I dag hadde vi heimens yndling suppe, Gulrot og ingefær suppe etter Roede oppskrift.
Vi digger den suppen alle sammen og den blir brukt hele året rundt.
MEN akkurat nå så passer den jo så super flott
med å få en ekstra fargeglad middagsmat!
Den er lett å lage og JA smaker utrolig godt!
Oppskriften er som følger
1ss olje
1 stk løk
1 fedd hvitløk
6 stk gulrot
2 ss revet ingefær
10 dl grønnsaksbuljong, ferdigblandet
2 stk potet
2 stk stilker stangselleri
1 ss sitronsaft
1 ts salt
½ ts grovmalt pepper
1ss olje
1 stk løk
1 fedd hvitløk
6 stk gulrot
2 ss revet ingefær
10 dl grønnsaksbuljong, ferdigblandet
2 stk potet
2 stk stilker stangselleri
1 ss sitronsaft
1 ts salt
½ ts grovmalt pepper
Slik gjør du det:
Skrell og grovhakk poteter, gulrøtter, selleri og løk.
Finhakk hvitløk og rasp ingefæren fint på en rasp.
Fres hvitløk, ingefær og løk i olje i en stekepanne, til alt er litt mykt.
Tilsett gulrøtter, poteter og selleri, og stek i et par minutter.
Tilsett buljong og sitronsaft, og kok opp.
La det småkoke til grønnsakene er myke, ca 20 minutter
Mos alt i en blender, stavmikser eller kjøkkenmaskin for en jevn konsistens.
Smak til med salt og nykvernet pepper.
Går du inn på denne siden HER,
får du til både instruksvideo og regulere oppskriften både opp og ned
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar