søndag 1. februar 2009

Kattevottan strikket med Stieg Larsson krim i bakgrunnen

Dette må være mitt hittils vanskeligste og artigste prosjekt til nå, mine kattevotter . Oppskrift kjøpt fra Jorids butikk . Der finner dere utrolig flott mønsterpå både votter og sokker.
Vottene er strikket i juvel på pinner 3. Skal bruk litt tynnere garn neste gang for de ble en liten tanke for stor, men godt brukans likevell:)
Jeg er utrolig fornøyd !! Og har tenkt å prøve meg på nye mønster fra Jorid , be sure:)

I mens jeg har strikket på disse vottene har jeg endelig kommet meg i gang med krimbøkene til Stig Larsson. Utrolig bra med lydbøker kombinert med strikking !!
Kombinerer lydbøker med vanlig bøker slik at jeg får lest videre når jeg går til sengs, er så spennende at jeg må ha den muligheten. Bibliotekaren måtte spør om jeg var klar over at jeg lånte samme lydbok som bok. Yepp sa jeg, det er det som er vitsen, for når jeg ikke kan lese så kan jeg høre og når jeg ikke kan høre kan jeg lese. Kjempe effektivt:)
Anbefaler selvsagt bøkene til alle krimfrelste!!

10 kommentarer:

 1. Kjempeflotte votter. Litt av et arbeid du har gjort der!
  Stig Larsson-bøkene leste jeg i sommer. De er vel verdt å bruke tid på!

  SvarSlett
 2. Flotte votter! Og god idè med å veksle mellom lydbok og bok! Og Stieg Larsson er jo bare toppen!

  SvarSlett
 3. Åja! Lydbok og strikking er så bra sammen atte:-D og så er det morsomt når man kombinerer enkelte plagg med en eller annen bok:-D

  SvarSlett
 4. De vottene er bare kjempefine:-) Og Stieg L er konge, leste de for godt over et år siden, hadde store problemer med å legge de fra meg.
  Må bare si at hver gang bildet ditt dukker opp så må jeg le, det er så kult:-)

  SvarSlett
 5. Det var fristande å låne lydbøker! Eg har ikkje gjort det enno, men har vel ikkje heilt funne roa til det heller. Eg syns radio er supert på kjøkenet, og kunne tenkt meg lydbok i bilen.
  Flotte vottar!!

  SvarSlett
 6. Kattevottene var stilige! Det er litt jobb med slikt mønster, men når resultatet blir så flott er det verdt innsatsen, :)

  SvarSlett
 7. Saa lurt! Elsker krim.. Lurer paa om den finnes paa engelsk.
  Ha en fin helg, og takk for besoek hos meg!

  SvarSlett
 8. Heisann. Dissa vottane er knall fine :) Ha ei fortsatt fin helg :)
  Ronille

  SvarSlett
 9. Først må jeg si tusen takk for besøket. Ja,jeg tror nok Selma koser seg i vognposen sin. Den kommer vi til å bruke lenge.

  Jeg likte godt kattevottene dine.

  SvarSlett