søndag 24. mai 2009

Eple motivasjon nå som eple beskytter :)

I dag eller rettere sagt i går 24.mai startet garncupen på din hobby sin tredje runde. Denne gangen skal vi bruke minst 3 knapper eller 13 perler på produktene. Jeg har lenge tenkt å lage dette produktet ; en eple beskytter : ) Hvorfor ? Jo fordi jeg går på Grete Roede kurs og når man går Grete Roede kurs er epler vesentlig, selvfølgelig fordi det er sunt, men det blir også brukt som motivasjon f.eks ved samling av trimpoeng. På vektklubben har du ditt eget epletre som fylles opp med nytt eple hvert 7 trimpoeng. Når man har kommet opp til 98 poeng for man utdelt nytt tre osv. Jeg har faktisk kommet meg opp i tre nr 3 siden 25.februar i år og det er jeg jo selvfølgelig fornøyd med.
Annen motivasjon som epler blir brukt er ved vekttap først på - 10 kg og deretter hvert femte kilo. Jeg har jo allerede gått ned 10 kg HURRA. og hadde jeg da vært på lokalt kurs hadde jeg fått mitt første eple klistermerke på kursboka. Slik er det ikke ved interenttkurs som jeg går nå, derfor har jeg bestemt å lage mine egne eplepremie produkter innen strikking siden det er min store hobby.
Så her presentere jeg mitt første epleprodukt for - 10 kg. En eplebeskytter slik at eple ikke får brune flekker eller andre skader når jeg har med epler på tur, på jobb, på reiser:)
Og det viktigste selvfølgelig den har tre knapper for regulering av eplestørrelse og er derfor godkjent i garncupen:)
Er noen intressert i min livsendringsblogg , ta dere gjerne en tur til http://www.tirben.blogspot.com/

14 kommentarer:

 1. Så morsomt med eplebeskytteren, som også fungerer som motivator:-)Og så flink du er å følge kurset du går på - skulle ha trengt det selv...
  Ha ei flott uke som kommer!

  SvarSlett
 2. Så flott den eplebeskytteren er og det synes jeg du er også. Tenk å gå ned 10 kg på egenhånd. Det er litt av en bragd og jeg synes du skal være stolt av deg selv.
  Lykke til videre og ha en fin uke.

  SvarSlett
 3. Så göyal denne var da! Ha en god dag, med hilsen fra Asterix.

  SvarSlett
 4. Tusen takk for besoek paa bloggen! stilig eplebeskytter du har, kunne trengt en saann en jeg ogsaa...jeg spiser jo epler som en helt:)

  SvarSlett
 5. Kjempetøff eplebeskytter :)
  Og så flink du er som klarer å gå ned så mye på egen hånd! Du må ha en vilje av stål :)
  Takker for koselig kommentar i bloggen min!
  Ha en flott dag! :)

  SvarSlett
 6. Artig eplebeskytter....Takk for besøk i bloggen min!Koselig blogg du har, jeg kommer gjerne innom igjen senere.Ha en flott uke videre!Hilsen fra sørlandet

  SvarSlett
 7. Ha ha, denne var utruleg stilig!!!

  SvarSlett
 8. Den var søt!
  Inspirert av deg har jeg laget meldt meg på veklklubben på Grete roede sine sider ;) Så nå håper jeg det baller på seg med trimpoeng hos meg og!

  SvarSlett
 9. Så kjempesmart, har selv gårr på Grethe Roede kurs, og kjenner godt til motivasjonseplene. Ble jo så skjønt da, og knappen gjorde prikken over ièn. Ha en god uke.

  SvarSlett
 10. Morsom og fantasifull eplebeskytter!

  SvarSlett
 11. Kjempestilig! Det er ikke alltid så lett å ta med seg epler i veska. Håper den virker som den skal. Et morsomt bidrag i garncupen.

  SvarSlett
 12. Hei Brit, så flink du er!!! 10 kilo minus og en flott eplebeskytter rikere:-) Ikke verst! Lykke til videre, dette kalrer du!!! Klem fra M

  SvarSlett