onsdag 9. desember 2009

Sjarmerende sangelever sang sjarmerende musevisa:)

Sangeelvene mine gjorde sine saker så sjarmerende så bare sangelever fra 7 til 12 år kan i dag på konserten. Det å ha slike elever gjør at jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag. I dag opptredde mange for første gang eller sang første gang solo. Når man har ca 30 elever kan jo ikke alle få en sang hver så det blir en del deling på alle sanger. På musevisa fikk jeg brukt de aller yngste ,hele 7 ,og det er slike øyeblikk jeg husker inn i evigheten når disse står å synger fult konsentrert og med hele seg, sitt ene vers:):) En gang i framtiden er de blitt store, noen synger fortsatt og har blitt lokale stjerner, andre synger litt som hobby og noen har sluttet å synge offentlig. Men jeg håper alle husker den gangen de gjorde denne fantastiske prestasjonen å synge solo for første gang:)

I kalenderegaven i dag var det fortsettelse fra i går, vasking... Nå en flott julerød oppvaskklut.
Jeg har bestemt meg for å gjemme julekluten og kosten til etter jeg har tatt den skikkelige helgavasken før julen høgtid setter inn. De skal få være med å lage julestemning på oppvaskbenken. Det må jo værra paradiset for en juleklut og kost:)
Nå er det 15 dager igjen til jul

5 kommentarer:

 1. Å, musevisa! Den er jo så koselig! Den minner meg om barndommens juletrefester i gymsalen på skolen.

  SvarSlett
 2. Jepp! Ingenting slår tilfredsstillelsen man føler når elever opptrer. :-)

  SvarSlett
 3. Hei :) travle dager hos deg ser jeg. Men sikkert kjempe koselig når man ser sine elever i aksjon og de meste fungerer, e jo koselig med slike tillstelninger da.

  Musevisa er nå kjempe gøy da, er mye man kan gjøre med den. Har vært med å dramatisert den både sammen med barn og stått på sidelinja og sett på som mor og assistent.

  Ha ei flott uke videre og fin førjulstid:)

  Klem

  SvarSlett
 4. Tenker det var moro, musevisa er jo virkelig en klassiker !
  Ha en fin fredag;)

  SvarSlett
 5. Høres ut som en kjekk og vellykket dag! Musevisa er så koselig!

  SvarSlett