fredag 28. august 2009

Mitt nye oppusset syskrin og litt småtteri

De siste ukene har det ikke vært bare vegger og gulv som har fått overhaling med maling. Har endelig også fått tatt tak i en del oppussingsprosjekter på loppemarkedfunn som har ligget LENGE på vent.
Mitt 20 kroners loppefunn fikk først et strøk dekkmaling og deretter to strøk oljemaling. Hadde nok ikke valgt oljemaling hvis det ikke var for at jeg fant en boks som var tiltenkt stoler for flere år siden. For å toppe syskrinet bestilte jeg to hjerte knotter hos Hjem kjære hjem

Veldig søt, men litt lang skru så den må jeg få min mann til å få skjært litt ned, var også litt stor åpning til å skru knotten i, men det ordnet seg.

Når jeg først var på handletur så falt det ned litt småtterier i kurven også. Falt fullstedning for denne lille vesken. Egentlig en barneveske står det, men her i huset er det ingen barn som får denne vesken, den er MIN og skal brukes til korveske i år med alle mine noter og til å ha korstrikketøyet mitt i:) En søt liten fyrstikkeeske fant også veien og skal få være på "ny" gamle stua mi.
Og hva skal jeg så bruke syskrinet til, hm ikke til sysaker det er det eneste jeg er sikker på.
Ideer er: Suppeposer, bestikk, perlehobbyen til min datter, malingsaker til min datter, strikkepinner, telys, kakeformer og kakeverktøy... Må bare bestemme meg! Flere ideer taes mot med takk:)

3 kommentarer:

  1. Et slikt syskrin hadde oldemoren min også. Det bringer fram gode minner. Ha en riktig fin helg videre.

    SvarSlett
  2. Så stilig kuveske. Ble pittelitt misunnelig nå merker jeg. :D

    SvarSlett
  3. For et fint syskrin. Et slikt ett skulle gjerne jeg hatt også. Må kanskje begynne å tråle loppemarkedene her i området...

    SvarSlett