lørdag 23. januar 2010

Bursdag er en fin ting

Onsdag ble jeg et år eldre. Og den mest overraskende gaven fikk jeg fra Krøllemikkel min julegavekalendervenn. Hun hadde laget et nydelig Tilda Engel til meg. Jeg ble både veldig rørt og glad:) Så igjen TUSEN TAKK TIL DEG KRØLLEMIKKEL.
Mannen kom hjem med favenen full av tulipaner til meg. Jeg elsker tulipaner på denne tiden av året, det minner meg om at nå kommer våren snart!!

Av min kjære gode snille Marie fikk jeg en svær bøtte korg fylt med de hærligste små pakker som jeg kosa meg med til langt utover bursdagsnatten. Noe av innholdet kommer sikkert til å bli vist fram. I tilegg fikk jeg penger av mamman min som jeg skal kjøpe kjole fra Ellen design. Har snart brukt opp den jeg kjøpte i oktober.

Opp i all bursdagsfeiring har jeg fått ferdig 3 kluter. En med apemønster , en med kirsbær og en god gammel ronilla klut. Brukt 106 gr av garnlageret, minker veldig sakte...

12 kommentarer:

 1. Gratulerer med vel overstått! Fin engel du fikk! Og tulipaner er helt flotte. Vi kan nok ikke skryte av det nærmer seg vår her. Først må det bli vinter :-) Det finnes ikke snø på bakken nå, men jeg regner med at det kommer nok de neste fire månedene (Skal vi si minst en meter?)

  Ha ei fin helg! Her skal det sys Barbie-klær :o)

  SvarSlett
 2. Kjære søte Brit! Gratulerer med dagen i etterkant! Håper du hadde en glad dag! For fine tulipaner og gaver du har fått. Tilda-engelen er så søte! Vil også gratulerer deg med disse im-po-ne-ren-de før/etter-bildene på slankebloggen din. Det er jo ganske utrolig hva du har skaffet! Du er jo kul, du!
  Her var det litt terror med eldstemann i dag. Hvorfor egentlig må vi bli rammet av puberteten :( ??
  Klem fra Pillepalle

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye med dagen som har vært - og gratulerer med alle de fine gavene! Mannen min er ikke like flink til å dukke opp med planter som mannen din - MEN i dag kom han hjem fra butikken og smilte bredt da han tok opp en kvast CRISPI (salat) fra handleposen. Crispi til meg! Han hadde handlet PLANTE til meg, UTEN at det sto på handlelappen. Gosj, så snill han er! Dessuten kom han hjem med en svær og frodig julestjerne fra jul. Snilt? Joda, men det var en gave fra jobben :-))

  SvarSlett
 4. Gratulerer med bursdag :D Kjempe fin den tilda engelen. Er så koselig å få slike overaskende gaver :D

  SvarSlett
 5. Vel overstått bursdag!
  Tulipaner er fine blomster, minner om at våren snart kommer:)
  Ha en fin helg:)

  SvarSlett
 6. Gratulerer med overstått bursdag! Håper dagen din ble kjempefin, det var i alle fall nydelige tulipaner du har fått:-)
  Her er det helg, og Ingrid ble forkjølet og har litt feber her... Men ikke helt utslått, så det går nok fort over, håper jeg.
  Ønsker deg ei fortsatt god helg, og kos deg med både hobby, aking og annet moro

  SvarSlett
 7. Gratulerer med bursdagen som var! :) Så spennende å få en sånn bøtte med små pakker.
  Ikke glem å gi tilbakemelding ang *klubb-treff*. Det blir vel litt feiring av deg det også :)

  SvarSlett
 8. Gratulerer med å bliett år eldre!
  Det er bestandig moro å bli satt pris på med så mange fine gaver;)
  Ha en flott uke ;)

  SvarSlett
 9. Gratulerer på etterskudd! Ser ut som om du fikk masse flott å kose deg med. Herlig akebakke dere har. Vi har en vi også, men jeg tviler på om den slår din...

  SvarSlett
 10. Gratulerer med overstått dag !!!
  Engelen du fikk var jo bare nydelig, og så spennende med mange små pakker :)
  Lykke til med videre garnslanking foresten !!
  Ha ei hærlig uke
  Klem fra Siv

  SvarSlett
 11. Gratulerer med vel overstått Brit. Masse flotte gaver har du fått også, kjenner at jeg gleder meg til jeg fyller år selv ;)
  Flotte bilder i innlegget under her også, jeg tror at å vokse opp i nerklubben må være himmelriket :)

  SvarSlett