mandag 21. desember 2009

Vi fant spor etter nissen i kveld!!!!!!!!!

I kveld når Sigurd og jeg skulle hente posten såg vi det var lys i gammel fjøset. Åååå kanskje fikk vi se nissen hvis vi listet oss innpå. Men vi ble forsein:( Likevel nå vet vi at han bor der, vi fant nemelig den røde langlua hans i senga hans. Han har nemelig ordnet seng i en gammel slede som henger oppunder taket, der har han samlet masse gammel saueull som han sover i. I fjøset hadde tent på gamle parafinlamper og hentet bordet som er i masstua som mormor bor i når hun er her.
Tenk at han virkelig er her!! På juleaften skal han helt sikkert få grøt!!

Og i kveld ble også julekjolen til en lita jente på 1,5 mnd ferdig.

Kjolen er strikket i Kauni garn og har denne flotte effekten. Oppskriften er fra nøstebarn.

I kalenderen ble det badekuler som skal brukes når jeg tar julebadet i løpet av lillejuleaften.
BARE 3 DAGER TIL JUL

7 kommentarer:

 1. Denne kjolen synes jeg var kjempesøt. Har strikket litt fra nøstebarn jeg også, men jeg vet ikke om jeg er like begeistret for alt garnet de har. Men enig med deg: oppskriftene er kjempefine og du har jo funnet en annen løsning på garnet.

  SvarSlett
 2. Så spennende at dere fant spor etter julenissen. Var en evig jakt da vi hadde småbruk etter nissen og spor etter han. Var mange bevis på at han fantes på låven men han lurte seg alltid unna når vi kom nær :)
  Kjolen var kjempe sjønn.. Hun blir nok nydelig i den hun som kommer til å bruke den !!

  SvarSlett
 3. Så flott at nissen er der og venter på jul hos dere!
  Jeg ønsker dere ei jul som er fredelig og god!
  Klem!

  SvarSlett
 4. Hei.Koselig med nisse på love.Vi å bruker å sette ut grøt på loven Juleaften.Men nå i år skal vi på hytta juleaften da så er det Tante barn som gjør det.Nydelig Julekjole.Ønsker deg og dine en riktig fin og koselig Jul.Klem fra Bodil...

  SvarSlett
 5. Lekker kjole;o)))
  Ønsker deg en riktig så GOD JUL;o)))
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett
 6. Kjære Brit!
  Det har kommet en pakke helt fra Norge i dag :)))
  Tusen takk, snilleste Brit! Gaven med den søte sopp skal bli pakket inn til i morgen ettermiddag da vi er med i julefeiring hos bestemora (ma innrømme at jeg er veldig nyfiken....). Men det herlige nisse-kort er på plassen på juleveggen i kjøkkenet mitt. Tusen takk også for koselig julebrev jeg vil gjerne "studere" i kveld. Det var en store glede i morges da jeg har åpnet postkassen :)) Ha en kjempefin lille julaften og en riktig god jul med din nydelige familie! Klemmer fra Pillepalle

  SvarSlett