på et hjerte! Skrekk blandet fryd!
 God strekk på mumieinnpakningen!
 Selv om det er lørdag som er selve skrekk og gru dagen
starter ofte barna allerede fredag med å kle seg ut fra Nerklubbens rikholdige utkledningslager.
Og om en er uheldig å søler litt kakao på en gammel skjorte
gjør det ingen ting siden man da går rett over i selveste kakaomonsteret!
 Jeg var mest fornøyd med endelig å gå brukt alle de fine Figgjo eggeglassene mine på en gang, BLOD (ketsjup) til å dyppe mumiepølsene.
 Etter at alle husets  5 store barn nå er flyttet ut
er det supert at vi kan hente inn ekspert hjelp fra tidligere inn på tunet barn som nå er stor!!
Gøy for oss å få de på besøk!
Og hjelp trenger jeg når man skal forvandle et helt hus med alle effektene til skrekk og gru!
 Den gale professoren dukket opp også i år.
Denne gangen med en vennskapsflasken!
 Alle vi som var tilstede måtte
klemme ,stryke og gi all vår vennskap til denne drikkebeholderen.
Resultatet ble en kjempe smell og masse FYR OG FLAMME.
Dessverre fikk ikke bilde av det,
men vi har video som kanskje dukker opp i neste podcast!
HÆRLIG GJENG. Takk for en super helg,
Nå gleder vi oss til Julebordhelga i desember!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar