mandag 14. desember 2009

Melodi grand prix lokal , Ørlandet 7.januar

Hva har Per Sundnes i bloggen min å gjøre nå i førjuls tiden. Jo, han skal være programleder for MGP lokal på ørlandet 7.janaur. I dag har den lokale mønstringen for Hitra/Frøya blitt gjennomført. Egentlig passa dette veldig dårlig midt i alle juleavslutninger og konserter, så det har blitt liten tid til å få med seg sangelever på konseptet. Likevell ble det 8 innslag hvor mine sangelever deltok på 4 av dem, tilsammen 7 elever. Dette har de jobbet med på stort sett på egen hånd og jeg hadde egentlig ikke tenkt å innvolvere meg i prosjektet i det hele tatt. Men siden mine sangelever har gjort en sånn fantastisk jobb hele førjulstiden følte jeg at jeg måtte stille opp som litt støttekontakt i dag, sjekket ut at alt er greitt, varme opp, være tilstede for litt oppbakcing.
Det som var gøy var jo at 3 av innslag der sangelever mine deltok gikk videre. De er kjempe heldige og får med seg en stor opplevelse når de skal opptre i Ørlandet kulturhus sammen med en 20 talls andre deltagere fra regionen. Sanglæreren er enda mer opptatt av at dette er en utrolig god erfaring å ha med seg når det gjelder å opptre. De 5 jentene som er 11-13 år, gleder seg selvfølgelig stort! Så dermed blir det Ørland tur for disse jentene og antagelig henger jeg med som fortsatt støttekontakt:)
I kalenderen var det i dag denne epleutstikkeren. Jeg tror Krøllemikkel også har fått med seg slankebloggen min hvor jeg har premiert meg med epleprodukter for hvert 5 kg jeg har gått ned:) Denne epleutstikkeren blir faktisk hovedpremien siden jeg nå nesten har gått ned mitt mål på 40 kg siden februar i år. Jeg skal bruke utstikkeren til å bake mine lette sunne pepperkaker:)
I dag er det 10 dager til juleaften
og jeg begynner å få det TRAVELT

3 kommentarer:

 1. Kjempe stilig form du har fått .. Og ja gratulere så mye med det flotte resultatet når det kommer til vekta .. Du har virkelig vært flink .. !!!!!
  Og selvsagt grautlerer med at hele 5 av elevene dine gikk videre !!! Sjønner godt at du er stolt av dem :)

  SvarSlett
 2. http://megmittmine.blogspot.com/2009/01/delfinale-mgp.html


  Både sønnen min - som bassist - og datteren min som danser deltok i Grand Prix-delfinalen som gikk fra Kongsvinger i fjor. Bandet til sønnen min gikk videre fra Grand Prix Lokal. Det var veldig STORT, artig - og et minne for livet for alle oss. Nå er det UKM som gjelder.

  Lykke til med elevene dine!

  SvarSlett
 3. Så spennende tider dere går i møte!
  Det var vel moro at de gikk videre!
  Ha en fin kveld;)

  SvarSlett