Dette trenger du:
200 g Tigerreker eller store reker
400 gr laks og steinbitfilet
1/2 grønn paprika
1/2 rød paprika
100 gr sukkererter
1 løk
1 dl babyasparges ( jeg brukte helt vanlige)
1/4 purre
2ss soyaolje
2 ss soyasaus
1 ts frisk ingefær
1/2 rød chilli
1 fedd hvitløl
Slik gjør du:
Skjær paprika og løk i strimler, purre i ringer.
Finhakk chilli og hvitløk og rassp ingefær.
Rens sukkerertene.
Rens rekene og skjær fiskefilene i mindre biter.
SE PÅ DEN FARGERIKE GRØNSAKSBLANDINGEN
SOM DU FÅR FRÅTSE DEG I!!
La wokpannen bli varm og ha i soyaolje.
Tilsett chilli, ingefær,hvitløk, reker og fiskebiter og wok alt raskt.
Ta ut rekene og fisken.
Tilett grønnsakene og wok dem et par minutter.
Bland inn reker og fisk, smak til med soyasaus.
Du kan servere woken med ris.
Jeg spiser uten for å få enda mere av denne luxsusretten.
Lærte en ting at steinbit trenger lenger wokke tid en laks-
derfor ble laksebitene mine lett oppsmuldrende-
dette blir det en ordning på til neste gang!
En porsjon wok =267 kalorier + 150 gr kokt naturris er 400.
Og smaker NYDELIG
( hentet fra Roedeoppskriftsamlingen)
Jeg digger wok, det er så greit å hive oppi masse flotte, fargerike og næringsrike grønnsaker. Sukkererter og vannkastanje er favoritter. Dette så godt ut.
SvarSlettMmmmm, det såg herlig ut! Dette har jeg lyst å prøve;) Tusen takk for oppskrift;)
SvarSlett