Det er høst, det er slaktertid og laging av neste sesong kjøttdeiglager!!
Lille Prinsen begynner å bli en erfaren kjøttdeigmester etter mange års praksis.
Første gang dokumentert her for 3 år siden, lille prinsen på 4 år:)
Bonden har brukt timer på¨timer til å skjære opp kjøtt fra gammelsau
også er det bare å sette i gang kjøttmonstermaskina .
Prosessen er som følgende forklart av huset 7 åring.
Monster maskin SPISER kjøttet og han er utrolig GLUPSK,
magen bråker masse og av og til raper han også.
Ut av kjøttmonstermunnen kommer ferdig strimlet KJØTTDEIG i en fart.
HURRA!!
Så er det over til dagens matteøkt, posen skal innehold ca 1 kg kjøttdeig.
Det er store tall, men prisnen vet råd
når vekta viser fire tall med 1 først da er vi der.
Deretter til den fantastisk vakummaskina som suger ut lufta i posen,
og når han har pusta ferdig slipper den posen ferdig limt sammen.
Vips ferdig med 1 kg fersk kjøttdeig
laget fra en gammel sau som har gjort sin gode saueplikt i Nerklubben.
45 kg tilsammen .
Laget av verdens beste kjøttdeigmester i Nerklubben
Nå er neste år reddet slik at lille prinsen kan innta alle sine yndlingsretter:
Taco, spaghetti, lasagne, moussuka,pizza og kjøttboller.
Til slutt litt vekttrening med 10 kg kneløft.
Det er så tungt med kjøttdeig i posen at den rett og slett sprakk!
Vel done arbeid til kjøttdeigmesteren!!
For en herlig fornøyd kar! Tenker dere er fornøyd med velgjort kjøttdeigprodusering, og at det blir mange deilig måltider og hyggestunder med dette her! Heldiggriser :)
SvarSlettWow! For en imponerende produksjon! Mimrer tilbake til da jeg og pappa delte opp elg på kjøkkenet, stor stas for datter å være med på.
SvarSlettImponerende haug ned kjøttdeig. Det er moro når barna viser interesser og blir med å lager mat/lage kjøttdeig. Han ser ut som en skikkelig solstårle. :)
SvarSlett