onsdag 26. august 2009

Kaoskontroll i bokhylla

Jeg er tydligvis i veldig kaoskontroll modus for tiden. Mens jeg gjorde i stand til å male gulvet i stua , fant jeg ut at det var på tide å ta en vask og støvtørking i bokhylla. Bort med alle duppeditter først- mye som samles i bokhylla som ikke trenger å være der ..
Og når først bøkenen var kommet ut var det en god anledning å sortere. DET ER MORRO!!.

Systemet ble alle krimbøkene i egen hylle + gamle bøker og noen norske klassiskere.
Andre hylle skjønnlitteratur i ( hold dere fast) alfabetisk rekkefølge!! + egne hyller dikt, biolgi, alternativ litteratur, krigslitteratur, hage, musikk.
Jeg er så fonøyd med resultatet. Nå er det lett å finne fram.


Noe som også har resultert i at man har funnet gamle skatter man ikke har lest eller som man ønsker å lese en gang til.
Dette gjelder også mannen i huset.
Så selv om jeg brukte en hel dag på arbeidet , var og er det verd det.
Hvis dere ser første bilde ser dere litt av den gamle fargen på gulvet: plommerød og her på det siste ser dere ny farge: grå.
Og nu skal superkaosmesteren ta fatt på strøk 2!:)

4 kommentarer:

 1. Hei Brit, den nye fargen på gulvet er kjempeflott! Godt å ha et system i bokhyllene, helt enig! Ha en fortsatt suksessrik kamp mot kaoset :))) Hilsen fra Pillepalle

  SvarSlett
 2. Hei!
  Takk for koselig hilsen på bloggen min:) Har ikke kommet så langt på oppussingsprosjektet mitt, dessverre. Men malinga står klar, så skal bli snart;) Din hylle ble kjempefin!! Og heklinga di så jo lovende ut, hvor har du fått oppskrift på de runde bestemorrutene? Leter etter en sånn...
  Hilsen Janne:)

  SvarSlett
 3. Så deilig å få skikkelig ryddet i bokhyllen, samt støvtørking:-) blir litt misunnelig på arbeidslysten din!
  Ha en fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 4. Så flink du er. Du som strikker så mye har sikkert veeeldig mye garn hjemme. Ser gjerne at du lager et innlegg om hvordan du klarer å holde orden i garnlager, pinner og ufo'er. Det kan kanskje inspirere meg.....?

  SvarSlett