onsdag 2. desember 2009

Ny dag mot jul

I dag fikk jeg deilig kaffe i min adventspakke. Jeg måtte prøve den med en gang og hentet samtidig ned noen av mine julekrus. Og kaffen smakte fortreffelig:)
Det nærmere seg mega uka for konserter i forhold kulutrskolen. I ettermiddag samlet jeg mine 35 sangelever i kulturskolens lokaler for felles øving som sangere, solister og med alle de forskjellige som skal spille med oss. Hele 4 timer hadde jeg satt av . Jeg tok ut grupper hit og dit, så i mellom ble det pauser for andre. Da fikk de tid til kortlaging og pepperkakebaking.
Vi skal gå Lucia på sykehjemmet den 13 og isteden for lussekatter serverer vi pepperkaker.

Det ble en haug med pepperkake ,så både sangere og samarbeidspartnere som skolekorpset fikk en smak i løpet av kvelden.
Og øvinga gikk kjempe bra, vi er ganske i rute til konsertene våre den 9.des sammen med skolekorpset hvor vi skal opptre med 10 sanger og 13.des på sykehjemmet og samme dag på "vi synger julen inn" i kirka, hvor vi selvsagt skal gå Lussia:)
Jeg gleder meg:)

7 kommentarer:

 1. Høres ut som du har en fortreffelig og koselig førjulstid. Og morsomt å jobbe med kor, kan jeg tenke meg. Særlig når du kombinerer det med div annet, da blir de ikke så fort lei:-)
  Jeg sitter litt utover i de små timer og strikker litt - og lar tanker gli litt... Det er deilig!
  Ha en fortsatt fin kveld..eh..natt, mente jeg.... hihi:-)

  SvarSlett
 2. Lykke til med konsertene. Her er det 15 timer i buss pluss ei natt på hurtigruta de neste fire dagene. Konserter på Heggelia, i Narvik, Harstad og Tromsø. Må vel sørge for å ha nok håndarbeid med ;-)

  SvarSlett
 3. det var ingen dum idee å heller server pepperkaker. Har smakt veldig mange forskjellige boller. he he. Takk for hilsen i bloggen min

  SvarSlett
 4. Så fint dere har det med førhjulsaktiviteter! Kos der og ha det fint !

  SvarSlett
 5. Lykke til med konsertene !!
  Oh mmmm den kaffeposen fikk meg til å tenke på adventste ... Er vel på tide å dra innom en tebutikk i byen og invistere litt :p
  Ha en hærlig dag Klem fra Siv

  SvarSlett
 6. Ja, det høyres ut som travle dager fram mot jul. Men koselig. Lykke til med konsertane! Kjekt at du får så fine pakker i adventskalenderen! Du som er så flink å lage til alle andre, fortjener virkelig det!
  Ønsker deg ein fin adventsdag vidare!

  SvarSlett
 7. Heisann Brit.
  Skjønner godt at du gleder deg - musikk er utrolig artig og koselig.
  Vi hadde en stemningsfull konsert i kirka sammen med korpset og solister, med orgelbrus og munnspill. Jeg kom ihvertfall i julestemning :)
  Ønsker deg en trivelig adventstid!
  Klæm

  SvarSlett