onsdag 13. januar 2016

Fargerik i Januar

 Dette er en av de mange favoritt oppskriftene mine fra Grete Roede.
 Spesielt fordi den er proppfull av deilige fargerike grønnsaker
som gjør at det er en glede bare å SE på retten!
 I Januar gjør det seg absolutt med en slik fargeklatt på middagsbordet.
Du trenger
600 g lettere kjøttpølse
2 stk gulrot
100 g blomkål
100 g brokkoli
1 stk grønn paprika
1 stk rød paprika
100 g sukkererter
100 g babymais
1 stk løk
1/2 ss olje
1 boks hermetiske tomater
1 ss ketchup
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
2 ss cashewnøtter, uten salt
2 ss finhakkede krydderurter
 og du gjør følgende:
Del opp blomkål og brokkoli i buketter og paprika i biter.
Vask og skrell resten av grønnsakene. Skjær pølsene i skiver. Finhakk løk og stek den i olje. Ha i hermetiske tomater og ketchup. Tilsett grønnsakene og pølsebitene. Kok opp og la alt blir gjennomvarmt. Smak til med salt og pepper.
Dryss over cashewnøtter og finhakkede urter til slutt.

Du kan gjerne servere den med naturris men vi liker den bar akkurat som den er,
Det er mer enn nok mat og mer en nok mettende.
En slik porsjon gir rundt 350 kalorier:)

1 kommentar: