mandag 23. februar 2009

Prosjektene fra Regional Destash konkuransen i helga.

Da går Reginonal Destash konkuransen mot slutten. Trøndergruppa kom på en hederlig 4.plass i dag kl.14.03, mens Rogalendingene stakk av med seieren NATT til søndag kl.4.24!!!! Gratulere til dem:) Jeg har strikket og strikket og strikket i helga. Veldig morro å få være med og kjempe stemning på forumet vårt Hobbyboden. Jeg ble registrert med 601 gram og kom 8.plass av 21 innad i Trøndergruppa. Det er jeg fornøyd med:) Og nye prosjekter ble det også produsert, ikke akkurat hva jeg hadde planlagt,etterhvert helt andre ting:)
Første prosjekt ble genser til lille gutt, strikket i tilegg lue og skjerf. Så nå planlegger jeg bukse til så har han helt sett!!
Neste prosjekt ble sjal, oppskriften finner du HER

Til slutt kjøkkenklut, i mens jeg strikket siste kluten ble vi ferdig registrert, derfor ble ikke siste kluten min med i tellingen, men den kan jo få være med her.
VELDIG FORNØYD MED RESULTATET.


5 kommentarer:

 1. Jøje meg, for et tempo! *imponert*

  SvarSlett
 2. Ja her går det unna ser jeg, flott sett til gutten og søte kluter.
  Ønsker deg en flott dag :-)

  SvarSlett
 3. Så flott liten gutt som har fått seg nye fine strikka klær!

  SvarSlett
 4. Så flott det grønne settet ble:) Det var kjempe fine nyanser:)

  SvarSlett
 5. Så flotte ting du strikka under konkurransen:-) Her i huset ble det kun sitteunderlag og tøfler, samt ei lue:-) Morsomt å være med, og blir nok med i neste også:-)Men skal planlegge den litt bedre.
  Ha ei flott helg!

  SvarSlett