tirsdag 1. desember 2009

Det er 1.desember!!

Det er 1.desember og tid for kalender!!:):) Og i år som i fjor har jeg fått bytte kalender med venn i fra hobbyboden. I år er det Krøllemikkel som er min byttevenninde. Det var med stor barnslig fryd jeg åpnet den store postpakken og fant alle disse 24 små spennende hærlighetene!
Første pakken innehold dette nydelige lyset som jeg lurer på om hun har pyntet selv. Både lille prinsen og jeg synes det var utrolig vakkert. Tusen tusen takk Krøllemikkel. GLEDER MEG SÅNN TIL FORTSETTELSEN.

I de siste dagene har det gått i innpakking av kalender til alle 6 "barna" . Alle ferdig til rett tid og klar for å glede hver dag. Selvfølgelig må også mannen få sin egen, og tradisjonen tro er det en kasse øl med 24 forkjellige ølsorter. :) Dette er en gave han setter stor pris på.

Litt tid til julebaktsen ble det også på den første dagen i desember. Har baka finske pinner som jeg fant oppskrift i ukens Allers. Lett og rask å lage. Smakte godt gjorde de også:)
Så da er 3 av 7 sorter i boks:)

10 kommentarer:

 1. Så flink du er med julebakingen! Jeg ville bare stikke innom for å si tusen hjertelig takk for den flotte julekalenderen jeg fikk i posten! den er så flott, og med så mange spennende pakker! Du har virkelig lyst opp min adventstid, og n å gleder jeg meg som en unge til å åpne pakke nr 2!

  SvarSlett
 2. Det er så kjekt med julekalender, både for store og små. Og eg ser at du har hatt same tanken som meg, berre eg ikkje har sett han ut i livet ennå, å baka dei finske pinnane som stod i Allers. Godt å vite at dei er lette å lage og, ikkje minst, gode å smake ;)
  Ha ein flott 2.desember.
  Siri

  SvarSlett
 3. Wow så flink du har vært med julebaksten.. Her har jeg nok bare tenkt på hva jeg kan gjøre er jeg redd.. Blir nok bare med tanken og til eksamen er ferdig regner jeg med..
  Og så spennende å kunne begynne å åpne årets adventskalender, lyset var bare kjempe fint :)
  Ønsker deg og dine ei kjempe fin adventstid
  ****Siv****

  SvarSlett
 4. Så dyktig du er og så koselig å lese om aktivitetene ! Ha en fortsatt fin dag;)

  SvarSlett
 5. Hei Brit,
  så hyggelig at du vil blogge nedtelling mot jul! Jeg setter deg på linklista. Du skal ikke gjøre annet enn å blogge dine julegleder, helst hver dag :-)

  Gleder meg!

  SvarSlett
 6. Kjære Brit!
  Hvor sjønn og fin du er i denne kjolen! Kjempeflott! Du synes alltid så strålende!
  Det er så koselig med adventskalender. Jeg måtte smile da jeg så denne ølkassen ;-)) Jeg visste ikke at dere har så mange forskjellige slags øl i Norge! Men må innrømme at jeg aldri drikker øl, jeg faller mer for vin. Her er det fortsatt anstrengende med syke barn. Gleder meg til mannen min som skal komme tilbake fra GB i morgen kveld. Ha en hygelig kveld! Klemmer fra Pillepalle

  SvarSlett
 7. Mannens kommentar da jeg fortalte om din manns kalender:

  Det kaller jeg adventskalender!!!

  :-)

  SvarSlett
 8. For en smart ide å bytte kalender med venninner!

  SvarSlett
 9. Fine juletradisjoner, det med å bytte adventspakker og det med en sort pils pr dag! Kreativt, men det hadde ikke gått her, de har ikke så mange sorter på butikken her...

  SvarSlett
 10. Hadde virkelig sans for adventskalenderen til mannen din - en flott idè til neste år - hvis man husker :-) Nydelig lys og er sikker på at kaffen smakte godt også. Ha en fin dag.

  SvarSlett