lørdag 5. desember 2009

Julegave til koret :)

I kveld har jeg vært å sunget sammen med koret mitt i en lokal hjørnestein bedrift. I fjor på julekonserten fikk vi nemelig 50 000 kroner helt overraskende fra dem. For å gjøre en liten gjengjeld ville vi synge litt på deres private julebord i kveld som en overaskelse for dem. Men de som ble overrasket det var vi, får spontant fikk ny pengegave på 25000 og med utfordring å lære oss en sang fra Litauen til neste år , gjerne en julesang, siden mange av arbeiderene kommer derifra.
Og det skal de slettes ikke se bort i fra at vi prøver oss på:)
I kalenderen min i dag var det to nye søte hjerter. En annen variant enn i går. Veldig fornøyd med dem og veldig stor stas siden min venn har laget de helt selv. Ta dere gjerne en tur til Krøllemikkel å se hva hun holder på med. Jeg holder på å planlegge hvor jeg skal pynte opp med alle mine hjerter:) Det blir ikke på denne hjertekransen, men de fikk henge der i dag til fryd og glede for meg:)
Og i dag er det 19 dager igjen jul.

6 kommentarer:

 1. Så flott at dere får støtte til koret.
  Hjertene er kjempesøte.
  Bli gjerne med på konkurranse hos meg.
  Ha en fin søndag.
  Klem Gry : )

  SvarSlett
 2. Så flott med overraskelser.
  Det ble litt i overkant med hjerter to dager etter hverandre, men slik ble de nå. Lysene jeg fikk i dag har brent på middagsbordet. Riktige søte er de.
  Ønsker deg en flott søndag!

  SvarSlett
 3. Men det var fint med hjertene på den hjertekransen!

  SvarSlett
 4. Artig idè det med å bytte kalender. Blir litt misunnelig jeg:) Flott at koret får gave :)

  SvarSlett
 5. Kjære Brit!
  For en overaskelse! Gøy med disse fine hjerter. Sitter her med morgenkaffe og kos meg litt foran dataen mens guttene (stor og liten) koser seg med fotballresultater.....Men etterpa skla det bli adventsfrokost :))
  Digger dien krumkaker. Helt imponerende. Jeg spiste de allerede ofte, men har aldri laget de selv. Det mangler krumkakejernet her :)
  I år vil jeg gjerne lage en kransekake. Jeg har fått sjenket en kransekakeform med 18 ringer. Ha en glad adventssøndag videre. Klem fra Pillepalle

  SvarSlett
 6. Så fint å få så masse penger til koret! Ha en flott søndagskveld;)

  SvarSlett