søndag 23. august 2009

Oppussingen tar form:)

Tallerkenhyllen kjøpte jeg på loppemarked for 10 kroner fjor høst. Hadde planer om å bruke den bok,magasin hylle på tv/arbeidstua, men sånn ble det ikke.
Nå i disse maling og oppussingtider ble den tatt frem, fikk et strøk med heftemaling og to strøk hvit interiør 40. Resultatet flott utstillings for alle de fine fatene vi har arvet.

Og selvfølgelig henger den på mitt nye kjøkken som snart tar form.:)

Neste prosjekt er dette syskrinet som skal bli et hobbyskrin for min datter. Kjøpte denne også på loppemarked for 20 kr. Har her akkurat skrudd av sidenehengslene og er i ferd med å starte malingsprossen.

Her er arbeidsområdet til oppusseren. Midt på kjøkkengulvet hvor mine gamle voksduker gjør nytten som underlag. Ferdig med å male komoden fra sist innlegg. Mangler bare knottene som jeg har bestillt hos Linneas hage. Gleder meg til å få festet på de og få se den ferdig:)

7 kommentarer:

 1. Hei! Tallerkenhylla og syskrinet ble kjempeflotte! Jeg er veldig glad i hvitmalte ting! Hilsen fra Pillepalle

  SvarSlett
 2. Så fin den tallerkenhylla ble! Og masse andre fine ting her også!

  Så hyggelig at du var innom bloggen min. Artig med besøk som legger igjen kommentar. Velkommen igjen en annen gang.

  God søndag! MVH Solrosa

  SvarSlett
 3. Skal si du har funnet mye fint til røverpris!!! Heldig du er!! Sist jeg så en tallerkenhylle på loppis kosta den 300!!! Kjempefint ble det:)

  SvarSlett
 4. Hei! Tallerkenhylla di ble så koselig! Artig å ta ibruk det som er arva og om man har et personlig forhold til.
  Er ikke noe male og oppussingsmenneske selv men nå må jeg bare innrømme at jeg er spent på fortsettelsen her. Tror det blir kjempekoselig!!

  SvarSlett
 5. Kjempestiligt ble det når hyllen ble malt. Er kjekt med opppussing, ihvertfall når det er ferdigt. Er i gang på soverom og det går i hvitt, svart og sjøsand. Blir så fint så :)
  Jeg redigerer alltid bildene som jeg legger ut i photoshop. Ikke alltid så mye som såpeboblene, men innom adjustments og levels MÅ jeg. Dette for at fargen på bildene kanskje må stilles litt på får å bli klarere :)

  SvarSlett
 6. Hei igjen!
  Angående sau; Grå trøndersau er en egen rase som ifølge nsg sine sider er en mellomting mellom crossbred - og landrasetypen. Oppstod da den gammelnorske sauen ble kryssa med tautersauen(utdødd rase). Regner med at ulla fra dine dyr kan være veldig lik.

  SvarSlett
 7. Så flott det blir! Og så mange fine tallerkener/fat du har.

  SvarSlett