torsdag 10. desember 2009

Julesesongens første nye engel har dalt ned i mitt hus

I kveld har jeg vært på forening:) Vi er 4 damer som jeg har møttes fast med ca 1 gang i mnd siden 1995. De tre andre enda tidligere. Starta pga at vi bodde i samme bygd og hadde barn i samme alder. Foreninga var den tida enda større, men nå er det vi 4 som er igjen. 3 av oss har flyttet til ny grend i kommunen og den 4 er fra denne bygda så vi fortsette å møtes. Trivelig å treffes siden vi sjelden har tid til det i hverdagen. Sammen har vi vært på turer , den største opplevelse var London turen nå i vår- det har vi veldig lyst til en gang til.
Før jul bytter vi julegaver. Vi elsker gaver , spesielt to av oss blir helt utrolig barnslig for hver gaveutdeling og loddtrekning:) GAVER ER GØY, Og på denne måten havnet julens første engel hjem til meg. Den skal få stå midt blant alle mine hvite engler å skinne i all sin stråleglans.
I pakkekalenderen min i dag var det garn til å strikke lignende klut som jeg fikk i går. Og kluter er morro å strikke , så det blir nok helt sikkert en sprek orange klut i løpet av desember:)
Og nå er det bare 14 dager igjen til jul

6 kommentarer:

 1. Så flott engel! Elsker engler, jeg, det er noe fengende med dem. :-))
  Paris er et flott klutegarn, blir nok fint med oransje klut. :-)
  Ha en flott helg.

  SvarSlett
 2. Åh, det var da en skjønn engel :)
  Tror jeg skal på loftet i løpet av helgen og se om jeg finner flere engler der....
  Ønsker deg ei koselig helg :)

  SvarSlett
 3. Så vakker en engel !
  Ha en fin helg Britog takk for kommentaren!

  SvarSlett
 4. Så flott engel! Ja den kommer til å skinne hele julen. Det er så koselig med pakker. Det er noe mystisk over de ;) Liker selv å knipe, riste og gitte på hva som er inni. Så pakke nr 23 i kalenderen er hele familien spennt på. Til og med "svigerfar" har ristet litt på den. hehe, men silkepus har nok sagt at det egentlig ikke er lov å knipe og riste på pakkene, så vi må gjøre det litt i smug... Kakemannoppskriften er den beste jeg har prøvd, og alle kakene er forsvunnet sporløst... Har en misstanke om hvem det er som har snikt i kakeboksen. men de er jo til for å spises, så får lager en ny ladning litt senere. Ønskerr deg en god helg og lykke til med strikkingen av ny klut!

  SvarSlett
 5. Hei :) oii for en flott engel, den var kjempe fin. Engler er fine pyntefjennstander de syns jeg gjennom hele året.

  Morsomt med slik forening / klubb, kjekt å ha noen å møtes sammen med og prate og ha de litt gøy sammen med.

  Ha en flott fredag og helg.

  Selv er de meningen at jeg skal på ei sosial sammenkomst sammen med de på jobben i kveld, men nå har jeg klart å få en liten srekk i ene sida på skuldra/ nakken, så jeg får se.

  Klem

  SvarSlett
 6. Du var heldig, både engel og garn!
  Den engelen var søt!
  Klem!

  SvarSlett