fredag 11. desember 2009

Katta i sekken

Nei , det er ikke julegaver men katta i sekken gaver som ligger strødd utover hele kjøkkengulvet.
I morgen skal skolekorpset spillet på handlesentret her i sentrum og da må vi også benytte andledningen til å tjene noen kroner til en slunken korpskasse.. Vi har organisert katta i sekken tidligere med stort hell. En betaler 20 kroner, trekker i en tråd og enten kan man få en liten gave eller en STOR. Veldig populært blant de små:)
I lokalavisas nettside ligger det i dag en videosnutt fra sjarmkonserten som var onsdag og bilder fra samme konsert. Morsomt å se for elever og litt for læreren også selvfølgelig:) Trykker dere på videosnutt og bilder i teksten kan dere ta en titt dere også:)
I kalendergaven i dag var det en veldig søt kakeboks. Å derfor lurer jeg på om det kanskje blir en kakeoppskrift i morgen!!!:)
13 dager igjen til jul.

7 kommentarer:

 1. Vet du hva? Nå er det veldig lenge siden jeg besøkte deg sist, og jammen har jeg kosa meg her nå:-) Jeg leser at du har ei hektisk, men veldig koselig førjulstid. Julekonserter rundt omkring i distriktene er veldig koselige, og jeg minnes fra Nordland at jeg alltid måtte ha med meg konserten med skolekorpset for å komme i julestemning. Her jeg bor nå, har jeg ikke slike tradisjoner, sikkert mest fordi jeg ikke har den samme tilhørigheta og fordi jeg ikke kjenner de som spiller og synger. Synd i grunnen, for det er en fin opplevelse.
  Håper du fortsetter å kose deg med musikk og elever, og også med mer hjemlige sysler når du får tid til det... Og da mener jeg ikke vasking, for det synes jeg er veldig pyton. Men godt når det er gjort...
  Klem fra meg!

  SvarSlett
 2. Så flittig og flink du er!
  Ha ei flott adventshelg!
  Klem Gry : )

  SvarSlett
 3. Denne versjonen av Katta i sekken var jo kjempesmart! Den må jeg notere bak øret. Nydelig engel du har fått. Virkelig fin.:)
  PS! Jeg ønsker meg en sånn klut i julegave. Den jeg har fått av deg fra før er kjempegod. Mye bedre enn kjøpeklutene:)

  SvarSlett
 4. Så koelig dette hørtes ut da!! Den fine boksen (prikker vettu) bør nok fylles med go'saker ja...ha en fin helg,kos deg masse!!
  Klem fra Anette

  SvarSlett
 5. LOL, nå ble jeg litt bekymret for at du hadde gjort et mindre heldig kjøp, hihi ;)
  Den kakeboksen var såååå søt - kjekt å fylle den opp med små munnfuller.
  Ønsker deg ei god helg!
  Klæm

  SvarSlett
 6. Hei :) så koselig de var å se den lille videos snutten fra konserten flinke til å synge og spille var de nå. E vell noen av dine som e i korpset er det ikke.?

  ja man må nå bare prøve å få tjent noe penger på de mang kan tjene på.

  Lykke til :)

  Klem

  SvarSlett
 7. Den kakeboksen var lekker!
  Artig med katta i sekken!
  Ha en fin adventssøndag;)

  SvarSlett