fredag 1. januar 2010

Godt Nyttår

I går var vi samlet 18 stykker til flott feiring av gamle året og å ønske det nye året velkommen her i Nerklubben. Dette bildet synes jeg er fantastisk flott med Sigurd sammen med voksen kameraten Trond. Det var fullmåne med måneformørkelse denne nyttårsaften noe som vi i vår generasjon sikkert bare for oppleve denne nyttårsaftenen. Her har fotografen Eva fått med seg alt på et bilde.
Etter middag vandret store og små bort til " villmarksleiren" vår hvor guttene før på dagen hadde laget snøsofa og satt opp lavoen. Her går vi i fakkeltog mot oppråde. Stemningsfull nyttårsaften på Frøya med så mye snø og måneskinn.

Kosa oss bort ved leiren i nesten 2 timer, med varm gløgg, bål og masse artig små fyrverkeri gikk det kjempe greitt.Billedteksten kunne her være Gjeterne på marken, som såg himmelen skue i uendelig lys :)
Fotografen til alle disse vakre stemningfulle bilder er Eva og Trond, og ønske for 2010 er NYTT FOTOAPPARAT som bl.a kan ta slike bilder i mørkre!!
Ønsker alle som titter innom meg et RIKTIG GODT NYTTÅR:)

12 kommentarer:

 1. Kjære Brit!
  Ha et Godt Nyttår du også, du og dine :)
  For utrolige, herlige bilder du viser frem! Det ser kjempekoselig ut på gården deres. Jeg kunne god tenke meg en sånn nyttårsfeiring ute med snø og fullmåne! Deilig! I går ble det faktisk bitelitt snø her i byen som har "problemer" å bli liggende. Vi hadde det ganske rolig i kveld, men ute ble folk aldeles gale med raketer og skriking og sånn.....Ha en fortsatt fin ettermiddag!
  Nyttårklemmer fra Pillepalle

  SvarSlett
 2. Godt nyttår Brit! Ser ut som du har hatt både en fin jul og nyttårsfeiring! Nattbildene var helt utrolige. De var så klare og skarpe i fargene at jeg lurer på hvordan venninnen din har fått til det. Sannsynligvis et veldig bra kamera, stativ og en fotograf som vet hva hun gjør. Dere har gode tradisjoner forstår jeg med pepperkakeby og nyttårsfeiring, ser veldig koselig ut:)
  Håper du får et flott nytt år med mye krativitet og krumspiong!

  Maya

  SvarSlett
 3. Tusen takk for en super nyttårsfeiring. Du og dine er helt fantastisk:)

  SvarSlett
 4. Jeg vil ønske deg et riktig godt nytt år, med mange gode opplevelser og mye inspirasjon!
  Klem!

  SvarSlett
 5. For en utrolig kveld hos dere!
  Jeg tror at landet vårt viste seg i sin prakt i går kveld ! Vakkert;)
  Ser fram til å følge bloggen din i 2010! Klem !

  SvarSlett
 6. Godt nytt år! Eia var vi der, - virkelig en koselig nyttårsfeiring.
  Kamera krever en del, - ikke bare et godt (nok) kamera, men at den som fotograferer, kjenner sitt verktøy. Lykke til med ønsket!

  SvarSlett
 7. Ønsker deg et riktig godt nytt år, og tusen takk for mange fine bloggopplevelser i året som har gått :)

  SvarSlett
 8. Nyttårsaften rundt bålet hørtes veldig koselig ut, da gjør det vel ikke noe om det er litt kaldt heller. Nydelige nattbilder!

  SvarSlett
 9. Godt nyttår til deg og dine, koselig når små og store feirer i fellesskap.

  SvarSlett
 10. Riktig godt nyttår til deg, og gratulerer med det flotte slanke-resultatet du har oppnådd i året som har gått. Nå kan du virkelig glede deg til året 2010 :-)

  SvarSlett
 11. Hei.ØNSKER DEG OG DINE ETT RIKTIG GODT NYTT ÅR.Så koselig dere har det på nyttårsaften.Kjempe koselige bilder.Du lurte på om jeg brukte garn som siftet farger på garnet som jeg strikket labber med.Nei har en farge til bunnfarge så forskjellige farger i striper.Ønsker deg en riktig fin helg i det nye året.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 12. Så flott og utrolig koselig! Du må ha et riktig godt nytt år! Så flott at du er kommet i gang med strikkingen igjen! har brukt de "vottene" jeg fikk i julekalenderen utrolig mye!

  SvarSlett