torsdag 11. oktober 2012

Kjøttdeigmesteren i Nerklubben

 Det er høst, det er slaktertid og laging av neste sesong kjøttdeiglager!!
Lille Prinsen begynner å bli en erfaren kjøttdeigmester etter mange års praksis.
Første gang dokumentert her for 3 år siden, lille prinsen på 4 år:)
 Bonden har brukt timer på¨timer til å skjære opp kjøtt fra gammelsau
også er det bare å sette i gang kjøttmonstermaskina .
Prosessen er som følgende forklart av huset 7 åring.
Monster maskin SPISER kjøttet og han er utrolig GLUPSK,
magen bråker masse og av og til raper han også.
Ut av kjøttmonstermunnen kommer ferdig strimlet KJØTTDEIG i en fart.
HURRA!!
 Så er det over til  dagens matteøkt, posen skal innehold ca 1 kg kjøttdeig.
Det er store tall, men prisnen vet råd
 når vekta viser  fire tall med 1 først da er vi der.
 Deretter til den fantastisk vakummaskina som suger ut lufta i posen,
og når han har pusta ferdig slipper den posen ferdig limt sammen.
 Vips ferdig med 1 kg fersk kjøttdeig
laget fra en gammel sau som har gjort sin gode saueplikt i Nerklubben.
 45 kg tilsammen .
 Laget av verdens beste kjøttdeigmester i Nerklubben
 Nå er neste år reddet slik at lille prinsen kan innta alle sine yndlingsretter:
Taco, spaghetti, lasagne, moussuka,pizza og kjøttboller.
Til slutt litt vekttrening med 10 kg kneløft.
Det er så tungt med kjøttdeig i posen at den rett og slett sprakk!
Vel done arbeid til kjøttdeigmesteren!!

3 kommentarer:

  1. For en herlig fornøyd kar! Tenker dere er fornøyd med velgjort kjøttdeigprodusering, og at det blir mange deilig måltider og hyggestunder med dette her! Heldiggriser :)

    SvarSlett
  2. Wow! For en imponerende produksjon! Mimrer tilbake til da jeg og pappa delte opp elg på kjøkkenet, stor stas for datter å være med på.

    SvarSlett
  3. Imponerende haug ned kjøttdeig. Det er moro når barna viser interesser og blir med å lager mat/lage kjøttdeig. Han ser ut som en skikkelig solstårle. :)

    SvarSlett