mandag 17. august 2009

En liten håndveske i all enkelhet og jeg maler og jeg maler


På en tur må man jo ha en liten kjekk håndveske. Min blir nok med på både på jobb og i fritid. Inneholder leppestifte, lommebok og solbriller. Fargen måtte være som blå hav og himmel. Den gule solsikken symboliserer solskinn på min vei og den mørkerøde fargen kan bety varme og kjærlighet:) Sauer har jeg en STOR flokk av her på gården og siden jeg ikke kan ta de med meg i levende livet får jeg har disse små knappene for å vise at her går en ekte saubondekvinne:)
Har brukt garnet Tuva og alpkakka. Når jeg tova dette fikk bruken av alpakka garnet akkurat den effekten jeg ønsket med at min håndveske skulle smale inn på toppen. Dette ble jeg inspirert av min gode venninde Marie som hadde laget en utrolig kul veske med den effekten:)

Og ellers maler og maler jeg. Greidde å bli ferdig med to strøk i dag. Bruker jotun sens og det fungerer så bra som reklamen sier det , det går godt ann å male selv med huset fult av mennesker. Må ha et støk som jeg håper jeg rekkker i morgen, etter det er det å sette i gang med lister og gulv. Min kjære mann er ørlitte grann bekymret for hva jeg har satt i gang men han håper på gode resultater lenger uti i uka:)
At maling samler trimpoeng kjenner jeg mer i dag, stiv og støl i armer, ben og skuldrer.
I morgen er det første dag på jobb etter lang deilig ferie. Har jo egentlig ikke tid, skulle vært hjemme å malt....

6 kommentarer:

 1. Så koselig veske, og fint med de forskjellige symbolene, da blir det en personlig veske.
  Jeg satt og titta igjennom det tidligere innslaget ditt om kaoskontroll på kjøkkenet. Det blir spennende å se hvordan alt blir når det er ferdig. Lykke til med resten av malinga.

  SvarSlett
 2. utrolig pent veska.... jeg skulle bare ønske meg å ha denne veska :-)

  SvarSlett
 3. Hei :) kjøkkenet ditt blir nå kjempe fint da.. ska bli morro å se de ferdige resultatet.

  Oii for en lekker veske, så morro med temaene på den :)

  Lykke til med starten på jobb igjen etter ferien.

  Klæm

  SvarSlett
 4. Så morsom veske du har laget:-) Og kjøkkenet blir nok kjempefint når du har svingt kosten noen strøk:-)
  Gleder meg å se!

  SvarSlett
 5. Jammen ble det ei fin veske ja Brit, artig at du fikk til den ønska effekten... ååå som jeg ser fram til å se kjøkkenet. Håper Ola overlever i din MALERMODUS.

  SvarSlett
 6. For en herlig veske. Veldig personlig. Morsomt å ha noe som en er alene om.

  SvarSlett