tirsdag 10. februar 2009

For en stund siden fikk jeg denne koselige awarden fra Solveig
Man blir veldig glad for å få en award at noen liker bloggen din. Tenk at noen og denne gangen Solveig ble litt glad i hverdagen av å lese min blogg. Det er slike oppmerksomheter som gjør det enda mer motiverende å lage sin egen blogg.
Jeg liker godt å dra rundt i bloggverden på besøk og blir stadig vekk inpirert, motivert, glad, imponert over å lese hva andre holder på med. Derfor er det vanskelig å plukke ut tre som skal få denne awarden, men denne gangen ble valgene:
Lenes hus og hage fordi hun var mitt første møte med en hageblogg. her blir jeg opplært i ny kunnskap i hage som jeg ikke har vært klar over før. Og hun er en racer på prikling!!
Mia`s landliv var en blogg jeg oppdaget for flere år siden. Hun er en mester innen interiør, men lager også fantastiske bestmortepper og quilt tepper som gjør meg glad. OGSÅ har hun Sauer som meg:)
Muffins verden Er et utrolig kreativ og dyktig kunstner som lager de flotteste mønster og skjønne bilder. Når jeg er innom henne blir jeg både inpirert til å lage egne mønster og til å strikke det hun lager . Hun er en blogger som mange er glad for å ta en tur innom.
Reglene som følger med denne awarden er som følger:
1.Legg ut bilde på bloggen din, og reglene.
2.Skriv hvem du fikk den av og link til bloggen deres.
3.Gi den til 3 eller flere blogger du liker godt.
4.Legg igjen en kommentar på bloggen til mottakeren så de vet at de har fått den.

1 kommentar:

  1. Hei Brit! Tusen hjertelig takk for denne herlige awarden og for dine koselige ord og hilsner i bloggen min. Alt sammen blir virkelig satt pris på. Tenk at dere er igang med lammingen allerede... her hos oss er det såååå kaldt (-20 om natten, og vel så det...) så jeg er virkelig glad for at i ikke har begynt enda. Ifjor begynte lammingen i beg. av mars, og vi synes det var tidlig. Da hadde vi også en kuldeperiode (-14 om natten) men heldigvis gikk alt bra uansett kulden. Disse sauene og lammene er jo egentlig noen tøffinger også da.

    SvarSlett